Arama

Saçın yağlanmasını engellemek için neler yapılabilir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Ocak 2015 Gösterim: 123.515 Cevap: 109
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar benim de aynı problemim var saçlarım çok yağlanıyor bu tabi bir çok nedene bağlı olaraktan elma sirkesi olayını okuyunca sizinle paylaşmak istedim elma sirkesi yaglanmaya iyi gelir mi evet iyi geliyor üstelik saçları yumuşak yapıyor saçlarınız ışıl ışıl oluyor tabi ki yine de kendi fikriniz :-)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bnmde saçım çok yağlanıyo.2 gün sonra saçımı yıkıyorum. bıkkınlık geldi. pudra iyi geliyomuş diyolar. kullanan varsa cevaplarınızı bekliyorumMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KinqofTheDewil - avatarı
KinqofTheDewil
Ziyaretçi
20 Mart 2012       Mesaj #73
KinqofTheDewil - avatarı
Ziyaretçi
Yaqlanmayı önleyici şampuanlar var tavsiye ederim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 7 üye beğendi.
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012       Mesaj #74
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Daha 2 hafta kadar oldu bu sebepten doktora (cildiye) gittim, kan tahlili yaptı ve 1 aylık ilaç tedavisi verdi.

İlacı yazarken bana "bu sefer de kuruluktan şikayet edeceksin" dedi. Orta yolu yok sanırım diye düşündüm Msn Happy Bu aşırı kuruluk için bir de merhem yazdı. İlaçın ve merhemin ismini vermiyorum yayın sıkıntısı olabilir ama izin verilirse yazabilirim. ilacı 1 haftadır kullanıyorum saçlarda ve cildimde yağlanma kalmadı aksine ilaç yüzünden yüzüm kupkuru oldu Msn Happy dudaklar çatlıyor vs vs ama merhem çok iyi harika nemlendiriyor ve bu kuruluğu gideriyor ama sürdüğünüz merhem miktarına göre yağlı güreşten çıkmışsınız gibide gösterebiliyor Msn Happy o nedenle yatmadan önce iyice cilde yedirerek sürüp sabaha kadar durması en mantıklısı...

özetle tedavisi mümkün bir cildiye polikinliğine başvurun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadsLar aynı sorn bndede var . Eskden 2 günde br yağLanıyordu . şmdi anca 1 gün dayanıyor .. hemen yağLanıyor . hergn ykamaktan bktım . ve artık sinüzt oLmaya basLadım . Lütfen yardım edin . biLen biri varsa ne oLur ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2012       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar Msn Happy aynı sorun bendede var saçlarım yıkadıktan 2 gün sonra yağlanıyor .. bundan önce aşırı derecede bir kepeklenme olmuştu allahtan elidor'un kepeğe karşı olan şampuanını kullandım şu anda kepek yok ama bu şampuanı değiştirip yağlı saçların için olan bi şampuana geçemezmişim çünkü eğer bu şampuanı bırakırsam kepeklenme tekrar başlarmış Msn Sad Anlayacağınız sorunumuz aynı bilen birileri varsa yardım etsin lütfen Msn Sad
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2012       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim saclarım banyo yaparken yaglanıyor ne yapmam lazım birkac hafta banyo yapmadm hic yaglanmadı ama vucudumun geri kalanı pislik içinde kaldı lutfen yardmmmm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
perma yaptırırsanız saçınızdaki yağdan kurtulursunuz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarım her gün yağlanıyor her gün yıkamak zorunda kalıyorum diyorlar ki bir kaç gün yıkama. o yağlı saçlarla dışarı çıkmak mümkün mü ıyy iğrençç.. herkes bana bakıyo gibi sanki.. şampuanımı değiştirdim sonuç yine aynı. bide son olarak ılık suyun içine 1 çay bardağı elma sirkesi döküp saçınızı durulayın diyorlar. saçıma bişi olur diye korkuyorum deneyen var mı acaba? acil olanından cvp? .. brcu
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut ama ben çözüm yolunu buldum dogum kontrol hapını şampuanın içine dövülmüş halinde 3 tane koyun hem yagını alıyor hemde saçı besliyor