Arama

MSN bilgisayarda yüklü olmadığı halde 'Program mevcut' sorununun nedeni nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 39.724 Cevap: 45
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adszavuth

Sponsorlu Bağlantılar
arkadaslar bendeki olaya bakın, msn live ile alakalı birşey kalmadi pc de ve hepsini your uninstaller ile sildim, ama tekrardan kurmaya kaltıgimda msn i bu hata veriyor. msxml4 u kaldırıp yukluyorum sonra tekrar deniyorum olay bu. Windows Installer CleanUp Utility yi de denedim sorun hala giderilemedi. zaten msn i kaldırmamın sebebi ise su hata kodu idi Hata Kodu: 80040154 *hatırladıgım bu idi*

ne yapmam gerekir tesekkurler.
msnmachineD - avatarı
msnmachineD
Ziyaretçi
30 Aralık 2009       Mesaj #12
msnmachineD - avatarı
Ziyaretçi
ya kaç gündür uğrasıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin. msn acılmıyor,kodu 80040154 Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnm bilgisayarımda messenger yüklü deil silmiştim ama şimdi bu programlar sizde var diyor aama başlattada programfilestede yok ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn yuklu diyor

ne yapacağım şimdi ben yüklü dior kaldırdım her şeyi ama yü ne de yüklemiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hala olmadı napıcam bn yaa yardım edin nolur!!! Msn Sad
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
24 Ocak 2010       Mesaj #16
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ne yapacağım şimdi ben yüklü dior kaldırdım her şeyi ama yü ne de yüklemiyor

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hala olmadı napıcam bn yaa yardım edin nolur!!! Msn Sad

Aşağıdaki Linki İnceleyin.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Installer CleanUp Utility

Temizlik İşlemi Yaptıktan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatmayı Unutmayınız..

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ara seçeneğine live yazarak arattırın çıkan dosyalar içinde cache dosyasını bulun içindeki klasörlerden messenger kurulumunu bulun ve yükleyin daha sonra program files ten windows live klasörünün içinde messenger simgesini masa üstüne atın ve sorun hal olacaktır yardım için cihann333@hotmail.com
muratcaan - avatarı
muratcaan
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #18
muratcaan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu konuda benimde sıkıntım var banada bi yardımcı olursanız sevinirim C/ Program Files ve Denetim masasından sildim hatta heryerden buldum arattırıdm sildim msne dağir bişi kalmadı hepsini sildim yeniden baska bir sürüm yüklemek istediğim içindi ama onuda yükleyemiyorum bu programlar sizde zaten mevcut yazıyor.
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
10 Şubat 2010       Mesaj #19
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
muratcaan adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bu konuda benimde sıkıntım var banada bi yardımcı olursanız sevinirim C/ Program Files ve Denetim masasından sildim hatta heryerden buldum arattırıdm sildim msne dağir bişi kalmadı hepsini sildim yeniden baska bir sürüm yüklemek istediğim içindi ama onuda yükleyemiyorum bu programlar sizde zaten mevcut yazıyor.

Burayı İnceleyin > Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ramkar - avatarı
ramkar
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #20
ramkar - avatarı
Ziyaretçi
Çok teşekkürler kardeşim, bu program işime yaradı, messenger i bu programla sildim yeniden yüklerken sorun olmadı. Allah razı olsun. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Başarılar Msn Happy