Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 19

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.978 Cevap: 265
SrT01 - avatarı
SrT01
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #181
SrT01 - avatarı
Ziyaretçi
ee iyi de ben bunu yukLdim sag altta birsey cikmadi Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
darkly - avatarı
darkly
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #182
darkly - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı

Çalıştıramayan arkadaşlar güvenlik duvarına tanıtırlarsa sorun kalkıyor ortadan ben de sorunsuz kullanıyorum şu anda

Sponsorlu Bağlantılar
güvenlik duvarına tanıtmayı başaramadım yardımcı olurmusun.
aslında bendeki tam bir güvenlik duvarı sayılmaz ben spyware doctor kullanıyorum sorun ondan kaynaklana bilirmi?

birde bende services pack 1 yüklü 2 nin yüklü olmamasıda sorun kaynağı olabilirmi*
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #183
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
suzicim adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar ben msn dis. çok yeni kullanıyorum ve karşıdakini taklit etme olayını filan bilmiorum sanırım kodlamalar warmıs bana yarım edebilirmisiniz

!imitate mesajınız

Alıntı
SrT01 adlı kullanıcıdan alıntı

ee iyi de ben bunu yukLdim sag altta birsey cikmadi Msn Confused

Programı dogru kurdugunuzdan emın olun + programı kurarken antivırus programınızı devre dısı bırakın program güvenlidir

Alıntı
darkly adlı kullanıcıdan alıntı

güvenlik duvarına tanıtmayı başaramadım yardımcı olurmusun.
aslında bendeki tam bir güvenlik duvarı sayılmaz ben spyware doctor kullanıyorum sorun ondan kaynaklana bilirmi?

birde bende services pack 1 yüklü 2 nin yüklü olmamasıda sorun kaynağı olabilirmi*

ewet sp2 yuklemenız lazım cunku bırcok program artık sp2 desteklidir ki sp3 bile cıkmışken sp2 yi ihmal etmeyin
SrT01 - avatarı
SrT01
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #184
SrT01 - avatarı
Ziyaretçi
Iyi de Zaten Discovery in baska degisik kurulumu YOK..!!! Ve Anti Virus Pogramimi Devre disi birakinda Calisacak mi ?
panzehir34 - avatarı
panzehir34
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #185
panzehir34 - avatarı
Ziyaretçi
bende yukledım bı sorun cıkarmıyo ama kışılerden cevrımıcı cevrımdısıyı tıkladıgımda bısey yazmıyo yada benı sılenlerı yada aengelıyenlerı yazmıyoo bunu nasıl ogreneblırımm
sky1972 - avatarı
sky1972
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #186
sky1972 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba öncelikle çok teşekkür ederim yaptığınız çalışmalardan dolayı
discovery yükledim anlatıldığı şekilde fakat bir türlü uyum sağlamadı ve sürekli "RUN TİME ERROR 9 " diye uyarı veriyo birde diğer uyarı var oda " there is a new beta avaible. this beta will not run as it is outdate."
buhususta yardım olursanız sevinirim ayrıca xp kullanmam bu proğramın çalışmasına(discoverymsnbeta) engel teşkil edermi .... teşekkürler
Son düzenleyen Blue Blood; 18 Şubat 2007 22:51 Sebep: email adresi belirtmek yasak
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Şubat 2007       Mesaj #187
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery Live 1.2 BETA test'i başlamıştır... Çok yakında yeni sürümü bulabileceksiniz, lütfen beklemede kalın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #188
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
MDL_1.2.0172

beta sürümü denemek isteyenler için!
mkahraman27 - avatarı
mkahraman27
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #189
mkahraman27 - avatarı
Ziyaretçi
Tşk kardeş yeni sürüm ne zaman çıkacak bu konu hakkında bilgi verirmiziniz teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #190
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mkahraman27 adlı kullanıcıdan alıntı

Tşk kardeş yeni sürüm ne zaman çıkacak bu konu hakkında bilgi verirmiziniz teşekkürler

şuan beta sürüm deneme aşamasında...çok yakın zamanda full sürüm çıkar.siteyi takip ediniz!