Çalıştıramayan arkadaşlar güvenlik duvarına tanıtırlarsa sorun kalkıyor ortadan ben de sorunsuz kullanıyorum şu anda
Sponsorlu Bağlantılar
güvenlik duvarına tanıtmayı başaramadım yardımcı olurmusun.
aslında bendeki tam bir güvenlik duvarı sayılmaz ben spyware doctor kullanıyorum sorun ondan kaynaklana bilirmi?
birde bende services pack 1 yüklü 2 nin yüklü olmamasıda sorun kaynağı olabilirmi*
ya arkadaşlar ben msn dis. çok yeni kullanıyorum ve karşıdakini taklit etme olayını filan bilmiorum sanırım kodlamalar warmıs bana yarım edebilirmisiniz
!imitate mesajınız
Alıntı
SrT01 adlı kullanıcıdan alıntı
ee iyi de ben bunu yukLdim sag altta birsey cikmadi
Programı dogru kurdugunuzdan emın olun + programı kurarken antivırus programınızı devre dısı bırakın program güvenlidir
Alıntı
darkly adlı kullanıcıdan alıntı
güvenlik duvarına tanıtmayı başaramadım yardımcı olurmusun.
aslında bendeki tam bir güvenlik duvarı sayılmaz ben spyware doctor kullanıyorum sorun ondan kaynaklana bilirmi?
birde bende services pack 1 yüklü 2 nin yüklü olmamasıda sorun kaynağı olabilirmi*
ewet sp2 yuklemenız lazım cunku bırcok program artık sp2 desteklidir ki sp3 bile cıkmışken sp2 yi ihmal etmeyin
merhaba öncelikle çok teşekkür ederim yaptığınız çalışmalardan dolayı
discovery yükledim anlatıldığı şekilde fakat bir türlü uyum sağlamadı ve sürekli "RUN TİME ERROR 9 " diye uyarı veriyo birde diğer uyarı var oda " there is a new beta avaible. this beta will not run as it is outdate."
buhususta yardım olursanız sevinirim ayrıca xp kullanmam bu proğramın çalışmasına(discoverymsnbeta) engel teşkil edermi .... teşekkürler