arkadaşlar bende kişi listesi bir türlü gözükmüyor daha önce kullandım çalıştırdı format attım daha sonra ne yaptıysam çalışmadı live messenger kullanıyorum
Arkadaşlar discovery 1,1 155 i yukledim ama kişiler listesi hic göstermiyor bu konuda ne yapmam lazım(silinen,engellenen,çevrimiçi,çevrimdışı) Saygılar
Arkadaşlar discovery 1,1 155 i yukledim ama kişiler listesi hic göstermiyor bu konuda ne yapmam lazım(silinen,engellenen,çevrimiçi,çevrimdışı) Saygılar
eğer msn sürümünüz 8.1 ise listenizin boş olması doğal cünkü wlm 8.1 mdl 1.1 ile uyumlu değildir.bu sebepten wlm 8.0 ile mdl 1.1 sürümlerini birlikte kulanırsanız sorununuz ortadan kalkıcaktır kanımca...
Discovery programı msn de dosya alma ve göndermede büyük bir soruna yol açıyor kimi zaman yazdığınız iletiler dahi karşı tarafa gönderilemiyor bence iğrenç bi program kimseye tavsiye etmem
ya arkadaşlar ben msn dis. çok yeni kullanıyorum ve karşıdakini taklit etme olayını filan bilmiorum sanırım kodlamalar warmıs bana yarım edebilirmisiniz