Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 17

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 77.234 Cevap: 179
zelter - avatarı
zelter
Ziyaretçi
6 Ocak 2010       Mesaj #161
zelter - avatarı
Ziyaretçi
beyler bısı sorucam bende suan 8.5 war msn açabılıyorum fakar plus ikonlarda cıkmıyo her turlu plus surumunu yukluyorum cıkmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
shadow542 - avatarı
shadow542
Ziyaretçi
6 Ocak 2010       Mesaj #162
shadow542 - avatarı
Ziyaretçi
Windows live messenger(14.0.8089) üzerine Messenger Plus live 4.83 kurdum, ama hiç bir ikon (messenger plus live simgesi) yok . Msn ne dinliyorum scripti (now Playing) yükledim, msn de hiçbir değişiklik yok. Çalan müzikleri göstermiyor yani. Windows 7 kullanamktayım. Live messenger ve Messenger plus ı bir arada kullanmak için ne yapmalıyım. İyi akşamalr şimdiden teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
scorpp - avatarı
scorpp
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #163
scorpp - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben de messenger plus ı yüledim çalıştırdım ama mail göndermek istediğimde hala 10.0 MB tan yüksek dosya gönderemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Şubat 2010       Mesaj #164
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
scorpp adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben de messenger plus ı yüledim çalıştırdım ama mail göndermek istediğimde hala 10.0 MB tan yüksek dosya gönderemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim

Messenger Plus! bahsettiğiniz şekilde bir değişiklik yapamaz. Messenger Plus!, Windows Live Messenger için bir eklenti programdır ve Windows Live Hotmail ile ancak Windows Live Messenger'ın ilişkisi olduğu kadar ilişkisi olabilir. Çok eskiden Hotmail ücretli bir Hotmail Plus hizmeti sunuyordu ve bu hala var mı, varsa bile 10.0 MB'tan daha yüksek dosya gönderme artısı var mı, bilemiyorum.

(düzenleme: varmış
Alıntı

Ücretsiz Windows Live Hotmail hesaplarında, ek boyutu üst sınırı 10 MB'dir. Ücretli Windows Live Hotmail hesaplarında, ek boyutu üst sınırı 20 MB'dir.

/düzenleme

Dosyanızı karşı tarafa ulaştırmak için SkyDrive - Windows Live adresini kullanabilirsiniz, dosya başına 50 MB bindirme yapabilirsiniz. SkyDrive, Microsoft tarafından tüm Windows Live (Hotmail de dahil) kullanıcılarına sunulan 25 GB'lık çevrimiçi dosya deposu hizmetidir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2010       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windows live messenger(14.0.8089) üzerine Messenger Plus live 4.83.0.378kurdum, ama hiç bir türlü msn plus aktif hale gelmıyoo msn sıldım plus ı sıldım ama sorun cozulmedıı. denemedık yol kalmadıı (messenger plus live simgesi) yok .Windows 7 kullanamktayım. Live messenger ve Messenger plus ı bir arada kullanmak için ne yapmalıyım. İyi akşamalr şimdiden teşekkürler...

bır dıoger sorunda msn plus acmaya calısdıgımda bu surumu desteklemıyo dıyooo uygun bı surum bulmak ıstermısınız dıyooo
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Şubat 2010       Mesaj #166
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Hangisini dikkate alıp cevap vereyim?
1-
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

windows live messenger(14.0.8089) üzerine Messenger Plus live 4.83.0.378kurdum

2-
Alıntı

bır dıoger sorunda msn plus acmaya calısdıgımda bu surumu desteklemıyo dıyooo uygun bı surum bulmak ıstermısınız dıyooo

Bu ikinci söylediğinize bakılırsa Messenger Plus! kurulumunu yap(a)madınız, doğru mu düşünüyorum?
matraxgk - avatarı
matraxgk
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #167
matraxgk - avatarı
Ziyaretçi
msn 8,5 kullanmatayım bugün güncelleme istedi bende sitenizden indir msn calıyor ama ne yazık ki plus calışmıyor
msn sürümü 8.5.1302,1018 dir plusun son veriyonu indirdim yine calışmadı plus simgesi ve yazılar hiçbiri görünmoyr renkli olarak
acaba napmalıyım bana yardım edebilirmisiniz
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Nisan 2010       Mesaj #168
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı

msn 8,5 kullanmatayım bugün güncelleme istedi bende sitenizden indir msn calıyor ama ne yazık ki plus calışmıyor
msn sürümü 8.5.1302,1018 dir plusun son veriyonu indirdim yine calışmadı plus simgesi ve yazılar hiçbiri görünmoyr renkli olarak
acaba napmalıyım bana yardım edebilirmisiniz

O sürümü (8.5.1302.1018) kullanabilmek için uyumluluk ayarını değiştirdiyseniz Messenger Plus! Live, Windows XP'nin altındaki bir uyumluluk kipinde çalışan bir Messenger'la bütünleşmez, sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.
DreaMTurK - avatarı
DreaMTurK
Ziyaretçi
10 Temmuz 2010       Mesaj #169
DreaMTurK - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Ben WLM Sonn sürüm kullanıyordum fakat gerek ağır olması gerek hataları nedeni ile 8.1 kullanmak istedimi ve kurdum sitenizdeki zorunlu güncelleme hatası icin çözüm olan wlm 8.1 ve onun patch ini indirdim sorunsz bi sekilde hallettim kullanıyorum fakat msg plus aktif değil arastırdım ama birsey bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum
DreaMTurK - avatarı
DreaMTurK
Ziyaretçi
10 Temmuz 2010       Mesaj #170
DreaMTurK - avatarı
Ziyaretçi
Mesajı Editleyemediğim icin Mecburen Flood yapıyorum Üstte ki yazımda sölemistim bi kac ekleme yapmak istiyorum

Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar
Alıntı

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz ( Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor).

Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum