Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 7

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 77.216 Cevap: 179
pr3ns3s_53 - avatarı
pr3ns3s_53
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #61
pr3ns3s_53 - avatarı
Ziyaretçi
luutfen luutfen ...Msn Sad bırılerı yardım etsın... ne snır bozucu bısey oldu bu uyumszluk yhaaMsn SadMsn Sad herseyı yaptm olmuo olmuo.. hala hata raporu...Break
Sponsorlu Bağlantılar
gs_bilge - avatarı
gs_bilge
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #62
gs_bilge - avatarı
Ziyaretçi
yenisi çıkmış plus ama ben msni de yeniden kaldırıp yükledim 8.5, 8.1, 9.0 hepsini ama yine de aynı hata devam ediyo ??????
Sponsorlu Bağlantılar
xxvagusxx - avatarı
xxvagusxx
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #63
xxvagusxx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı

yenisi çıkmış plus ama ben msni de yeniden kaldırıp yükledim 8.5, 8.1, 9.0 hepsini ama yine de aynı hata devam ediyo ??????

aynen arkadaslar.bendede hala devam ediyor.vırus taramaları da yaptm onunla da bı ılgısı yok.buna bı cozum bulunamaycak sanırım Msn Sad(
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #64
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger üzerinde SweetIm ve SmileyCentral programı kullanılarak Messenger Plus Live yüklendiğinde oturumun açılmama sebebinin devam etmesi halinde vereceğim linktekileri okuyup yazıları takip edin.

http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=70936
Son düzenleyen ahmetgns; 12 Ağustos 2008 12:01 Sebep: Bağlantı tıklanabilir hale getirildi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Ağustos 2008       Mesaj #65
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Sorunun düzelmediğine üzüldüm arkadaşlar. Şu an benim yapabileceğim bir şey yok maalesef. Sizin yapabileceğiniz en iyi şey ise Messenger kapandığında Hata Raporu göndermeniz. Patchou, bu hata raporlarının çok işine yaradığını ve muhakkak gönderilmesi gerektiğini yazmıştı.

Bir de önereceğim iki şey vardı. Biri Messenger Plus!'ı yükledikten sonra hata aldığınızda Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger Plus! Live'ı seçip "Messenger'ı Onar" yöntemini tüm kutucukları işaretleyerek denemeniz.

İkincisi, Messenger'ı yükledikten sonra Messenger Plus!'ı yüklemeden ya da yükledikten sonra Messenger klasörünün bir kopyasını oluşturup Messenger'ı o kopya klasördeki msnmsgr.exe dosyasından başlatmanız. Messenger Plus!'ın Messenger'a yüklenebilmesi için Messenger klasörünün içinde msimg32.dll (Loader of Messenger Plus! Live) dosyasının olduğundan emin olmalısınız. Bu dosyayı Messenger Plus!'ı yükledikten sonra Messenger'ın asıl klasörününün içinde bulabilmeniz gerekir. Oradan kopyalayıp kopya klasörün içine yapıştırın. Bir de msnmsgr.exe dosyasının adını da başka bir şeye değiştirmeniz belki işe yarar.
gs_bilge - avatarı
gs_bilge
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #66
gs_bilge - avatarı
Ziyaretçi
yok walla ne yaptıysam olmuyo, yalnız bişeye dikkat ettim programlardan kaldırırken msn plus logosunun üstünde engelleme işareti var normalde de öyle mi oluyo acaba listede ?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Ağustos 2008       Mesaj #67
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı

yalnız bişeye dikkat ettim programlardan kaldırırken msn plus logosunun üstünde engelleme işareti var normalde de öyle mi oluyo acaba listede ?

O simge, Messenger Plus!'ın kaldırıcı programının kendi normal simgesi.
gs_bilge - avatarı
gs_bilge
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #68
gs_bilge - avatarı
Ziyaretçi
hmm peki dikkat etmemişim demek ki napcaz o zaman ?
xxvagusxx - avatarı
xxvagusxx
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #69
xxvagusxx - avatarı
Ziyaretçi
bende bir çok kez format atmama ragmen sürekli aynı problemle karsılıasıyordum.son bır kez format atıp xp service pack 3 ü de kurdugumda sorunla karsılasmadım.bunu problem yasıyan butun arkadaslara soylemek ıstıyorum.son çıkan live plus 4.70 sürümü ile beraber service pack 3 ü kurup bu sorundan kurtulabılırsınız...
Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #70
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
şimdi benim bilgisayarım yeni iki ay oldu alalı bn buna ateş duvarı kurmuştum interneti açamadığımdan dolayı kaldırdım sonra windows installer kuruluydu bende işte msn plus son sürüm vardı bide discovery live vardı düzgün çalışırken birden kapandı hata verdi bi daha msn açamadım araştırdım plusu kaldırınca açıldı ama heryerde kod var çok kötü bi durum işin ilginç yanı benim sistemimin kurulu olduğu kullanıcı administrator kısmında msn açılmıyor mesela bilgisyara başka bir kullanıcı eklediğimde msne plusu kabul ediyor service pack 2 kullanıyorum 3 ü yükleme çalıştığım zaman istenilen sürüm blunamadı dedi noluyo anlamıyorum format atamam herşeyim gider bi sürü programım var ve çoğunun setupunu kaybettim yardım edin lütfen