Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 6

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 559.262 Cevap: 1.072
HaCeTTePeLi - avatarı
HaCeTTePeLi
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #51
HaCeTTePeLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Bu programla bulup kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

Sponsorlu Bağlantılar

İlk mesajdaki ek dosyasını indirip (30mb olan) onunla kurmayı denediniz mi?

Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

İligilendiğiniz için Teşekkürler.

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Aralık 2008       Mesaj #52
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı

Evet zaten ilk olarak onunla denedim. Onunla denediğim de librarylere ulaşamadığı hakkında bir hata aldım. Sonra sizin anlattığınız yöntemle tümünü kaldırmaya çalıştım bu seferde böyle bir hata ile karşılaştım.Şimdi vermiş olduğunuzu programı deneyecem.

Sponsorlu Bağlantılar
İligilendiğiniz için Teşekkürler.

Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
HaCeTTePeLi - avatarı
HaCeTTePeLi
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #53
HaCeTTePeLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Eğer Messenger.msi dosyası ile kurulum yapacaksanız bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, çünkü WLM 2009 için ek kurulumlar da gerekiyor diye ilk mesajda belirtmiştim. Söz konusu ek kurulumlar indirdiğiniz ZIP dosyası içinde "Extra" klasöründe mevcut.

İlk yüklediğimde unuttum ama sonradan onları da yükleyip denemiştim. Ama sorunum ortadan kalkmamıştı.
emreyildiz - avatarı
emreyildiz
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #54
emreyildiz - avatarı
Ziyaretçi
Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?
HaCeTTePeLi - avatarı
HaCeTTePeLi
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #55
HaCeTTePeLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı

Bir yerde 130 mb tan bassedildi, bilginiz varmı bununla onun arasında ne gibi farklar var. Ayrıca bu netten indirmeden kuruyor demi?

Offline olarak kuruyor.. Yani sizin dediğiniz gibi internet bağlantısı gerektirmiyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Aralık 2008       Mesaj #56
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı

130mb'lık kurulum dosyasında; Windows Live Messenger beta, Posta beta, Writer beta, Fotoğraf Galerisi beta, Movie Maker beta, Aile Koruması beta, Toolbar beta ürünlerinin tamamı var. İlk mesajdaki ek dosyasında yalnızca Windows Live Messenger kurulumu var. İlk mesajdaki 30mb boyutundaki paketi indirirseniz kurulum esnasında herhangi bir karşıdan yükleme işlemi gerçekleştirilmez.
senseman - avatarı
senseman
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #57
senseman - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler
BullshitT - avatarı
BullshitT
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #58
BullshitT - avatarı
Ziyaretçi
posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Aralık 2008       Mesaj #59
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
BullshitT adlı kullanıcıdan alıntı

posta kutusu olarak outlook açılıyor mail iconuna tıkladığım zaman,maillerin explorer veya firefox da açılmasını nasıl sağlayabilirim...

Bu outlook veya live mail bende takılma yapıyor çünkü...

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Internet Seçenekleri > Programlar > E-posta

Burdan seçiminizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
emreyildiz - avatarı
emreyildiz
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #60
emreyildiz - avatarı
Ziyaretçi
Serverdanmı, yoğunluktanmı çok yavaş iniyo (7kb ile) Keşke rapidede upload etseydiniz Msn Happy