Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 9

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.493 Cevap: 221
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2009       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yardım edersenız sewınırm.................sınaw haftası slaytları arkadaslarımdan almam lazım we ne ben onu ekleyebılıorum ne o bnı ekleyebılıorMsn Sad lıstemde görunuor ama cewrımiçi durumdayken bıle offlıne görunuo acıl yardım lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
bygörkem - avatarı
bygörkem
Ziyaretçi
14 Aralık 2009       Mesaj #82
bygörkem - avatarı
Ziyaretçi
yaaa sorun çokda çözüm yok farum sahipleri uyuyoyorr nerde bu ttopiğin sahipleri sorunların cevapları yerlerde sürünüyorr..yardıum yardım diyeeee biride benMsn Sad:Msn SadMsn SadMsn Sad
msn me kişi eklemiyorumm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sponsorlu Bağlantılar
ferhatarkun - avatarı
ferhatarkun
Ziyaretçi
15 Aralık 2009       Mesaj #83
ferhatarkun - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ereksif adlı kullanıcıdan alıntı

ben şunu merak ediyorum
son bir ayda yani kasım 2009 da birisini ekleyipte ekledikten sonra o kişinin listesindesiniz doğrulamasını görebilen biri varmı
gizlilik / görüntüle sekmesinde
veya plus ta
veya discovery de
vs vs
ben yeni birini ekledim ve onun listesindeyim görüyorum diyebilen biri var mı

bu dediğinizi ancak ve ancak Windows Live Contacts dosyasını silerseniz başarabiliyorsunuz. ama ozamanda daha önce sildiğiniz insanlar geri geliyor engelediklerinizin engeli kalkıyor. ben anlamadım bu bir virüs mü yoksa msn hatasımı biri bence bunda yardımcı olsun.
ysn13 - avatarı
ysn13
Ziyaretçi
15 Aralık 2009       Mesaj #84
ysn13 - avatarı
Ziyaretçi
dün msn.com uzantılı yeni bir adres aldım ve herkesi ekledim
yaklaşık 15 arkadaşımın davetimi kabul ettiğine eminim ama
herkeste sil seçeneği aktif bunun çözümü nedir acaba

msn.com ve hotmail.com uzantılı 2 adres daha açıp denedim
aynı sorun orda da var
bu sistemle alakalı bi sorun olsa gerek
yardımcı olabilcek kimse yokmu
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Aralık 2009       Mesaj #85
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Uzun zamandır Windows Live Messenger hizmetinde yaşanan bir sorun... Ne zaman çözüleceğine dair bir bilgi vermemiz şu noktada mümkün değil...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ysn13 - avatarı
ysn13
Ziyaretçi
15 Aralık 2009       Mesaj #86
ysn13 - avatarı
Ziyaretçi
sorunun benden kaynaklanmadığını bilmek de şimdilik yeterli
teşekkürler
zrtapox - avatarı
zrtapox
Ziyaretçi
16 Aralık 2009       Mesaj #87
zrtapox - avatarı
Ziyaretçi
combofix ile bi tarama yaptırıp msni de yeniden kurdugumda geçici olarak çözümleniyordu benim sorunum.. ama simdi hepten kafayı yedi.. düzelmiyo ne yaparsam yapayım.. ne birini ekleyebiliyorum ne bana davet geliyor.. baska bilgisayarlardan yada windows messengerden girince bu sorunu yaşamıyorum. tüm sürümleri denedim hep aynı.. yokmu hala bir çözüm.. ne kadar zaman geçti ya.. en az 2 aydır böyle benim msn.Msn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2009       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
C:\Program Files\Windows Live\Contacts bu dosyanın ıcınde wldlog.dll böylebir uzantı var sil onu acılır msn nen
Fr0nt - avatarı
Fr0nt
Ziyaretçi
19 Aralık 2009       Mesaj #89
Fr0nt - avatarı
Ziyaretçi
gizlilik sorunundan bende bıktım ve microsoft'a mail attım ve 2 gündür konuşuyorum ama hatanın kendilerinden kaynaklandığına inandıramıyorum bi plus'a suç atıyorlar bi bilgisayarlara bi msn sürümlerine ve Türk çalışan olmadığı için anlatmak biraz daha zor oluyor.Yinede yılmıcam ve bu soruna bir çözüm yolu bulcam diye umuyorum ve bulduğumda sizlerlede paylaşcam isteyenlere maillerin orjinallerini yollayabilirim (ing.) çözüme ulaştığımda burdan duyurucam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Benim şöyle bir sorunum var. Arkadaşlar beni ekliyor fakat msn de ekleme davetiyesi almıyorum fakat ebuddy yada iphone ile girdiğimde alıyorum.
onay versem bile msn i açtığımda eklediğim arkadaşları göremiyorm. Ebuddy yada diğer yollarla msn e girdiğimde online olduklarını görüyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.