Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 11

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.471 Cevap: 221
kajmer - avatarı
kajmer
Ziyaretçi
28 Nisan 2010       Mesaj #101
kajmer - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar msnde 1 haftadir bu sorunlari yaşiyorum kişi ekleyemiyorum ekledigim kişi engelli görünüyor sag tıklayinca engeli kaldirsam bile c.dişi ileti atamiyorum sadece e posta atabilme özelliğini acık tutuyor bunu 2 3 bilgisayarda denedim msn listemi hem hotmailden hem gizlilikten 800 900 lerden 300 400 e indirdim sonuç alamadim ayni zamanda ewde cep telefonundan msn e girince bir problem yaşamiyorum kişilerle diyalog kurabiliyorum ama bilgisayarda o kişiler listemde yok Msn Sad yardim ederseniz sevinirim sıyırcam bir haftadir 100 kere silip yükledim herşeyi
Sponsorlu Bağlantılar
kişi ekleme - avatarı
kişi ekleme
Ziyaretçi
3 Mayıs 2010       Mesaj #102
kişi ekleme - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hiç kimse bişey bulamadı lütfen yardımcı olun
ben 2 hafta önce kadar bi hesap aldım ve kişileri oraya topluc bi şekilde ekledim ama kimseye davet gitmedi sadece 15 kişi eklenebildi
Sponsorlu Bağlantılar
işin kötüsü toplu eklediklerimi tek tekdte ekleyemiyorum napmalıyım teşükkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2010       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle merhaba,benim durumum biraz karışık.başka bir bilgisayardan kişi listeme ekleme yaptığımda sorunsuz bir şekilde listemde gözüküyor ve konuşabiliyorum.kendi bilgisayarımda iki oturum var.msn yi bir oturumda açınca eklediğim kişi gözüküyor ve konuşabiliyorum,diğer oturumda eklediğim kişi gözükmüyor.ancak kendim eklemem gerekiyor.o zaman da üzerine tıkladğımda internet sayfası (e - posta gönderim )açılıyor.bu sorun ortaya çıkmadan önce eklemiş olduğum adresler ile görüşmelerimde yada adresleri görmemde herhangi bir sorun yaşamıyorum.ilginç bir durum.yardımcı olabilirseniz sevinirim
hayat - avatarı
hayat
Ziyaretçi
16 Mayıs 2010       Mesaj #104
hayat - avatarı
Ziyaretçi
herkese slm
ben birini kişi listeme ekledim ona davet gitti ama o kişi açıkken ben onu göremiyorum. çevrim dışı anlık ileti göndermek için tıkladığımdaysa sadece mail atabiliyorum. eklediğim kişi beni görebiliyormuş. ama o bana yazmadan ben ona yazamıyorum . o yazdığında ise konuşma penceresinin üstünde kişi listenizde bulunmamakta listeye ekle yazıyor . tıkladım ama hiçbir sonuç alamadım. o kişiy listemden sildim tekrar ekledim ama değişen birşey olmuyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı?? şimdiden teşekkürler
keremsoydan - avatarı
keremsoydan
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #105
keremsoydan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar sıf yardım ve destek için kayıt oldum arkadaşlar msn ekleme sınırı var ama bu sorun 24 saat içinde açılıyor ama 24 saat beklememek ve 1 kişimi eklemek istiyorsunuz msn adresini ekliyorsunuz sonra Bu Windows Live hizmeti şu anda kullanılamıyor hatası verdikten sonra eklediğiniz kişiyi tekrar engelleyip siliyorsunuz ve tekrar kişi ekle dediğinizde o kullanıcıyı eklediğini gösteren bi yazı geliyor ama tabi yine eklemiyor Çevrim içi kişi ekle yazısı gelicek kullanıcıyı ekledikten sonra Çevrim içi Kişi Ekle yazısına tıkladıktan sonra internet sayfasına yönlendirileceksiniz oradan davet göndere tıkladığınızda davet tamamlanıyor.. İnşallah tam anlamıyla anlatabilmişimdir yapamıyan arkadaşlar için yakında görüntülü yardım video ekliyecem
Son düzenleyen keremsoydan; 24 Mayıs 2010 03:38 Sebep: ...............
messenger - avatarı
messenger
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #106
messenger - avatarı
Ziyaretçi
sanırım hala bir çözüm bulunamamıs,,yalnız şu var bilmiyorum baska birileri de gördü mü, baska bir pcden girince liste tam olarak görünüyor.ama benim pcmdeki msnde yok.sinir oluyorum.konusmam gereken insanlarla camdan konusamıyorum..8o|
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2010       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorunu ben de yaşıyorum. nasıl halledilir bu? çözümü yokmu? ):
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2010       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben msn 9.0 kullanıyorum msn adresimi değiştirdim ancak kişileri toplu kaydetme yeri yok ve kişileri toplu alma yerinde yok kişiler menüsünde yardımcı olurmusnz
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
19 Haziran 2010       Mesaj #109
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar msn live messenger 8.5 kullanıyorum...
baska pclerden,baska adreslerle denememe ragmen kişi listesi kaydetme de ciddi problem var...uzun sureden berı bu durum boyle...forumlarda sureklı arastıyorum...bırcok kısı aynı durumdan sıkayetcı oldgu halde kayda deger bır sonuc yok...kısı listesini baska msne kaydettıgınde ornek verıyorum 600 kısıden hıcbırı cevrımıcı gorunmuyor varsa yoksa 1-2 kısı onların da maıl adeslerı yahoo.com uzantılı olanlar...ya da bır sekılde tasınabılır aygıtla cevrımıcı olanlar...bu cıddı bır problem az da olsa bılgısı olan arkadaslar bana yardımcı olursa cok sevınırmmmmm....saygılarrrrr.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2010       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR! MSN SORUNLARINI 1 YILDIR BEN DE YAŞIYORUM, SAYFALARDAKİ ÇÖZÜMLERE BAKTIM ANCAK BUNLARLA UĞRAŞMAYIN. KESİN ÇÖZÜM: MSN İ SİLİN+ YENİDEN KURUN AMA KURARKEN DİL SEÇENEĞİNİ İNGİLİZCE YAPIN. TÜRKÇE SÜRÜMDE PEK ÇOK HATA VAR. TÜM SORUNLARIM BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLDÜ.