Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 18

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 221.690 Cevap: 221
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Kasım 2010       Mesaj #171
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
akrep53 adlı kullanıcıdan alıntı

bende yeni bi msn açtım 3 kişi ekliorum 4.de günlük ekleme limitinize ulastınız dyor bilgisi olan warsa lütfen yazsın bana

Yeni açılan hesaplarda böyle geçicikısıtlamalar olabiliyor. Microsoft'un yeni politikası gereği. Bu forumdan ve Microsoft'un yardım sayfalarından bu konuda bilgiler bulabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
goqhan06 - avatarı
goqhan06
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #172
goqhan06 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi WLM 2011 betası çıktıktan sonra ekleme sorunu yaşıyordum. Msn 9 da kullansam yaşıyorum, 11 de kullansam yaşıyorum. KArşıya gönderdiğim ekleme isteği ulaşmıyordu, o kişiden gelende bana ulaşmıyordu. Tesadüfen bu sorunu çözdüm, ama tabiki bulduğum çözüm kalıcı bir çözüm değil. Netbooka winxp yüklemiştim, bilen arkadaşlar vardır, onda gömülü windows messenger gelir, tesadüfen onu açtım ve online oldum. bana ulaşmayan istekler tek tek ekrana çıktı. Şaşırdım ve ekleyemediğim arkadaşa windows messenger üzerindne yeniden ekleme isteği gönderdim, gariptirki bu isteğim karşıya anında gitti ve kabul edince her ikimizde online olduk. Xp üzerinde gelen messengerin sürümü 4,7 . Şimdi bilgisayara viltualbox üzerine sanal xp kurdum, birisini ekliyeceğim zaman xp yi başlatıyorum, windows messenger üzerinden istek gönderiyorum, kabul ettikten sonra WLM ye geçiyorum Msn Happy Benim bulduğum çözüm bu, umarım kalıcı bir çözüm çıkar ortaya. Sevgiler...

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
nortonist adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR KİŞİ EKLEME SORUNUNU ÇÖZDÜM KESİN ÇÖZÜMDÜR !!!

msn den hiçbir şekilde ekleyemiyoruz hiç davet göndermek için uğraşmayın bilgisayarınızıda kurcalamayın Msn Happy

ÇÖZÜM :

hotmail sayfanızı açıyorsunuz şifrenizi yazıp bağlaıyorsunuz
üstte messenger yazan yere geliyorsunuz
arkadaş ekle yi tıklıyoruz

Ad veya e-posta adresiyle kişi ekleme
Ad veya e-posta adresi girin:

yazıyor

orada ki kutucuğa ekleyeceğimiz kişinin mail adresini yazıyoruz ileri deyip davet gönderiyoruz.

karşı tarafın msninde 1 davetiniz var mesajı gelecek
karşı taraf orayı tıklayacak ve kendi hotmail sayfasına bağlanıp davetleri görüntüleyecek
oradan daveti kabul ettiği an online oluyor.

ohhh be kıvranıp duruyordum kaç gündür Msn Happy

sırf şu mesajı yazmak için üye oldum dualarınızı esirgemeyin Msn Happy

Bunu zaten ben yapıyorum ama davetiniz var mesajı ya çok geç geliyor, yada karşı tarafa anlatmak zor oluyor, o yazıyı göremiyor. Dediğim gibi buna kökten bir çözüm bulmalı Msn. Sevgiler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #173
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kerimak adlı kullanıcıdan alıntı

aynı sorun bendede var hatta kişilerime davet gitmiyor sorunun cevabını bılen varsa yardımcı olsun lütfen ben çözersem sölerim sizede

goqhan06 nickli arkadaşın yazısını okursan olayı çözersin. Benim msnde de aynı sorun vardı, çözüldü. eklediğin kişiyi engelleme olayını bulan varsa haber versin lütfen.
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #174
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
goghan06 nickli arkadasımın yazısını okudum sagolsun yardımcı olmaya calısmıs lakin messengerın 4.7 surumunu ındırdım ve msn adresımı , sıfremı yazıdıgımda su sekılde bır hata ıletısı alıyorum '' Signing in to .NET Messenger Service failed because the service is not compatible with this verison of the program '' bu ıletıyı kaldırmanın bir yolu var mı?ozellıkler , uyumluluk modlarından denedım olmuyorMsn Sad
goqhan06 - avatarı
goqhan06
Ziyaretçi
20 Aralık 2010       Mesaj #175
goqhan06 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Qumzo adlı kullanıcıdan alıntı

goghan06 nickli arkadasımın yazısını okudum sagolsun yardımcı olmaya calısmıs lakin messengerın 4.7 surumunu ındırdım ve msn adresımı , sıfremı yazıdıgımda su sekılde bır hata ıletısı alıyorum '' Signing in to .NET Messenger Service failed because the service is not compatible with this verison of the program '' bu ıletıyı kaldırmanın bir yolu var mı?ozellıkler , uyumluluk modlarından denedım olmuyorMsn Sad

Arkadaşım Wlm olan bir sistemde bunun sonradan kurulabileceğini sanmıyorum, ben kurmadım zaten Xp nin içinde kurulmuş geliyor. Bilgisayarınız biraz kuvvetliyse sizde viltualbox u kurup içine xp kurabilirsiniz. Nasıl kurulacağı konusu burada videolu , buradada yazılı açıklaması var.
msncg
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
29 Aralık 2010       Mesaj #176
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
GOKHAN KARDESIM VIRTUALBOX I KURDUM AMA BOYLE BIR HATA ILETISI ALDIM BASLATA BASTIKTAN SONRA Msn Sad fatal:COULD NOT READ FROM THE BOOT MEDİUM SYSTEM HALTED DİE UYARI ALIYORUM
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
31 Aralık 2010       Mesaj #177
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar gokhan kardesımın yaptıgı sekılde vırtualbox ı kurdum Fakat topıc te acıldıgı gıbı toplu kısı ekleme de sıkıntı oluyorMsn SadTOPLU KISI EKLEMEDE .CTT DOSYAMIN ICINDE 100 KISI AVRKEN TEK HAMLEDE SAQDECE 5 KISISINI EKLIYOR DIGERLERI KALIYOR....BİR DAHA KI DENEMEDE HIC EKLEMEIYOR YA DA 1-2 TANE EKLIYOR
descreet - avatarı
descreet
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #178
descreet - avatarı
Ziyaretçi
msn ye arkadaş ekliyorum kişi listeniz dolu diyor listeden bir kişi silin diyor ...kişi listem 33 kişi yardım lütfen arkadaşlar
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
4 Ocak 2011       Mesaj #179
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun ben de var kardes bu topıcte yazılanların hepsını denedm olmuyorrrMsn Sad
Farklı çözüm yolları bulan arkadaşlar varsa , yazmalarını beklıyoruZ.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #180
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar aynı sorun bendede var birini ekliyorum kendiliğinden engellenişo engelli kaldırmak istediğimde engelleyip tekrardan engeli kaldırmak zorunda kalıyorum kişiiler beni eklediğinde göstermiyor anlamadım gitti