Arkadaşlar merhaba, daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi WLM 2011 betası çıktıktan sonra ekleme sorunu yaşıyordum. Msn 9 da kullansam yaşıyorum, 11 de kullansam yaşıyorum. KArşıya gönderdiğim ekleme isteği ulaşmıyordu, o kişiden gelende bana ulaşmıyordu. Tesadüfen bu sorunu çözdüm, ama tabiki bulduğum çözüm kalıcı bir çözüm değil. Netbooka winxp yüklemiştim, bilen arkadaşlar vardır, onda gömülü windows messenger gelir, tesadüfen onu açtım ve online oldum. bana ulaşmayan istekler tek tek ekrana çıktı. Şaşırdım ve ekleyemediğim arkadaşa windows messenger üzerindne yeniden ekleme isteği gönderdim, gariptirki bu isteğim karşıya anında gitti ve kabul edince her ikimizde online olduk. Xp üzerinde gelen messengerin sürümü 4,7 . Şimdi bilgisayara viltualbox üzerine sanal xp kurdum, birisini ekliyeceğim zaman xp yi başlatıyorum, windows messenger üzerinden istek gönderiyorum, kabul ettikten sonra WLM ye geçiyorum

Benim bulduğum çözüm bu, umarım kalıcı bir çözüm çıkar ortaya. Sevgiler...
Alıntı
nortonist adlı kullanıcıdan alıntı
Bunu zaten ben yapıyorum ama davetiniz var mesajı ya çok geç geliyor, yada karşı tarafa anlatmak zor oluyor, o yazıyı göremiyor. Dediğim gibi buna kökten bir çözüm bulmalı Msn. Sevgiler..