Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 22

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.716 Cevap: 447
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #211
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Pa®aNo®MaLWeBMaSTe® müdürüm. Son zamanlarda enkode edilmiş cypt edilmiş trojan kodları o kadar çoğaldı ki son derece iyi niyetle yazılmış patch'ler bile korkulu oldu. Bir arkadaşımın kendi eliyle crypt edip enjekte ettiği trojanlı dosyayı symantec'e yolladım. temiz diye sonuç geldi. Kaspersky'e yolladım. Yine temiz dosya raporu geldi Msn Happy Yanlış anlaşılmasın patch'leri hayrına ve çok uğraşarak yazmış olabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Fakat bu konuda nasıl emin olabiliriz ?
Teşekkürler.

İndirilme sayıları referans olabilir sanırım Msn Happy

Herhangi bir güvenlik problemiyle ilgili geri dönüş yapan olmadı.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
bekoo1 - avatarı
bekoo1
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #212
bekoo1 - avatarı
Ziyaretçi
Neutralizer katkıların için çok teşekkürler. Ancak 8.5 patchi bende çalışmadı her dediğini yaptım. vista var bende ondan olabilir mi çalışmaması ayrıca messenger klasöründe dosyanın ismi msimg32.dll senin yaptığın patchde msgsres.dll sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ne yapmalıyım
Sponsorlu Bağlantılar
bekoo1 - avatarı
bekoo1
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #213
bekoo1 - avatarı
Ziyaretçi
]şimdi de çok saçma bir hata oluştu. yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor
Scorpion_35 - avatarı
Scorpion_35
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #214
Scorpion_35 - avatarı
Ziyaretçi
Çok teşekkürler kendi pc'im adına konuşuyorum 8.5 zip dosyasını yükledim ve ne o güncelleme talebini alıyorum, nede herangibi başka bi sorunla karşılaşıyorum, msn tıpkı eskisi gibi çalışıyor, lâkin bi sorum olucak 9.0'dan sonra çıkıcak olan ilk wlm sürümünede çare bulabilecekmiyiz, büyük ihtimalle oda güncelleme istemeye devam edicek, ona çözüm bulmak daha zor olucak gibime geliyor... Msn Thinking
thendy - avatarı
thendy
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #215
thendy - avatarı
Ziyaretçi
Ben Daha Önce 8,5 Kullanıordum Sizin Yardımcı DOsyanızLa Ama Bugun Tekrar ZorunLu yükLeme İle MSn Açamaz Hale Geldim Lütfen Yardım..
muratti - avatarı
muratti
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #216
muratti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
thendy adlı kullanıcıdan alıntı

Ben Daha Önce 8,5 Kullanıordum Sizin Yardımcı DOsyanızLa Ama Bugun Tekrar ZorunLu yükLeme İle MSn Açamaz Hale Geldim Lütfen Yardım..

AYNI SORUN BENDEDE VAR ARKADAŞLAR
AnelyaRW - avatarı
AnelyaRW
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #217
AnelyaRW - avatarı
Ziyaretçi
bende 8,5 kullanıodum sabah messenger'ı açmaya çalışıtğımda yeni sürümü yüklemem gerektiğini söyluodu her ne kadar hayır'ı tıklasamda..bi kaç siteden araştırdım dedikleri gibi uyumluluğu 2000 yaptım messenger'a sounsuz giriorum fakat aynı sorun bende de var ki PLUS AÇILMIYOR!! kullanamıorum ..ne yapmam gerek..?? doğru dürüst bişi yazıp yardım ederseniz sevinirim yoksa her kafadan bişi çıkınca boş..bi işe de yaramıyor.. teşekkürler. x
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #218
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Birkaç saat sonra bir çözüm önerisi paylaşılacak.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
evrenpatir - avatarı
evrenpatir
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #219
evrenpatir - avatarı
Ziyaretçi
4 Gözle bekliyoruz.
muurat - avatarı
muurat
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #220
muurat - avatarı
Ziyaretçi
ya ben burdan bişey indirdim onla msnyi acabiliyorum ama bu seferde plus sorunu cıktı renkli olmuyor lütfen yardım pls