Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 9

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.375 Cevap: 118
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2009       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben msn plus kullaniyorum. bildigimiz gibi konusmalar kayit ediliyor. benim sormak istedigim - biriyle konustum, ama konusmalarimiz kayit ta degil. neden acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2009       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, Ben konusmalarımı kaydediyorum ama bir kaç arkadasmla konustuklarımı göremiyorum..Plusdan terchler kısmını açtım kaydedilen yerde kullanıcı adı olarak admin değilde baska bir isim yazıyordu..konusmalar ordaki kullanıcı adını değiştrince baska bir yere kayıt olablrmi baska bir bilgisayar gibi? her yere baktm o üç arkadasımla konustuklarım yok kayıt olmamıs olabilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben msn adresimin şifresini kız arkadaşıma verdim.oda msn adresimi girdi daha sonra bana bi adres söyledi bu kim diye ve beni bidaha arama yazmışın dedi evet öyle bişey yazmıştım nerden görmüş olabilir.o başka bilgisayardan açıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kişisel ileti geçmişi görüntüleme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2009       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

contacts log

bu programı bilgisayarımdan nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2009       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba pc deki geçmişi istediğim zaman silebiliyorum ama başka bir yerdede kaydoluyomuş ordan silinmiyomuş bu doğrumu acaba doğruysa eğer oraya nasıl ulaşıcam ve bu gerçeşden silinmiyormu yardımcı olursanız sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ekim 2009       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
contactslog u silemiyorum.yardımcı olurmusunuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben sohbet günlüklerimi kaydetmiyorum.Ama bi arkadaşımla görüşmelerimi okumak istiyorum.Görebilmem mümkün mü ? Plus ta kullanmıyorum. . .Tşkler ..
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
7 Kasım 2009       Mesaj #89
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben sohbet günlüklerimi kaydetmiyorum.Ama bi arkadaşımla görüşmelerimi okumak istiyorum.Görebilmem mümkün mü ? Plus ta kullanmıyorum. . .Tşkler ..

WLM Ana sayfasında Araçlar>>Seçenekler>>İletiler>>İleti geçmişi
''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli ise varsayılan olarak ileti geçmişi C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\Msn ismi\Geçmiş dizinine kayıt edilir.

''Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla'' kutucuğu işaretli değilse WLM'in ileti geçmişine ulaşamazsınız.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
nergiz gür - avatarı
nergiz gür
Ziyaretçi
13 Kasım 2009       Mesaj #90
nergiz gür - avatarı
Ziyaretçi
contactslog ve bazı diğer dosyaları silemiyorum silmek istediğimde başka bir program kullanıyor şeklinde bir ileti çıkıyor acaba ne yapmalıyım