Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 8

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.396 Cevap: 118
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
15 Mayıs 2009       Mesaj #71
Violence - avatarı
Ziyaretçi
not defterinde açtım ama bir sonuc çıkmadı. Bi araştırayım eğer gereksiz bi metin falan varsa yollarım mutlak.
Sponsorlu Bağlantılar
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
19 Mayıs 2009       Mesaj #72
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Sponsorlu Bağlantılar
Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
23 Mayıs 2009       Mesaj #73
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Violence adlı kullanıcıdan alıntı

Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..

Dosyaları ya da klasörleri bilgisayarınıza geri aktardınız mı yoksa doğrudan DVD'den mi okuyorsunuz? Belki bilgisayarınıza aktardıktan sonra göreceğiniz boyut bilgisi daha farklı olur, mesela DVD'de sanki dikkate değer bir boyutu varmış gibi göründüğü halde bilgisayara aktarınca 0 bayt diyebilir dosyaya.
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
23 Mayıs 2009       Mesaj #74
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Yok DVD den aktardım ben onu bilgisayara . O halde boyutları aynı ..
roli996 - avatarı
roli996
Ziyaretçi
27 Mayıs 2009       Mesaj #75
roli996 - avatarı
Ziyaretçi
mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?Msn EmbarrassedMsn Cry
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2009       Mesaj #76
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
roli996 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?Msn EmbarrassedMsn Cry

Messenger'da gönderdiğiniz ve aldığınız iletilerin kaydedilmemesini ayarlayabilirsiniz. Messenger penceresinin menüsünde Araçlar > Seçenekler > İletiler sekmesi'nde İleti Geçmişi bölümünde ilgili kutucuğun işaretini kaldırın. Bilgisayarınızda kayıtlı olanları görüntülemek ve silmek için Messenger penceresinin menüsünde Dosya > Alınan dosyaları göster'e tıklayın. Bir klasör açılacaktır. O klasörün içinde e-posta adreslerinin @ işaretinden önceki kısımları ve sonrasında bir sayı yazan klasörler görürsünüz. O klasörlerde ileti geçmişleri depolanır. O klasörleri silebilirsiniz.

"pcde actıqım msnler kaydoluo " demenizden kastınız yukarıda dediğim klasör adlarıysa onlardan şimdi kurtulmuş oldunuz. Başka bir şeyi kastediyorsanız lütfen belirtin.
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #77
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Benim probleme de bir çözüm yok mu ?
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #78
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Benim soruna yardım edecek yok mu ?
rabiaaaa - avatarı
rabiaaaa
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #79
rabiaaaa - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yhaMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmliMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
Son düzenleyen ahmetgns; 4 Temmuz 2009 08:37 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden peşpeşe gönderilmesi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Temmuz 2009       Mesaj #80
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
rabiaaaa adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yhaMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmliMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

Konuşmalar, Messenger programının kaydetme seçeneği seçildiyse konuşmanın yapıldığı bilgisayarda kaydedilir, internette hesabınıza ait bir depolama yerinde kaydedilmez. Daha sonra o dosyaları başka bilgisayarlara taşıyabilirsiniz. Siz o eski dosyaları eski bilgisayarınızdan almadığınız için başka yerde de bulamazsınız. Geçmiş olsun.