Alıntı
Violence adlı kullanıcıdan alıntı mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için..
Dosyaları bir de Not Defteri'nde açmayı denemenizi söylemiştim, galiba denemediniz. Onu da bir dener misiniz?
Ondan da olumlu sonuç çıkmazsa (açabilirsem) açabildiğim zaman içindekileri okumamdan endişe etmeyeceğiniz bir dosyayı özel mesajla gönderdiğim e-posta adresime gönderebilir misiniz?
Alıntı
velbet adlı kullanıcıdan alıntı Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.
Benim bildiğim bir şifreleme yöntemi var. Onu da
bu konuda anlatmıştım. Orada anlatılan yöntemle o dosyaları şifreleyebilirsiniz. Ancak Messenger'ın kendisi günlük şifrelemeyi desteklemediği için siz mevcut dosyaları şifreledikten sonraki yazılanlar yine şifresiz olarak kaydedilmeye devam eder.
Bütün konuşmalarınızın şifrelenerek kaydolmasını isterseniz
Messenger Plus! Live eklentisinin Sohbet Günlükleme özelliğini kullanmanız gerekir.