Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 7

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.395 Cevap: 118
fenomenRA - avatarı
fenomenRA
Ziyaretçi
24 Nisan 2009       Mesaj #61
fenomenRA - avatarı
Ziyaretçi
merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim..
Sponsorlu Bağlantılar
zgemmr - avatarı
zgemmr
Ziyaretçi
24 Nisan 2009       Mesaj #62
zgemmr - avatarı
Ziyaretçi
ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyorMsn ConfusedMsn Confused vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemmMsn ConfusedMsn Confused

Sponsorlu Bağlantılar
ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrrMsn ConfusedMsn Confused kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??Msn ConfusedMsn Confused
Son düzenleyen ahmetgns; 24 Nisan 2009 20:18 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Nisan 2009       Mesaj #63
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
fenomenRA adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim..

Silerken dosyaları bilgisayarın Geri Dönüşüm Kutusu'na göndermiş olabilirsiniz. Geri Dönüşüm Kutusu'na bakın. Orada da bulamazsanız bu forumda ve Google'da "Data Recovery" "Veri Kurtarma" kelimelerini aratıp hard diski silinen belgeler için taramaya yarayan yardımcı programlar bulun. Sohbet günlüğü dosyalarının üzerine başka bir şey yazılmadıysa bu programlar silinmiş olsa bile belgeleri bulup kurtarabilir. Şahsen ben böyle bir programı hiç kullanmadım.

Alıntı
zgemmr adlı kullanıcıdan alıntı

ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyorMsn ConfusedMsn Confused vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemmMsn ConfusedMsn Confused

ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrrMsn ConfusedMsn Confused kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??Msn ConfusedMsn Confused

Kayıt için hangi programı kullanıyorsunuz? Windows Live Messenger'ın kendi günlükleri mi yoksa Messenger Plus!'ın günlükleri mi? Messenger'a eklenti olarak kullandığınız programlar var mı - varsa neler? MessengerDiscovery kullanıyor musunuz?
tween - avatarı
tween
Ziyaretçi
8 Mayıs 2009       Mesaj #64
tween - avatarı
Ziyaretçi
SLM SİTE YÖNETİCİLERİ
kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli
teşekkürler
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
9 Mayıs 2009       Mesaj #65
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
tween adlı kullanıcıdan alıntı

SLM SİTE YÖNETİCİLERİ
kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli
teşekkürler

Messenger Plus! 'ı deneyebilirsiniz fakat kullanan diğer kişiler Messenger Plus! 'ın ileti kaydetme özelliğini reaktif hale getirebilirler. Bunun dısında birkaç KeyLoger programı kullanabilirsiniz ancak içeriği hakkında bilgi vermem mümkün değil. Bu kısın hack konusuna giriyor ve biz sitemizde hack/hacking konularının paylaşımını yapmıyoruz.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
10 Mayıs 2009       Mesaj #66
Violence - avatarı
Ziyaretçi
ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. Msn Confused not defterinde de açtım gene olmadı.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Mayıs 2009       Mesaj #67
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Violence adlı kullanıcıdan alıntı

ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. Msn Confused not defterinde de açtım gene olmadı.

Dosyaların boyutları ne kadar görünüyor? DVD'ye yazma sırasında bir sorun oluştuysa dosya adlarını gördüğünüz halde dosyaların içi boş olabilir. Bu şahsen benim başıma gelmişti. Halbuki DVD 4 GB dolu görünüyordu ama hiçbir dosyanın içi yoktu, bomboştu.
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
13 Mayıs 2009       Mesaj #68
Violence - avatarı
Ziyaretçi
mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için..
velbet - avatarı
velbet
Ziyaretçi
14 Mayıs 2009       Mesaj #69
velbet - avatarı
Ziyaretçi
Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Mayıs 2009       Mesaj #70
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Violence adlı kullanıcıdan alıntı

mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için..

Dosyaları bir de Not Defteri'nde açmayı denemenizi söylemiştim, galiba denemediniz. Onu da bir dener misiniz?

Ondan da olumlu sonuç çıkmazsa (açabilirsem) açabildiğim zaman içindekileri okumamdan endişe etmeyeceğiniz bir dosyayı özel mesajla gönderdiğim e-posta adresime gönderebilir misiniz?

Alıntı
velbet adlı kullanıcıdan alıntı

Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.

Benim bildiğim bir şifreleme yöntemi var. Onu da bu konuda anlatmıştım. Orada anlatılan yöntemle o dosyaları şifreleyebilirsiniz. Ancak Messenger'ın kendisi günlük şifrelemeyi desteklemediği için siz mevcut dosyaları şifreledikten sonraki yazılanlar yine şifresiz olarak kaydedilmeye devam eder.

Bütün konuşmalarınızın şifrelenerek kaydolmasını isterseniz Messenger Plus! Live eklentisinin Sohbet Günlükleme özelliğini kullanmanız gerekir.