Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 42

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.168 Cevap: 446
ymf - avatarı
ymf
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #411
ymf - avatarı
Ziyaretçi
bn bu işten hiç biçi anlmıyorum pc bilgim sıfır yapamıyorum Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
zan6 - avatarı
zan6
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #412
zan6 - avatarı
Ziyaretçi
Windows Messenger 7.5 sürümüne kullana biliyorum ama Windows Live Messenger 8.1 sürümünde ise yaramıyorMsn Sad acaba benim atlamıs oldum yanlıs yaptım bir seymi var yoksa durum muhtemelmi?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #413
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir soru soracağım tmm iyi yapmıssınız da benim msn acılmıyor kendi bilgisayarımda açılmıyor başka bilgisayarlarda açılıyor eski sürümünü yükleyeceğim o da işimi görmüyor şu an 8.1 i kullanıyorum bundan once hangi sürüm vardı o sürümü yüklüyorum ama 8.1 i yendiden kuruyor yüklenmiyor niçin böyle oluyor?????
extreme_oki - avatarı
extreme_oki
Ziyaretçi
23 Mart 2010       Mesaj #414
extreme_oki - avatarı
Ziyaretçi
7.5 hakkında bir gelişme yokmu acaba nickler her msn açıldığında siliniyor
sanjayy - avatarı
sanjayy
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #415
sanjayy - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur)
şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var...
ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı...

sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum Msn Happy

umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum Msn Happy
acil cvplarınızı bekliyorum...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Mayıs 2010       Mesaj #416
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sanjayy adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur)
şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var...
ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı...

sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum Msn Happy

umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum Msn Happy
acil cvplarınızı bekliyorum...

Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sanjayy - avatarı
sanjayy
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #417
sanjayy - avatarı
Ziyaretçi
ilk azımda geçen 7.5 olmuyor cümlemi geri alıyorum,, oldu arkadaşlar, düzgünce dnedim 7,5 çalışıyor.... tam 7,5 oldu kamerayla ilgili konuyu cvbını gördüm Msn Happy 7.5 i silip ordaki dediğiniz sürümü mü yüklesem diye düşünüyorum şimdide Msn Happy
eğer fikir verirsen zahmetine kalmış usta : 7.5mu kalsın yoksa verdiğin konudakinimi yükleyeyim?
yardımın için çok teşekkür ediyorum, biz dikkatsiz kullanıcılar olarakta başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum Msn Wink
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Mayıs 2010       Mesaj #418
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sanjayy adlı kullanıcıdan alıntı

ilk azımda geçen 7.5 olmuyor cümlemi geri alıyorum,, oldu arkadaşlar, düzgünce dnedim 7,5 çalışıyor.... tam 7,5 oldu kamerayla ilgili konuyu cvbını gördüm Msn Happy 7.5 i silip ordaki dediğiniz sürümü mü yüklesem diye düşünüyorum şimdide Msn Happy
eğer fikir verirsen zahmetine kalmış usta : 7.5mu kalsın yoksa verdiğin konudakinimi yükleyeyim?
yardımın için çok teşekkür ediyorum, biz dikkatsiz kullanıcılar olarakta başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum Msn Wink

Eski sürümde fazla sorun yaşamıyorsanız ve eski sürüm kullanmaktan memnunsanız, yeni sürüme geçmenize gerek yok.
kardelenxxx82 - avatarı
kardelenxxx82
Ziyaretçi
9 Haziran 2010       Mesaj #419
kardelenxxx82 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serkanbabax adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Arkadaşlar,

Hala benim gibi msn 7.5 hastasıysanız ve bu hastalıktan vazgeçemiyosanız işte size versiyon numarası son sürüm olarak değiştirilmiş .exe dosyası...

Peki bu ne işe yarar diye soranlara siz msn messenger 7.5 sürümünü yüklediğinizde oturum açmaya çalışırken size zorla veya sık sık karşınıza çıkarak update yani güncelleme ekranını çıkartıyor ve sizi çok ciddi şekilde canınızı sıkıyor işte tam bu sırada bu dertten kurtulmanız için bu dosya işinizi yarayacaktır tek yapmanız gereken bu .exe dosyasını;

"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" bu yola kopyala yapıştır yapmanızdır çıkan soruya evet derseniz tamam olacaktır unutmayın bu işlemi yaparken msn programınız kapalı olmalı ve msn ikonuna sağ altta tıklayarak çıkış demelisiniz hepsi bu kadar sömürün gayri (:

http://rapidshare.com/files/245710715/msnmsgr.rar

Not: Sayın Editörler bu sizin zamanınızda dağıtmış olduğunuz "msnmsgr.exe" dosyasının uptade edilerek sürüm notu değiştirilmiş halidir silmemenizi rica ediyorum saygılarımla....

arkadaşım bu dosyayı tekrar upload edebilirmisin..burdaki msnmsgr dosyası açmıyor msn mi bu açıyordu...nolur tekrar msn 7.5 kullanabilmem için gerekli msnmsgr dosyasını düzenleyip koyarmısınız.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Haziran 2010       Mesaj #420
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kardelenxxx82 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım bu dosyayı tekrar upload edebilirmisin..burdaki msnmsgr dosyası açmıyor msn mi bu açıyordu...nolur tekrar msn 7.5 kullanabilmem için gerekli msnmsgr dosyasını düzenleyip koyarmısınız.

Bunu deneyin:
msnmsgr.7.5.zip