arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur)
şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var...
ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı...
sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum
umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum
acil cvplarınızı bekliyorum...