Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 200

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.848.596 Cevap: 3.874
zaman3x - avatarı
zaman3x
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1991
zaman3x - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar uzun süredir sizden uzak kaldım ama elimden geldiğince takip etmeye calıştım ve bundan sonrada tekrar yanınızdayım.arkadaşlar bir sorum war msnde sizi engelleyen kişilerii görme olayı warmış bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Sponsorlu Bağlantılar
arkadaslar msn spaces de resim ekleme sorunu yaşıyorum fotoğraf ekleyemiyorum ve düzenlemede yapamıyorum
Son düzenleyen zaman3x; 6 Nisan 2007 00:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1992
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar uzun süredir sizden uzak kaldım ama elimden geldiğince takip etmeye calıştım ve bundan sonrada tekrar yanınızdayım.arkadaşlar bir sorum war msnde sizi engelleyen kişilerii görme olayı warmış bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Hayır msn'de öle bişi yok ancak sizi silenleri görebilirsiniz seçenekler>>gizlilikten.

Sponsorlu Bağlantılar
D-msn'de var öle bişi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

zaman3x - avatarı
zaman3x
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1993
zaman3x - avatarı
Ziyaretçi
sorduğum soru yanlış anlaşıldı sanırım beni engelleyen kişileri nasıl görebilirim benim engellediklerim değil
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1994
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

sorduğum soru yanlış anlaşıldı sanırım beni engelleyen kişileri nasıl görebilirim benim engellediklerim değil

Ben sizi doğru anladım msnde sizi engelleyeni görmeniz mümkün değil.Henüz öyle 1 şey yok.
zaman3x - avatarı
zaman3x
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1995
zaman3x - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim bir sorum daha olucak specas a resim ekleyemiyorum nedeni ne olabiir
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
6 Nisan 2007       Mesaj #1996
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı

teşekkür ederim bir sorum daha olucak specas a resim ekleyemiyorum nedeni ne olabiir

Burayı inceleyin: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
benek - avatarı
benek
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1997
benek - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar....

gif avatarımı küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve bunun için bir proğram varmı
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1998
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
benek adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar....

gif avatarımı küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve bunun için bir proğram varmı

Microsoft Office Picture Manager öneririm... mutlaka pc nizde vardır zaten hiç pro aramayın.
benek - avatarı
benek
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1999
benek - avatarı
Ziyaretçi
olduğunu sanmıyorum olsa neden hiç görmedim ben nasıl açabilirim peki
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #2000
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
benek adlı kullanıcıdan alıntı

olduğunu sanmıyorum olsa neden hiç görmedim ben nasıl açabilirim peki

Microsoft Office/Microsoft Office Araçları içinde program mevcuttur. ama Microsoft Office 2003 yüklü olmalı ayrıca program türkçedir kendiniz deneme yolu ile öğrenebilirsiniz...