Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 199

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.850.322 Cevap: 3.874
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
3 Nisan 2007       Mesaj #1981
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
coyi85 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba bilgi verecek olan arkadaşım benim kameram yok karşı tarfın kamerası var fakat ben onun kamerasını açamıyorum onun görüntüsünü göremiyorum , nasıl karşı tarafın kamerasını görebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

Davet göndererek ya da onun gonderdiği daveti kabul ederek görüntü alabilirsiniz. Karşı tarafın kamerası olduğundan emin olun. Hala açılmıyorsa Messengerdan çıkış yapın ve tekrar açtıktan sonra daveti gonderin...
Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
sedab - avatarı
sedab
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1982
sedab - avatarı
Ziyaretçi
çok acil olarak yardım istiyorum lütfen
MSN açıldıktan sonra bir kaç saniye sonra bir hata ile karşıaştı bu nedenle kapatılacaktır diyip kapatıyor.sonra hata raporu gönder ve gönderme seçenekleri çıkıyor
Sponsorlu Bağlantılar
düzeltemedim bu sorun ne ise
hıçkırık - avatarı
hıçkırık
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1983
hıçkırık - avatarı
Ziyaretçi
selam ya beni,m sorunlarım bir bitmediMsn Sad(arkadaşlar inernete bağlanıyorum sayfa açıyorum ama sonra bana generic host process for win32 services sorunla karşılaştı yazısı çıkıyor ve bütün sayfalarım kapanıyor.ama bağlı gözüküyorum.fakat bi daha sayfa açamıyorum.Sonra pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAP VERSİN.TEŞEKKÜR EDERİM...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
4 Nisan 2007       Mesaj #1984
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sedab adlı kullanıcıdan alıntı

çok acil olarak yardım istiyorum lütfen
MSN açıldıktan sonra bir kaç saniye sonra bir hata ile karşıaştı bu nedenle kapatılacaktır diyip kapatıyor.sonra hata raporu gönder ve gönderme seçenekleri çıkıyor
düzeltemedim bu sorun ne ise

Herhangi bir yama uyguladınız mı? Hangi eklentiler kurulu?

Eğer yalnızca Windows Live Messenger kuruluysa, tamamen kaldırıp temiz bir kurulumu nasıl yapacağınıza dair bilgiler aşağıdaki konuda mevcut:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı
hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı

selam ya beni,m sorunlarım bir bitmediMsn Sad(arkadaşlar inernete bağlanıyorum sayfa açıyorum ama sonra bana generic host process for win32 services sorunla karşılaştı yazısı çıkıyor ve bütün sayfalarım kapanıyor.ama bağlı gözüküyorum.fakat bi daha sayfa açamıyorum.Sonra pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAP VERSİN.TEŞEKKÜR EDERİM...

İşletim sisteminizin güvenlik güncelleştirmeleri yüklü mü? Windows XP SP2...

Muhtemelen bir virüs ya da başka bir zararlı koddan dolayı o hatayla karşılaşıyorsunuz. Kaspersky Anti-Virus 6 gibi güçlü bir güvenlik yazılımı kurmanızı öneririm.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
wosiwosi - avatarı
wosiwosi
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1985
wosiwosi - avatarı
Ziyaretçi
iyi gunler arkadaslar.garip bir sorunum var.live messenger kullanicisiyim.bilgisayarimdan sadece kendi msn ime oturum acamiyorum.baglanti sorunu veya baska internet sorunu yok.baska adresler oturum acabiliyor.fakat ben kendi adresime giremiyorum.sorun gider de de hersey normal gorunuyor.ne yapmaliyim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1986
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
wosiwosi adlı kullanıcıdan alıntı

iyi gunler arkadaslar.garip bir sorunum var.live messenger kullanicisiyim.bilgisayarimdan sadece kendi msn ime oturum acamiyorum.baglanti sorunu veya baska internet sorunu yok.baska adresler oturum acabiliyor.fakat ben kendi adresime giremiyorum.sorun gider de de hersey normal gorunuyor.ne yapmaliyim?

Hata kodu çıkması lazım hata kodunuda yazarsanız size daha iyi yardımcı olacağımızı umuyorum..
okyanus_reves - avatarı
okyanus_reves
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1987
okyanus_reves - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ,
bana yardımcı olun ya bu dinamik ifadeyi indiriyom dosya olarak görüyo ne yapmam gerekiyo o nu calıştırmak için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1988
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
okyanus_reves adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ,
bana yardımcı olun ya bu dinamik ifadeyi indiriyom dosya olarak görüyo ne yapmam gerekiyo o nu calıştırmak için

jpgrf0

Dinamik görüntüleri yüklemeniz için, Winksinstaller v1.1'i kurmanız gerekiyor..

Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir.

hunterbey - avatarı
hunterbey
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1989
hunterbey - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar
MSN de görüntülü konuşma başlamıyor.
Okuldaki MEB internet bağlantısından dolayı engellememi var acaba.,
Bişen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinrim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1990
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
wosiwosi adlı kullanıcıdan alıntı

aynısı bende de olduMsn Grin kişi önbelleği klasörünü sil

Alıntı
hunterbey adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar
MSN de görüntülü konuşma başlamıyor.
Okuldaki MEB internet bağlantısından dolayı engellememi var acaba.,
Bişen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinrim

ewet okullarda açılmıo bizde de öyleMsn Confused
Son düzenleyen Blue Blood; 5 Nisan 2007 13:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi