Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 331

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.021 Cevap: 3.874
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Nisan 2008       Mesaj #3301
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Janveljan adlı kullanıcıdan alıntı

LÜTFEN HİÇ BİR LİNKE TIKLAMAYINIZ...AKSİ TAKTİRDE PC NİZE VİRÜS BULAŞABİLİR..!!!!
SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR.

Sponsorlu Bağlantılar
ÇARESİ VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİYLE..

Delivery Status Notification (Failure)‏
Kimden:postmaster@mail.hotmail.comGönderme tarihi:23 Nisan 2008 Çarşamba 16:32:47
Kime: Karşıdan yükleme sonrası güvenlik taraması

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

--İletilen İleti Eki--
From:
To:
CC:
Date: Wed, 23 Apr 2008 12:31:16 -0400

1000s OF SEXY SINGLES!

Get your Free 3-Day Trial Today! No credit card required.

Features:
- Custom LoveStyle Report
- 2-Way Matching
- 1-ON-1 Private Video Chat
- Audio/Video Profiles
- Advanced Profile Search

Kaspersky Anti-Virus 7'yi kurun ve sisteminizi taratın. Bu bir virüs/trojan sorunudur.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ssbsd - avatarı
ssbsd
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #3302
ssbsd - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADALAR
Windows Live parolanızı sıfırlayın‏
Sponsorlu Bağlantılar
Windows Live parolanızı sıfırlamaya ilişkin isteğinizi aldık. İsteğinizi onaylamak ve parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki yönergeleri izleyin. İsteğin onaylanması, hesabınıza yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur.
Parolanızın sıfırlanmasını istemediyseniz, isteği iptal etmek için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin.
İSTEĞİ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın:

ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın.

ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
DİĞER BİLGİLER
Windows Live gizliliğinizi korumak için çalışmaktadır. Microsoft İstenmeyen Posta Ã'nleme Politikası adresindeki gizlilik bildirimimizi gözden geçirmenizi öneririz.
Daha fazla bilgi için https://account.live.com adresindeki Windows Live Hesabı sitesine gidin.
Teşekkürler,
Microsoft Müşteri Desteği
NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz.
Windows Live parolanızı sıfırlayın‏
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN PAROLA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE MAİLLER ALIYORUM, ACABA NE YAPMAM GEREK?? ADRESMİ KAPATMAK İSTESEM BİLE BAŞKA TARAFINDAN AÇILDIĞI İÇİN AKTİF HALE GELİYOR. BUNUDA ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENDİM' BAŞKA BİR ADRESİMDE KAPATMAK İSTEDİĞİM ADRES EKLİYDİ KAPATMA İŞLEMİNİ YAPTIĞIM HALDE AMA VE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORDU YA DA BAŞKA BİR BİL. AÇILDI DİYE UYARI GEİYORDU' BU NEDENLE NE YAPSAMDA ADRESİMİ KAPATAMADIM...
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3303
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ssbsd adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN PAROLA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE MAİLLER ALIYORUM, ACABA NE YAPMAM GEREK?? ADRESMİ KAPATMAK İSTESEM BİLE BAŞKA TARAFINDAN AÇILDIĞI İÇİN AKTİF HALE GELİYOR. BUNUDA ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENDİM' BAŞKA BİR ADRESİMDE KAPATMAK İSTEDİĞİM ADRES EKLİYDİ KAPATMA İŞLEMİNİ YAPTIĞIM HALDE AMA VE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORDU YA DA BAŞKA BİR BİL. AÇILDI DİYE UYARI GEİYORDU' BU NEDENLE NE YAPSAMDA ADRESİMİ KAPATAMADIM...
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER.

Kapatmak istediğiniz hesaba hala giriş yapabiliyorsanız Sağ taraftan hesabı kapat linkine tıkladıktan sonra sizden tekrar şifreyi isteyecektir. Yazdıktan sonra da hesap kapatılamadı diye uyarı gelecektir. Bu kısa yazının sonunda mavi renkli bir link vardır. Ona tıkladıktan sonra istenen kısa işlemi yaptıktan sonra hesap kapatılacaktır. Ancak siz kapatsanız dahi bu hesaba başkası girip (posta bölümünden giriş yaptığında) yeniden etkinleştirme olanağı var. Size önerim öncelikle şifreyi değiştirin ve sonra hesabı kapatın.
ssbsd - avatarı
ssbsd
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3304
ssbsd - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim torchbearer.
önerilerinle inş. bu kez adresten kurtulurum..
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008       Mesaj #3305
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
ssbsd adlı kullanıcıdan alıntı

çok teşekkür ederim torchbearer.
önerilerinle inş. bu kez adresten kurtulurum..

Muhtemelen biri senin şifreni biliyor veya şifreni değiştirmeye çalışıyor.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
iremozkasikci - avatarı
iremozkasikci
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3306
iremozkasikci - avatarı
Ziyaretçi
discovery'yi yeni yükledim. çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? Msn Thinking
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3307
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
biri sizi hackledi ve size o MSN deki adresler lazım.Gerci cogu insan hacklendim diye uzulmezzaten içindeki msnler için uzulur. Eminim biliyorsunuzdur ama ben yinede vermek istedim ..

MSN içindeki kaydettiğiniz mail adreslerini almanın bir yontemi var.şimdi MSN iniz hacklenmeden once bu onlemi almanız gerekiyor.

şimdi msn i acın."kişiler" e girin. "kişi listesini kaydet" e tıklayın.Sonra kaydeteceginiz yeri secin.Daha sonra varsın msn adresiniz hacklensin.sizde yeni hesap acarsınız."Kişiler" e tıklarsanız orda "dosyadan kişi al" var ona tıklarsınız.ve kaydettiğinizi acarsanız butun adresler eklenecektir.

SORU: ben yapamıyorum bu işlemi sorun nedir

bende kaydettiği dosya yı tekrar açmıyor farklı bir dosya şeklinde kaydediyor galiba açamıyorum..
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3308
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

biri sizi hackledi ve size o MSN deki adresler lazım.Gerci cogu insan hacklendim diye uzulmezzaten içindeki msnler için uzulur. Eminim biliyorsunuzdur ama ben yinede vermek istedim ..

MSN içindeki kaydettiğiniz mail adreslerini almanın bir yontemi var.şimdi MSN iniz hacklenmeden once bu onlemi almanız gerekiyor.

şimdi msn i acın."kişiler" e girin. "kişi listesini kaydet" e tıklayın.Sonra kaydeteceginiz yeri secin.Daha sonra varsın msn adresiniz hacklensin.sizde yeni hesap acarsınız."Kişiler" e tıklarsanız orda "dosyadan kişi al" var ona tıklarsınız.ve kaydettiğinizi acarsanız butun adresler eklenecektir.

SORU: ben yapamıyorum bu işlemi sorun nedir

bende kaydettiği dosya yı tekrar açmıyor farklı bir dosya şeklinde kaydediyor galiba açamıyorum..

Bu işlemi yapıp da kaydetme bölümüne geldiğinizde yeni bir pencere açılır ve boş bölümde yazı yazmaz ve sizden herhangi birşey bekler. Bunu yazmadan da kayıt yapılmaz. Mesela torchbearer diye yazdım ve kaydettim. Tam kayıt edilmiş mi diye baktım dosyaya, torchbearer.ctt olarak gördüğüm zaman olmuş diyebilirim. Ayrıca illa uzantısının ne olduğunu görmenize gerek yok. Kaydedilen dosyacığın başlığının hemen altında ctt dosyası olarak görünecektir. Bunu başka bir kullanıcı hesabına aktarmak da aynı sayılır. Sadece Kişileri Kaydet dediğiniz bölümden Kişileri Al diyeceksiniz ve daha önce kaydetmiş olduğunuz dosyayı göstereceksiniz. Sonuçta kendisi her birini eklemiş olacak. Sizde ki şekilde almıyor gibi olursa kaydedilmiş dosyaya iki kez tıklayın ve açmak için programı not defteri veya wordpad olarak seçin tamam diyin. Bütün adresler yazı şeklinde görünecektir.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Nisan 2008       Mesaj #3309
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
iremozkasikci adlı kullanıcıdan alıntı

discovery'yi yeni yükledim. çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? Msn Thinking

Engelleyenleri göstermez ama Discovery'nin Ayarlar (Settings) penceresine girip, sizi ilk karşılayan ekrandan arayüzü Türkçe yaptıktan sonra Uyarılar (Alerts) sekmesini tıklatın, orada "Bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda" seçeneğini işaretleyin. (Bu seçenek sadece Discovery 1.4 sürümünde vardır)
i0ur - avatarı
i0ur
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #3310
i0ur - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar selamlar
windows live messenger'ın pencere basliginin ismini degistirebilme sansimiz var mı acaba?
tesekkurler