Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 55

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 393.022 Cevap: 611
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
30 Nisan 2008       Mesaj #541
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Florya'da bahar havası!

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Süper Lig lideri Galatasaray, Sivasspor ile 4 Mayıs Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük aradan sonra sürdürdü.

Teknik sorumlu Cevat Güler yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcular ısınma ve kondisyon hareketlerinden sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların bir hayli istekli oldukları gözlenirken, atılan güzel goller de çalışmayı izleyen 800'e yakın sarı-kırmızılı taraftar tarafından bol bol alkış aldı. Özellikle Arda, Mehmet Topal ve Emre'nin şık golleri, taraftarlarca coşkulu biçimde alkışlandı. Taraftarlar idmanda, takıma giremeyen Carrusca için pankart açarken, takıma sürekli destek verip, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular. Bu arada idmanda sakatlanan Barusso, çalışmayı yarıda bıraktı.
Sakatlıkları bulunan oyunculardan Serkan, Uğur ve Servet takımdan ayrı çalışırken, idmanın sonuna doğru sahaya çıkan Lincoln de fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptı. Bu sırada taraftarlar Lincoln'e sevgi gösterilerinde bulundular. Sakatlığı bulunan Hakan Şükür ve Linderoth ise çalışmaya katılmadılar.
AMELİYATLI HASAN İDMANDA
Hafta başında çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı olan Hasan Şaş da tesislere gelerek çalışmayı saha kenarından izledi. Antrenman sonunda futbolcular, Hasan'a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, Mehmet Topal ile Mehmet Güven'in tecrübeli futbolcunun elini öpmesi dikkat çekti.
Galatasaray, yarın basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı idmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
1 Mayıs 2008       Mesaj #542
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Cimbom yeni Hagi'sini buldu Deco

Sponsorlu Bağlantılar
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, gelecek sezon Avrupa'da büyük başarılar elde etmek, tribünlere daha fazla taraftar çekmek, forma ve ürün satışlarını artırmak için kollarını sıvadı. Adnan Polat, Barcelona'da gönderilecekler listesinde yer alan Deco için harekete geçti. Polat, Portekizli dünya yıldızına imza attırarak Türkiye'yi sarsmayı planlıyor

Polat büyük düşünüyor
Dün tüm Türkiye, Fotomaç'ın kapaktaki Galatasaray manşetini konuştu. Haberde de belirttiğimiz gibi bu transferde salı günü çok hareketli saatler yaşandığı ve yoğunlaşılan isimle ilgili bazı belirsizlikler olduğu için bu futbolcunun ismini bir gün sonra açıklamayı daha uygun bulduk: Evet, G.Saray, Barcelona'nın Portekizli orta alan oyuncusu Deco'nun peşinde. F.Bahçe galibiyeti ile gelen liderlik ve şampiyonluğa çok yaklaşılması G.Saray Başkanı Adnan Polat'ı harekete geçirdi. Polat, takımın şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde Deco transferini gerçekleştirerek Türkiye'yi sarsmayı planlıyor.

Barça'dan ayrılıyor
Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester United'a elenmesi ve ligde şampiyonluk yarışından kopması nedeniyle Katalan ekibinde önümüzdeki sezon yaprak dökümü yaşanacak. Ronaldinho, Zambrotta, Gudjohnsen ve Deco gibi yıldızların sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği İspanyol basınında konuşulan konular arasında. Barça'nın Portekizli yıldızı Deco ise verdiği demeçlerde takımından kesin olarak ayrılmak istediğini belirtmişti. Barcelona'da mutsuz olan Portekizli futbolcunun sözleşmesi 2010'da bitiyor. Deco, 2004 yılında 21 milyon euro'ya Barcelona'ya geldi.

G.Saray'ın Deco planı
Barcelona'da 102 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki Deco, 14 gole imza attı. Orta sahanın beyni olan, tekniği ve attığı frikiklerle adından söz ettiren Deco, asıl patlamayı Porto'da yaptı. Deco, 2003 yılında UEFA Kupası ve 2004'te Şampiyonlar Ligi'nin kazanılmasında başrol oynamış, ayrıca Barcelona ile birlikte 2006'da Şampiyonlar Ligi'ni ikinci kez kazanmıştı. Brezilya doğumlu olan oyuncu, 2003 yılından beri Portekiz Milli Takımı formasını giyiyor. G.Saray'ın, 31 yaşındaki Deco transferi için 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve bu paranın yarısını bir sponsor firmanın karşılayacağı belirtildi.

Deco kimdir?

Doğum tarihi: 27 Ağustos 1977
Doğum yeri: Brezilya (Brezilya asıllı Portekizli oyuncu)
Boy: 1.77 m. Kilo: 72 kg.
Mevki: Orta saha
Kariyeri: 289 maç/65 gol
Milli takım: 51 maç/3 gol

Başarıları:
Porto: Şampiyonlar Ligi (2004), UEFA Kupası (2003), Portekiz Ligi (1999, 2003, 2004), Portekiz Kupası (2000, 2001, 2003), Portekiz Süper Kupası (1999, 2001, 2003), Barcelona: Şampiyonlar Ligi (2006), La Liga (2005, 2006), İspanya Süper Kupası (2005, 2006)

Kişisel başarıları:
Şampiyonlar Ligi en değerli oyuncu (2004), UEFA en iyi orta saha oyuncu (04-2006), Portekiz'de yılın futbolcusu (2004), Portekiz altın top sahibi (2004), Avrupa'da yılın futbolcusu ikinciliği (2004), FIFA Dünya Kulüpler Kupası Altın Top (2006).

İşim bitmedi

2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, "Borcumu ödemeden bir yere gitmem" diye konuştu.

Oynamak istedim
Almanya'dan Wolfsburg'un istediği Lincoln, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirterek takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Derbide oynamaması nedeniyle eleştirilen oyuncu, "Sakatlığım vardı. Buna rağmen oynamak istedim ancak teknik heyet böyle bir karar verdi. Kimse bunun altında bir şey aramasın" dedi.

Teklifler geliyor
Galatasaray'a isteyerek geldiğini ve İstanbul'da mutlu olduğunu ifade eden Lincoln sözlerine şöyle devam etti: "Evet zaman zaman Almanya ve diğer ülkelerden teklifler geliyor ancak ben kesinlikle bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşmem var ve borcumu ödemeden bir yere gitmem."

Cepler dolacak

Şampiyonluk primi 130 bin dolar olarak belirlendi. Motivasyonu artırmak için miktar Sivas'ta açıklanacak. 8 milyon dolarlık transfer taksitleri de bu hafta yatırılacak.

Ufak çapta bir servet
G.Saray , Süper Lig'de şampiyon olursa futbolcular ufak çapta bir servete konacak. Fenerbahçe galibiyetine 50'şer bin dolar prim veren sarı-kırmızılı yönetimin, şampiyonluk primini de 130 bin dolar (Yaklaşık 170 milyar) olarak belirlediği öğrenildi. Primin Sivas maçından önce açıklanacağı bildirildi.

8 milyon
$'lık ödeme
Başkan Adnan Polat'ın ayrıca oyuncuların transfer taksitleri ve maç başı alacaklarının tamamını da Sivas maçından önce ödeyeceği ifade edildi. Futbolcuların hesabına yaklaşık 8 milyon dolar tutarında para yatırılacak. Yönetim para harekâtı ile takımda motivasyonu en üst düzeye çıkarmayı planlıyor.

Hagi öne çıktı

Sezon başında Feldkamp'ı tercih eden Polat, yine camianın yakından tanıdığı bir ismi takımın başına getirmeyi planlıyor.

Arayışlar sürüyor
Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray bir yandan da hoca arayışlarını sürdürüyor. Sezon başında, daha önce birlikte çalıştığı Karl Heinz Feldkamp'ı takımın başına getiren başkan Adnan Polat, yine takımı camiayı yakından tanıyan bir kişiye emanet etmek istiyor.

Yardımcısı da belli

Derbi için İstanbul'a gelen ve geri dönebileceğini açıklayan Hagi öne çıkarken, maraton.com.tr'de yer alan haberde Polat'ın yakın çevresine, Rumen hoca ile çalışmak istediğini söylediği ifade edildi. Haberde ayrıca Hagi'nin yardımcısının da Ergün Penbe olacağı kaydedildi.

Kaynak
: Fotomac
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
2 Mayıs 2008       Mesaj #543
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Aslan devler arasında

Galatasaray, Avrupa'nın en güçlü 20 takımı arasına girdi. Kanada'nın TSN adlı medya kuruluşu, Sarı kırmızılı ekibi, Fenerbahçe zaferi ve 17. şampiyonluğa çok yaklaşması nedeniyle Avrupa'nın 20. en güçlü ekibi olarak gösterdi.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Kanada merkezli medya kuruluşu TSN, düzenli olarak yayınladığı “Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması – European Club Power Rankings”in 20. basamağında bu ay Galatasaray’a yer verdi. CTVglobemedia bünyesinde faaliyet gösteren TSN’in internet sitesinde yapılan ve Avrupa kulüplerinin güncel performansına dayanan araştırmada, Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında muhteşem bir derbi zaferi yaşadığı ve 17. şampiyonluğa çok yaklaştığı için Avrupa'nın en başarılı kulüpleri listesine girdiği belirtildi. ZİRVEDE MANU VAR
Galatasaray’ın 20. sıradan dahil olduğu listenin 1. basamağında ise geçen ay olduğu gibi yine Manchester United yer aldı. İngiltere Premier League’de liderliğini koruyup Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen United, her iki kupada da Chelsea ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Nitekim aynı nedenlerden ötürü listenin 2. sırasında Chelsea yer alıyor.
Listenin 3. sırasında Nisan ayını namağlup tamamlayan İtalya Serie A lideri Inter Milan, 4. sırada İspanya Ligi’ni 10 puan önde götüren Real Madrid, 5. sırada ise İtalya Serie A 2.’si Roma bulunuyor.
Bayern Münih'i 4-0 yenerek UEFA Kupası’nda finale yükselen Rus temsilcisi Zenit (17), Barcelona’yı geçerek La Liga’da 2.’liğe yükselen Villareal (18) ve Yunanistan şampiyonu Olympiakos ise “Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması”na tıpkı Galatasaray gibi bu ay dahil olan diğer takımlar...
Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması
1. Manchester United (İngiltere)
2. Chelsea (İngiltere)
3. Inter Milan (İtalya)
4. Real Madrid (İspanya)
5. AS Roma (İtalya)
6. Arsenal (İngiltere)
7. Liverpool (İngiltere)
8. Barcelona (İspanya)
9. Glasgow Rangers (İskoçya)
10. Bayern Münih (Almanya)
11. Juventus (İtalya)
12. Lyon (Fransa)
13. PSV Eindhoven (Hollanda)
14. Fiorentina (İtalya)
15. Celtic (İskoçya)
16. Porto (Portekiz)
17. Zenit (Rusya)
18. Villareal (İspanya)
19. Olympiakos (Yunanistan)
20. GALATASARAY (TÜRKİYE)
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Mayıs 2008       Mesaj #544
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
"Hiçbir endişemiz yok"

Galatasaray, yarın Sivasspor ile yapacağı ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maç için bu kente gitti. Adnan Sezgin yaptığı açıklamada, "Bizler sahada olacağız. Statta takımı destekleyecek taraftarlarımız olacak. Hiçbir endişemiz yok" dedi.
3.5.2008

SEZGİN: "HİÇBİR ENDİŞEMİZ YOK"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Sivas'a çok önemli bir müsabakaya gittiklerini belirterek, ''Bizler sahada olacağız. Statta takımı destekleyecek taraftarlarımız olacak. Aynı zamanda tüm Türkiye'deki taraftarlarımızın bize vereceği manevi destekle oraya gidiyoruz. Mutlu bir şekilde Sivas'tan dönmek istiyoruz'' dedi.
Sezgin, Sivas maçıyla ilgili bir endişelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de ''Hayır, hiçbir endişemiz yok'' dedi. Lincoln'ün takımda oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine de Sezgin, hep birlikte Sivas'a gittiklerini, Lincoln'ün de kadroda olduğunu söyledi. Atatürk Havalimanı'nda yolcuların büyük ilgi gösterdiği Galatasaray kafilesi, daha sonra uçakla Sivas'a hareket etti.
"CİM BOM" TEK YÜREK
Turkcell Süper Lig lideri Galatasaray, yarınki kritik Sivasspor deplasmanı öncesi adeta tek yürek oldu. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren ve kart cezalısı oyuncular dahil takımda yer alan 25 futbolcu da Sivas kafilesine dahil edildi.
ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETME OLASILIĞI VAR
Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geçen hafta 1-0 yenerek sezonun bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ın, yarınki maçların sonuçlarına göre 2007-2008 sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Galatasaray'ın yarınki maçını kazanması, Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi durumunda, sarı-kırmızılı ekip Sivas'ta şampiyonluk ipini göğüsleyecek.
ÜMİT KARAN OYNAYAMAYACAK
Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Ümit Karan, yarınki kritik maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak. "Cim Bom''da Lincoln, Servet ve Barusso'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Aslan'da listede!

Kanada merkezli medya kuruluşu TSN, bu yılki Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması´nda (European Club Power Rankings) Galatasaray´ı listeye aldı.
3.5.2008

Kanada merkezli medya kuruluşu TSN, bu yılki Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması’nda (European Club Power Rankings) Galatasaray’ı listeye aldı. TSN tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması’nda, ilk 2 sırayı Şampiyonlar Ligi Finali’ni de oynayacak olan İngiliz ekipleri Manchester United ile Chelsea alırken, Galatasaray 20. sırada gösterildi.

"Sadece galibiyeti düşünüyoruz"

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, "Şampiyonluğu istiyorsak Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmalıyız" dedi.
3.5.2008

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan Sabri, yarınki Sivasspor karşılaşmasının şampiyonluk yolunda "dönüm maçı" olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti. "Sivasspor’un da iddiası var. Onlar çok iyi bir ekip, yaptıkları çıkışla beraber çok iyi bir hava yakaladılar ama biz şampiyonluğu istiyorsak bu maçtan galibiyetle ayrılmalıyız. Biz de bunun bilincinde olarak bütün hafta çalıştık. Takım arkadaşlarım, teknik ekip ve yöneticilerimiz çok iyi bir kenetlenmişlik yaşıyoruz. İnşallah bu sevgi, saygı ve kenetlenmeyi sahanın içine de oyuna katkı edecek şekilde yansıtırsak galip geleceğimizi umuyorum.

Önemli olan sahada centilmence bir karşılaşma olması, gerek saha içinde gerek tribünlerde olsun. Dostça bir maç olsun. Hak eden kazansın. Biz kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kimileri ’Galatasaray’a bir puan da yetiyor’ diyor ama biz hiçbir zaman sahaya 1 puan almak için çıkmayız. Daima galibiyet için oynarız. Yine aynı şekilde çıkacağız. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skorla 3 puan alıp şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemek istiyoruz."

Sivasspor maçının futbol kuralları içinde sert geçeceğini anlatan Sabri, "Sivasspor da çok iyi bir takım, çok iyi oyuncuları var. Bireysel olarak da takım olarak da çok iyi oynuyorlar. Tabii biz de iyi bir takımız. Güzel bir maç olacak. Sadece futbol kuralları içinde sert olsun, o zaten futbolun güzelliği. Başka da çirkin bir olayın olacağını sanmıyorum sahada ve tribünlerde. Dediğim gibi futbol kuralları içinde izleyenlere zevkli, heyecanlı ve önemli olan bizim kazanacağımız ve Galatasaraylılar’ı sevindireceğimiz bir maç olsun."
TRANSFER VE MİLLİ TAKIM
Sabri Sarıoğlu, transferi ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi milli takımdaki durumuyla ilgili olarak da şunları kaydetti: "Tabii başka birileri tarafından, başka kulüpler tarafından izlenilmek güzel ve beni onurlandırıyor ama ben halen Galatasaray’ın profesyonel oyuncusuyum. Bu sene sözleşmem bitmiyor, seneye bitiyor. Çoğu kişi bu sene bittiğini düşünüyor ama seneye, 2009 Mayıs’ta bitiyor. Ben sözleşmem olduğu sürece Galatasaraylıyım. Resmi bir teklif gelmedi bana, ben de kulaktan duyma şeylerle beni izlemeye geldiklerini biliyorum. Sonuçta böyle bir şey olursa da başkanım karar verir. Hem Galatasaray için hem benim için uygun şartlar oluşursa, başkanım da onay verirse ben de Avrupa’da oynamak isterim. Çünkü hedefleri olan bir futbolcuyum.
Hedefim daima daha iyilere gitmektir. Tabii Galatasaray gibi bir camiada olduğum için hedeflerimin çoğunu gerçekleştirmiş durumdayım. Allah’a şükürler olsun milli takımda da oynuyorum. Kısmet, kadroda olursam Avrupa Şampiyonası’nda da bulunacağım. Dediğim gibi benim için Galatasaray’ın menfaatleri önemli. Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda uygun şartlar oluşursa ben de Avrupa’da oynamak isterim ama Galatasaray’da 1 yıllık sözleşmem var. Sözleşmem bitene kadarburadayım. Daha erken olursa da yöneticilerimizin, başkanımızın bileceği iştir."

"Taraftar bizi yalnız bıraktı"

Kalli'nin gidişinden, taraftara yönelik eleştirilerine, futbolculara verdiği sert gözdağından, camiaya verdiği mesaja kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Polat'ın açıklamaları şöyle:
3.5.2008

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın istifasıyla ilgili gelişmeleri ayrıntılı olarak açıklayarak, Alman teknik adamın, oyuncularla yaptığı toplantıdan haberi olmadığı için istifa ettiğini kendisine söylediğini bildirdi.
Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi’nin Mayıs sayısında yayınlanan röportajında, Feldkamp’ın istifasının arka planını açık bir dille anlatırken, "İstifa etmesinden 1 hafta önce kendisiyle toplantı yaptık. O planda Kalli, danışman olarak futbol komitesinde kalacaktı. Sezon sonunda futbolcuların teknik değerlendirmesini onunla birlikte yapacaktık. Zaman zaman Feldkamp benden, futbolcularla gençlerle ve yabancılarla toplantı yapmamı isterdi. Öyle bir görüşmeden sonra gelip ’Görevimi bıraktım" dedi. Şaka yapıyor zannettim" diye konuştu.
Feldkamp’ın kendisine "Sizin ve benim çalışma yöntemlerimiz çakışmıyor" dediğini kaydeden başkan Polat, bunu açıklamasını istediğinde de iki gün önce takımla yaptığı toplantıdan haberinin olmamasını örnek olarak gösterdiğini söyledi.
Adnan Polat, şöyle devam etti: "Bu toplantıdan haberi olmamasına çok alınmış. Ondan bir ay önce, kupadaki Fenerbahçe maçlarından önce de Özhan Bey de toplantı yapmıştı. Ondan da haberi olmamıştı. Yine çok büyük reaksiyon göstermişti. Futbolcularla yaptığım toplantı aslında Feldkamp’a destek anlamındaydı. Hocanın ayrılacağını futbolculara bildirdim, ancak onlardan Feldkmap’a karşı saygılı ve disiplinli olmalarını istemiştim. Bu kadar destek verdiğim, arkasında durduğum bir hocanın 6 hafta kala bırakıp gitmesi beni çok üzdü. Olmadı yani, şık olmadı. Hele daha yeni göreve gelmiş bir yönetim, herkes heyecanla işinin başında. Bir anda elektrik şoku yemiş gibi oldu yönetim kurulundaki arkadaşlar. Sudan çıkmış balık gibi oldu herkes."
"YILDIZ ALMAKTAN DEĞİL, YARATMAKTAN YANAYIM"
2008-2009 sezonunda takımın yapılanmasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Adnan Polat, Galatasaray’a dair gerçekleri önlerine koyup, öyle kararlar almaları gerektiğini belirtti.
Galatasaray’ın mali durumunun ortada olduğunu vurgulayan Polat, şunları kaydetti: "Futbolda önce mali yapı geliyor. O mali yapının gücünü ve istikrarını oluşturursanız, yıldız futbolculardan kurulu bir takım kurabilirsiniz. Ben tarz olarak, yıldız futbolcu almaktan yana değilim. Yıldız futbolcu yaratmaktan yana bir zihniyetim var. Takımın başına gelecek hocanın bu ortamda hem genç futbolcuları yetiştirme konusunda iyi olması, hem de hırslı ve yarışmacı olması lazım. Bu anlamda başarıya aç biri olması lazım. Bu sezon başlattığımız süreç devam edecek. Gelecek hocanın kişiliği, futbol bilgisi, Galatasaray’ın beklentilerine cevap verip veremeyeceği önemli. Hangi milletten olacağı hiç önemli değil."
Başkan Polat, şu anda portföylerinde birçok oyuncunun bulunduğunu belirterek, "12 ay sürekli araştırma yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Ama öncelikle bu sezonun nasıl biteceği önemli. Özellikle hocasız dönemde kimin nasıl performans ortaya koyacağını, Florya’daki performans, mesleğine kulübüne, arkadaşlarına saygı, disiplin, bütün bunlara göre sezon sonunda futbolcularımızı değerlendireceğiz. Ondan sonra da transfer için zamanımız var. Tabii ki transfer olacak" ifadelerini kullandı.
"FUTBOLCUYA DAYALI BİR SİSTEMİ KABUL ETMEM"
Futbolcuya dayalı bir sistemi asla kabul etmeyeceğini dile getiren Polat, "Galatasaraylı futbolcu, Galatasaraylı futbolcu gibi hareket etmeli. Formasına, kulübüne, yönetime karşı saygılı olmalı. Kim olursa olsun, bunun aksini ortaya koyanı bu kulüpte barındırmam. Kim olursa olsun kapının önüne koyarım. Geçmişte yıldız oyuncu Kosecki’yi formasını yere attığında göndererek bunu göstermiştim. Galatasaray Kulübü’nü, Galatasaray Yönetim Kurulu idare eder" dedi.
Adnan Polat, basında Feldkamp’ın gidişinin futbolcuların isteklerine bağlandığının hatırlatılması üzerine de "Beni tanıyan herkes bilir ki, böyle bir şey mümkün değil. Gerekirse PAF takımıyla çıkıp böyle bir şeye izin vermem. Hakan ve Lincoln’ün böyle bir şeyden hiç haberi yoktu. Herkes şoke oldu. Ben futbolculara bunun bir kaos olmadığını, fırsat olduğunu anlattım. Şu an Türkiye Galatasaray’ı konuşuyor. Başında teknik direktör olmadan şampiyonluğa koşuyor" diye konuştu.
"GALATASARAY TARAFTARLARINDAN BEKLEDİĞİMİ BULAMADIM"
"Bu dönem Galatasaray taraftarından beklediğimi bulamadım" diyen başkan Polat, stada gelenlerin haricindeki taraftarların kendilerini desteklemediğini ileri sürdü. Polat, şöyle devam etti: "Bir takım düşünün; yarısı yeni gelmiş, tam 6 hafta seyircisiz oynamış, ilk 11’de oynayan oyuncuların 9’u sakatlık yaşamış. Mali kriz var, seçim dönemi yaşanmış, hocası iki defa hastalanmış, 6 hafta kala çekip gitmiş ve şu anda Türkiye Ligi’nde Fenerbahçe gibi bütün düzenini oturtmuş bir takımla başa baş yarışıyor. Bana göre bu Galatasaray takımına herkesin şapka çıkarıp saygı göstermesi lazım. Ben çok başarılı buluyorum oyuncuları ve sezon sonu alacakları netice ne olursa olsun, başarı konusunda kendileriyle ilgili düşüncem değişmeyecek. Medya bunun takdirini iyi yapmıyor. Yapmak istemiyor. Sezon başından bu yana Galatasaray’ı yerden yere vurdular. Aynı durumda bir başkası olsa herhalde göklere çıkarırlardı. Ama taraftarlarımızın bizi neden yalnız bıraktığını da anlamış değilim."
"BİZE OMUZ VERİN"
Galatasaray’ın, 15 kişilik yönetim kurulu ve bir başkan ile mevcut problemlerin altından kalkmasının kolay olmadığını belirten Adnan Polat, "Galatasaraylıların bize omuz vermesi lazım. Maddi ve manevi bunu görmemiz lazım. Onu da şu dönemlerde çok gördüğümüzü söyleyemem" dedi.
Polat, bununla birlikte gittikleri Galatasaraylıların kendilerine "Hayır" demediğini kaydederek, "O da bir gerçek. Galatasaraylılar da artık yeni bir sayfa açılmasını, Galatasaray’ın eskisi gibi şaşalı günlerinde olmasını istiyorlar. Bu da bir süreç alacak, bu gerçeği de unutmamak lazım" ifadesini kullandı.
"AVCI, GALATASARAY’A GELMEK İÇİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"
Gençlerbirliği ile oynadıkları maçtan sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile görüştüklerini anlatan Adnan Polat, "O da doğal olarak bitime 5 hafta kala kendi takımından ayrılmasının doğru olmadığını, hele bir de Galatasaray’la maçı olduğu için spekülasyon olacağını, bunun etiğe uygun olmayacağını, Galatasaray’a gelmek için öldüğünü, bunun rüyalarını süslediğini ama bunun meslek etiğine uygun olmadığını bize anlattı" diye konuştu.
Polat, Abdullah hocanın bu yaklaşımını son derece doğru bulduklarını ve saygı duyduklarını dile getirerek, "Bu şekilde yola devam kararı verdik. Sonunda şampiyon olacağız inşallah. Birçok insan ’Ben söylemiştim’ diyecek. Tersi olursa, yine bir kısım insan ’Biz demiştik’ diyecek. Ama kimin ne dediği umurumuzda değil. Galatasaray’ın menfaatleri için doğru bildiğimizi ve inandığımızı sonuna kadar yapmaya kararlıyız" dedi.
CAMİAYA ÖZEL MESAJ
Dergide yaptığı söyleşide, Galatasaray camiasına özel mesaj veren başkan Polat, kulübün 103 yıllık bir camia olduğunu dile getirerek, bu kadar uzun bir dönemde inişlerin ve çıkışların olabileceğini kaydetti.
Polat, belki bu dönemi yaşayan insanların, geçmiş dönemde gördükleri başarıların altında olunması nedeniyle huzursuz olabileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Bugün her şeyin olmasını istiyoruz. Ama bunlar, uzun bir sürecin içinde çok önemli değiller. Bu dönemin içinde de iyi şeyler olacak. Üzücü şeyler de olabilir. Ama neticede Galatasaray’a hiç bir şey olmaz. Galatasaraylıların, günlük kısa vadedeki tökezlemelerden, sıkıntılardan dolayı morallerini bozmamaları lazım. Daha umutla geleceğe bakmaları lazım. Çünkü kökleri çok derinde olan bir kulübüz. Bir şey olmaz. Bazen fırtınalar, rüzgarlar olur. Bir kaç yaprağını düşürür, dalını kırar ama gövdeye hiçbir şey olmaz. Onun için Galatasaraylıların içlerini rahat tutmalarını istiyorum."

Kaynak :Fanatik
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #545
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Deco'yu bitirin

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Barcelona'nın Portekizli yıldızı Deco için Bayern Münih'in de devreye girmesi üzerine kurmaylarına talimat verdi ve "Deco transferini hemen bitirin" dedi.

Deco seferi

Bayern Münih'in Deco'ya talip olması sarı-kırmızılı kulübü harekete geçirdi Polat, yöneticilere "Hemen İspanya'ya gidip oyuncu ile görüşün" talimatı verdi.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk için artık gün sayan Galatasaray, gelecek sezonun hazırlıklarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeni sezonda Türkiye'nin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar birbirinden değerli oyuncuların peşinde koşuyor. Bunların başında asıl adı Anderson Luis de Souza olan Barcelona'nın viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
ünlü ismi Deco geliyor. Bazı gazeteler sayfalarında yeni yeni yer vermeye başlasa da sarı-kırmızılı ekibin Deco'yu istemesi yeni bir şey değil.

Planlar değişti
Transfer piyasasının nabzını elinde tutan FOTOMAÇ, yine tüm spor basınını atlatıp Galatasaray'ın Barcelona'nın gözden çıkardığı Deco'ya talip olduğunu günler öncesinden okuyucularına duyurmuştu. Yeni olan Galatasaray'ın Deco'nun transferi için işe koyulması. Sarı-kırmızılı ekip, ünlü oyuncunun transferi için ligin bitmesi ve şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından girişimlere başlamayı planlıyordu. Ancak Bayern Münih, Galatasaray'ın bu planını bozdu.

Klinsmann istedi
Zira, gelecek sezon Bayern Münih'i çalıştıracak olan Klinsmann, Deco'yu kadrosunda görmeyi çok istiyor. Alman ekibin harekete geçmesi Galatasaray'ın da yeni bir strateji belirlemesine yol açtı. Deco'yu çok isteyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'dan hemen İspanya'ya gitmelerini ve oyuncu ile masaya oturmalarını istedi. 1-2 gün içinde İspanya'ya gidecek olan Üstünel ve Yalçındağ'dan gelecek haberler bekleniyor.

Kaynak :Fotomac
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #546
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İnancın zaferi

Milli yıldız, "Çok çalıştık. İnşallah OFTAŞ'ı da yenip mutlu sona ulaşacağız. Almanya ve İngiltere'den teklifler var. Her şey kısmet" dedi.

G.Saray'ın bu sezon elde ettiği başarıda gösterdiği performans ve istikrarla başrolde yer alan Servet Çetin, şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi. Milli yıldız, "Gerçekten çok emek verdik. Bu işe inandık, yüreğimizi koyduk. Artık mutlu sona 90 dakika kaldı. OFTAŞ maçına da aynı ciddiyetle hazırlandık. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Tek üzüntüm sakatlığım. Bu maçta oynayamazsam üzülürüm" diye konuştu.

AVRUPA HAYALİ
Yaptığı çıkışla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Servet, "İngiltere ve Almanya'dan teklifler geldiği doğru. İki ülkenin de futbolu hoşuma gidiyor. Her şey kısmet! G.Saray'la 2 yıl daha anlaşmam var. Kulübüm de kazanacaksa Avrupa'ya gitmeyi isterim" ifadesini kullandı. Servet, son olarak taraftarlara teşekkür ederek, "İlk sezonumda beni bağırlarına bastılar. Ben de onlara layık olmaya çalıştım" dedi.

G.Saray'da Hagi bombası

Sarı-kırmızılı yönetimin, Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaştığı ve resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi. Hagi, 2004-05'te Galatasaray'ı çalıştırmıştı.

Hagi bombası

Hoca arayışına hız veren yönetimin, şu anda boşta olan Rumen teknik adamdan olumlu cevap aldığı belirtildi.

G.Saray, yeni sezonda takımın başına getireceği ismi buldu: Gheorghe Hagi. Sarı-kırmızılı yönetimin 2004-2005 yılında da Cimbom'u çalıştıran Rumen teknik adama teklif yaptığı öğrenildi. Günlerdir İstanbul'da bulunduğu ve sarı-kırmızılılarla flörtte olduğu belirtilen Hagi'nin öneriyi sıcak karşıladığı belirtilirken, Galatasaray yönetiminin resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

KUPAYI KAZANDIRMIŞTI
Romanya
'da UEFA'nın en üst düzey antrenörlük prolisans diploması sahibi olan Hagi, Aslan'ı 2004-2005 yılında ligde 3'üncü sıraya taşımış ve kupayı kazandırmıştı. Sarı- kırmızılıları çalıştırma konusunda istekli olduğu öğrenilen Rumen hocanın 4 yıl önceki başarısızlığını unutturacağı konusunda söz verdiği belirtildi. Hagi, son olarak 2007'de Bükreş takımını çalıştırmıştı.

kaynak: Fotomac
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #547
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek,
Galatasaray sevgisi surecek sonsuza dek,
Yetmiyorki stadlar kalbimiz senle carpar,
Layıksın bu sevgiye şanlı Galatasaray..

TRİBÜNLERLE COŞACAKSIN
KUPALARI ALACAKSIN
SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN ÖLSÜN

Başın öne eğilmesin
Aldırma Cimbom aldırma
En büyük sen değil misin
Aldırma Cimbom aldırma

Sendeki bu büyük taraftar
Üç gün ağlar birgün coşar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma Cimbom aldırma

ne siyahla beyaza,
ne lacivert sariya,
cimbom sen iste olsun can feda,
oluruz sari kimiziyaaa!!!

Milyonlarca taraftarın yanyana
Bağırıyorlar hepberaber kolkola
Adınla takımınla taraftarınla
En büyük sensin Cimbombom

Cimbombomum sen çok yaşa
Canım feda olsun sana
Hiçbir şeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyada

CEBİMDE UCU UCUNA YETECEK BİR PARA , İÇİMDE UMUTLAR
BİR ATKI VE BAYRAK KOYULDUM YOLA, SAMİYEN MERHABA
AÇIKTA KAPALIDA MARATONDA, BAŞKA Bİ TAT VAR BU STATTA
ÇOK YORULMUŞ Bİ HALDEYDİM, KENDİMİ BULDUM TRİBÜNDE
BEKLER SAHADA CİMBOM ALTINDA KANARYA....
YENİDEN DE ŞAMPİYON....
CİM-BOM BOM......

4 sene üst üste şampiyon olduk
Avrupanın kralı olduk
4 sene üst üste şampiyon olduk
Avrupanın kralı olduk
Gerçekleri tarih yazar
Tarihi de GALATASARAY
Gerçekleri tarih yazar
Tarihi de GALATASARAY

Senle doğdu bu beden
bir gün Senle ölecek
sana olan aşkımız
sonsuza dek sürecek
Şu ******** dünyada
senden başka kimim var?
hayatımın anlamı
sensin galatasaray

(melodi:karagümrük yanıyor)

Milyonlarca taraftarın yanyana
bağırıyorlar hepberaber kolkola
adınla takımınla taraftarınla
en büyük sensin cimbombom

cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
hiçbir şeye değişilmez
senin sevgin bu dünyada

Yıllarca kahrolsak dertten kederden,
bilsekki kellemiz kopcak yerinden,
sevgimiz harbiden,askimiz derinden,
asla vazgecmeyizbiz senden

dogdum...
konusmayı ögrendim, önce galatasaray dedim.
okula gittim...
okumayı ögrendim, önce galatasaray yazdım.
kaç kaç dedim. yenildik dediler...
önce galatasaray'a agladım.
bayramlarda, sarı kırmızı galatasaray formamı giydim.
sokaklarda hagi , fatih terim oldum...
Önce galatasaray'a kostum.
sınav ya da maç dediler
once galatasaray'i seçtim...
güzel kız, kendini ilk askım sanma
Önce galatasaray'ı sevdim...
galatasaray sen bizim herseyimizsin!!!

gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs..gs

Şereftir seni sevmek
senle ağlayıp gülmek
galatasaray sevgisi
sürecek sonsuza dek
yetmiyorki stadlar
kalbimiz senle çarpar
layıksın bu sevgiye
Şanlı galatasaray

nasıl ki bu milletin
tacıdır yıldız ve ay
yüksel ta arşa kadar
Şanlı galatasaray
bir gün kalbim duracak
dilim konuşmayacak
mezar taşımda bile
Şanlı cimbom yazacak
Son düzenleyen _Yağmur_; 29 Haziran 2016 01:41
La Duffrain - avatarı
La Duffrain
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #548
La Duffrain - avatarı
Ziyaretçi
gs sampiyonsevinc15

gs sampiyonsevinc7

gs sampiyonsevinc5

gs aslan

gs sampiyonsevinc9

gs sampiyonsevinc11

gs sampiyonsevinc6

gs sampiyonsevinc13

gs sampiyonsevinc12

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008       Mesaj #549
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
ÇILDIRIN ÇILDIRIN (ASLANLAR SAHADA)

CİMBOMBOM CİMBOMBOM CİMBOMBOM
ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA
DOKSAN DAKİKA TARAFTAR ARKANDA
SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA
ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA

ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN
ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN!

(DAHA HIZLI)
ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA
DOKSAN DAKİKA TARAFTAR ARKANDA
SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA
ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA

ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN
ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN!

DESTANLAR YAZAN (CIAO BELLA)

Lig ve kupanın tüm Avrupa'nın
Gelmiş ve geçmiş bütün takımların
Destanlar yazan, zaferler yaratan
Uğruna canına koyan
Taraftarınla, Tüm Camianla
Saldır Cimbombom
Sensin Şampiyon
Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon
Her zaman her yerde Ali Sami Yen’de
En büyük sensin alemde

En büyük sensin alemde

Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar (voice –over)

Lig ve kupanın tüm Avrupa'nın
Gelmiş ve geçmiş bütün takımların
Destanlar yazan, zaferler yaratan
Uğruna canına koyan
Taraftarınla, tüm camianla
Saldır Cimbombom
Sensin Şampiyon
Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon
En büyük sensin alemde

En büyük sensin alemde

YÖNETİM-FUTBOLCU-TARAFTAR

Haydi Bastır Galatasaray
En Büyüksün Galatasaray
Yönetim Futbolcu Taraftar
Şampiyonsun Galatasaray

YÜRÜYORUZ BİZ BU YOLDA

Yürüyoruz biz bu yolda
Göğüs gerdik zorluklara
İnat olsun tüm kuşlara
Ant içtik şampiyonluğu
Saldırsana Saldırsana Galatasaray
Kupaları bizim için kaldırsana Galatasaray

BAZEN (ŞİİR: EDİP GÜRMAN)

Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
*
Bazen ...
Özgürlük , çimlerde koşmak değildir...
Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır...
Hep Ona tutuklu kalmışcasına...
*
Bazen ...
Başarı ... Para , Kupa kazanmak değildir...
İnsanların yüreğine dağlanmaktır ...
Damarında, kanında yaşarcasına ...
*
Bazen ...
İmparatorluk , ülkeleri ele geçirmek değildir...
Bir Meşin yuvarlakla , Yürekleri fethetmektir...
Sınır tanımadan hüküm kurmaktır, Milyonlarcasına...
*
Bazen...
ASLAN , bir hayvan değildir...
Bir Simge, bir Semboldür... Tarifsiz güçtür ...
Ruhundaki asalete yazılmışcasına...
*
Bazen ...
Cehennem....Öbür dünya değildir...
Taraftarla coşmuş, SAMİYEN'dir ...
Alev alev yanarcasına...
*
Bazen ...
İmkansız ...Olmaz değildir...
7 kişi 7 Sıfır yenmek , Ağları delmek , Şampiyonluktur Milenyumda ...
Hayalleri gerçek yapmaktır...Sahaya her çıktığında...
*
Bazen ...
KRAL olmak , taç giymek değildir...
Soyunu sevgiden, unvanı halktan almaktır...
Her doğan b****** METİN olmasıdır...
Kuşaktan kuşağa akarcasına...
*
Bazen ...
VEFA...Semt adı değildir..
14 yıl kan kusup, ölümüne arkasında durmaktır...
Her şartta, yıkılmaz bir duvarcasına...
*
Bazen ...
Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
Gerçektir , yaşamdır...1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır...
Destanların değişmez yazarı olurcasına...
*
Bazen ...
GÜÇ, bir sıfat değildir...
Evsiz barksız , beş parasız ,en zorda, tüm dünyayı ayağa kaldırmaktır...
Üstünde sade bir parçalı formayla, kolaycasına...
*
Bazen ...
Cesaret, Korkuyu yenmek değildir...
Onbinlerce rakibin arasından geçip, kalesine Bayrağı dikmektir...
Tek başına...Kimse yokmuşcasına...
*
Bazen ...
Sevgi...Anne, Baba, Eş, dost değildir...
Onlardan ötedir...Tutkudur Renklere, Armaya ...
Ayrılmaz parçanmışcasına...
*
Bazen ...
Hayat her şey değildir...
GALATASARAY’lı olup GALATASARAY’lı gibi yaşamaktır
Doğumdan ölüme
Kalbin her çarptığında...

Cimbombom diye

Atarcasına...

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK

Şereftir Seni Sevmek
Senle Ağlayıp Gülmek
Galatasaray Sevgisi
Sürecek Sonsuza Dek

Yetmiyor ki statlar
Kalbimiz senle çarpar
Layıksın bu sevgiye
Şanlı Galatasaray

Nasıl ki bu Milletin
Tacıdır yıldızla ay
Yüksel ta arşa kadar
Şanlı Galatasaray

BİLEK HAKKIYLA (ÇILDIRIN ÇILDIRIN PECUSSION MIX)

Ne şike ne para
Ne elle ne kolla
Cimbom Sampiyon
Bilek hakkıyla
Galatasaray...tarifsiz sevda
Senin için varız
Bu yalan dünyada

Cimbombom Cimbombom
Sensin yine Şampiyon
Cimbombom Cimbombom
Sensin gerçek Şampiyon

Sarı Kırmızıyla
Alın akıyla
Canım fedadır
Rengin uğruna
Galatasaray...Taraftar senle
Gideriz peşinden
İstersen ölüme

Cimbombom Cimbombom
Sensin yine Şampiyon
Cimbombom Cimbombom
Sensin gerçek Şampiyon

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN

Tribünlerde coşacaksın
Kupaları alacaksın
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

Dinle bizi ey Avrupa
Yetmez bize bu kupa
Eğileceksin karşımda
Seni sevmeyen ölsün

İki senelik bu çile
Bitsin artık bu sene
Sen sampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

YÜKSELİYOR SESİMİZ

Yükseliyor sesimiz
Ta ufuklara kadar
Şampiyonluk bekliyoruz
Şanlı Galatasaray

Bundan büyük gurur yok
Cimbomlu olmak kadar
Sevgimiz hiç bitmeyecek
Kıyamet gününe kadar

ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ

Ölüm varmış korku varmış
Bu dünyanın sonu varmış
Bizim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça

Başarılar gelir geçer
Asaletin bize yeter
Deplasmanda Samiyen’de
ultrAslan hep seninle

SENİN İÇİN YAŞAMAK VAR YA

Senin için ölmek ne ki
Senin için yaşamak var ya
İstanbul’da deplasmanda
Galatasaray aşkıyla
Ole ole.. Şampiyon Cimbombom ole

Yıl 2000 yer Kopenhag
Bir arma var bir de bayrak
Taraftarın hep yanında
Seninle tarih yazacak

Uefa’da Arsenal'i
Süper Kupa'da Madrid'i
Sıra geldi ona şimdi
Al Şampiyonlar Ligi'ni
Son düzenleyen _Yağmur_; 29 Haziran 2016 01:46
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #550
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Gözler Hleb'de

17. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, dünya yıldızlarını kadrosuna katarak Avrupa'yı sarsmak için kolları sıvadı. Adnan Polat, Deco'dan sonra Arsenal'in 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Alexander Hleb için harekete geçti. Belaruslu yıldızı Barcelona ve İnter de istiyor

MÜTHİŞ BİR YILDIZ
2007-2008 sezonunda mutlu sona ulaşan viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NAGalatasaray, şampiyonluğu karnaval havasında kutlarken; yönetim adeta yıldırım hızıyla şampiyona yakışır bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde finali hedeflediklerini belirten başkan Adnan Polat, "Müthiş transferler yaparak Avrupa'yı sarsacağız" dedi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Barcelona'nın Portekizli yıldızı Deco'dan sonra şimdi de Arsenal'in Belaruslu futbolcusu Alexander Hleb için düğmeye bastı.

DEVLER DE PEŞİNDE

BARCELONA ve İnter'in de istediği 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Hleb, 2005'ten beri Arsenal formasını giyiyor. Bu sezon 40 maçta oynayan Hleb, 4 gol kaydetti. Müthiş sürati ve attığı bazuka gibi sert şutlarla adından söz ettiren 1.81 boyundaki Belaruslu futbolcu, milli takım formasını da giyiyor. 2010'a kadar Arsenal ile sözleşmesi olan Hleb'in maliyetinin 10 milyon euro civarında olduğu belirtilirken, G.Saray'ın bu futbolcuyu 15 gün içinde İstanbul'a getirebileceği iddia edildi.

HLEB KiMDiR?

Doğum tarihi: 1 Mayıs 1981
Doğum yeri: Minsk
Boyu: 1.81 m
Kilo: 75 kg
Mevki: Orta saha
Forma numarası: 13
Kariyeri: 238 maç / 24 gol
Milli Takım: 37 maç / 4 gol
Sözleşme bitiş tarihi: 2010

OYNADIĞI TAKIMLAR:

1999-2000..................Bate