Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 53

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 393.121 Cevap: 611
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #521
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
G.Saray'da isyan çıktı

Sponsorlu Bağlantılar
Sarı-kırmızılı ekipte, yöneticilerden sonra futbolcular da teknik direktör Kalli'ye kazan kaldırdı. Oyuncular, başkan Polat'a "Gerets'i arıyoruz. Öyle bir taktikle sahaya çıkıyoruz ki, maçın başında moralimiz sıfır oluyor" dediler

Gerets'i arıyoruz

Polat ile görüşen futbolcular, Alman hocanın tercihlerinden şikayet ettiler Sarı-kırmızılılar, "Maçlara moralimiz sıfır olmuş bir şekilde çıkıyoruz" dedi.

Gaziantep maçında garip oyuncu tercihlerine devam eden teknik direktör Feldkamp'a tepkiler sürüyor. Karşılaşmanın hemen ardından yöneticiler, soyunma odasına inip Kalli ile görüşmek istemiş, başkan Adnan Polat bu girişimi güçlükle önlemişti. Futbolcuların da Polat ve futbol şubesi ile yaptıkları görüşmede Kalli'nin tercihlerine tepki gösterdikleri ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, "Gerets'i arar olduk. Öyle taktikle sahaya çıkıyoruz ki daha maçın başında moralimiz sıfır oluyor" dediği belirtildi.

KALLİ ÖZÜR DİLEDİ
Servet'in ön liberoda oynatılmasına bir anlam veremediklerini ifade eden oyuncuların, "Maç sabahı Servet'i ön liberoda oynatacağını söyleyince donduk kaldık. Şaka yapıyor sandık ama maalesef oynattı. Bu, takımın performansını olumsuz etkiledi" diyerek şikayetlerini ilettikleri öğrenildi. Bu arada Kalli'nin, Polat'tan kötü futbol nedeniyle özür dilediği son 6 maçı kazanma sözü verdiği bildirildi.
kaynak:fotomac
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #522
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Galatasaraylılığım asla bitmeyecektir
Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş TarihiGalatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, bir gazetede yer alan transfer haberiyle ilgili olarak, “Galatasaray Kulübü ile olan sözleşmem yalnızca kağıt üzerinde belli bir tarihte sonlanmaktadır, Galatasaraylılığım ise asla bitmeyecektir” dedi.
Sponsorlu Bağlantılar

Genç futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, bugünkü bir gazetede yer alan transfer haberinin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
“İmzası olmayan ama özel haber ibaresiyle yayınlanan ve adımı sekiz sütunluk manşetine taşıyan bu haberin hiçbir dayanağı yoktur. Ligimizin son derece çekişmeli bir döneminde, akıl almaz transfer iddialarının gazete sayfalarında, üstelik son derece yakışıksız fotomontaj hileleri eşliğinde yayınlanmasının hangi amaçlara hizmet ettiğini saygıdeğer futbolseverler taktir edeceklerdir.
Önümüzdeki dönemde bu tür asılsız ve yakışıksız haberlerin tekrar yayınlanması durumunda yargı yoluna başvuracağımı hatırlatmak isterim.”
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
3 Nisan 2008       Mesaj #523
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
Galatasaray Tezahüratları
Ad:  Galatasaray Tezahüratları.jpg
Gösterim: 1385
Boyut:  81.1 KB
Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız
Biz GALATASARAYLIYIZ
Herkes gider biz kalırız
Biz GALATASARAYLIYIZ!!

Milyonlarca taraftarın yanyana
Bağırıyorlar hepberaber kolkola
Adınla takımınla taraftarınla
En büyük sensin Cimbombom

Cimbombomum sen çok yaşa
Canım feda olsun sana
Hiçbir şeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyada

ŞAMPİYON CİMBOMBOMUM NE İSTERSEN İSTE BENDEN
İSTERSEN DONATALIM DÖRT BİR YANI BAYRAKLARLA
İSTERSEN ÇINLATALIM DÖRT BİR YANI ŞARKILARLA
İSTERSEN EĞLENELİM DAVULLARLA ZURNALARLA

KOLAYMI SAMİYENDE ASLAN CİMBOMU YENMEK
KOLAYMI BU ALEMDE BİZLE BAŞETMEK
...FENER ... BEŞİKTAŞ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE
ŞAMPİYONUZ BU SENE İSTEMESENDE

Saldır Saldır Saldır Cimbomum
Haydi Ayağa Kalk Kükre Cimbomum
Parasıyla Mafyasıyla Karşına Çıkan
Elbet Yine Diz Çökecek Kükre Cimbomum..

Korkma Ölmez Sendeki
Bu Büyük Taraftarlar
Kupalara Layıksın Sen
Şanlı GALATASARAY

Taraftarın Yine Yan Yana
Bağırıyorlar Hep Kolkola
Muhteşem Taraftarın Yine Yan Yana
Bağırıyorlar Hep Kolkola
Şampiyonluk Nağmeleri
İnletiyor Samiyeni ........

4 sene üst üste şampiyon olduk avrupanın kralı olduk
Gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY.
Son düzenleyen _Yağmur_; 29 Haziran 2016 01:23
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Nisan 2008       Mesaj #524
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Daum bombası

Kölner Express gazetesi, sarı-kırmızılı takımın Kalli'nin yerine Köln'ün hocasını getirmek için harekete geçtiğini yazdı. Daum yorum yapmadı.

Sezon sonunda danışman olacak Feldkamp'ın yerine teknik direktör arayan G.Saray'ın Köln'ün hocası Christoph Daum'a teklif yaptığı ileri sürüldü. Almanya'nın Kölner Express gazetesi, G.Saray'ın yanı sıra Türk Milli Takımı'nın da Alman hocanın peşinde olduğunu iddia etti. Gazete, "Türkler, Daum'u elde etmek için mücadele ediyor" diye yazdı.

İLK SEÇENEK

Haberde, G.Saray'da Kalli'nin yerine Götz ve Toppmöller'in isimlerinin geçtiği, ancak Daum'un ilk seçenek olduğu belirtildi. Federasyon başkanı Hasan Doğan'ın da Terim'in ayrılması halinde Daum'u alternatif düşündüğü istihbaratı alındığı kaydedildi. Daum konuyla ilgili yorum yapmazken, "Şu an sadece Köln'ü 1. Lig'e çıkarmayı düşünüyorum" dedi.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
4 Nisan 2008       Mesaj #525
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Polat'ın 'B planı' Laudrup

Ligin bitinime 6 hafta kala Galatasaray'da şampiyonluk yarışı kadar yeni teknik direktör seçimi de heyecan yaratıyor. Van Gaal ile görüşen Sarı kırmızılıların listesinin 2. sırasında Michael Laudrup var.

Takımdaki yeniden yapılanmayı, vizyonu geniş bir teknik adamla sürdürmeyi hedefleyen sarı kırmızılılar, İspanya’da Getafe’nin başında büyük çıkış yakalayan genç teknik adamı, listenin ikinci sırasına yerleştirdi.Galatasaray’da şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra, gündemin üst sıralarını teknik direktör konusu işgal ediyor. Lig bitmeden Kalli’den sonra takımın başına geçecek teknik direktörü belirlemek isteyen sarı kırmızılı yönetim çalışmalarına hız verdi. Başkan Adnan Polat’ın favorisi olan Hollandalı Luis Van Gaal’in yanı sıra, listeye ikinci bir isim daha girdi: Michael Laudrup. Van Gaal için "Keşke gelse hemen alırım" diyen Adnan Polat, geçtiğimiz yıl G.Saray’a "hayır" yanıtı veren Hollandalı teknik adam konusunda sorun çıkması halinde B planını devreye soktu.Takımdaki yeniden yapılanmayı vizyonu geniş olan bir teknik adamla sürdürmek isteyen G.Saray yönetiminin İspanya’nın Getafe takımının teknik direktörü Michael Laudrup’u listenin ikinci sırasına yerleştirdiği ortaya çıktı.
BAYERN'E DE GEÇİT VERMEDİ
Özellikle kulüp başkanı Adnan Polat’ın ilk olarak Van Gaal ve Laudrup isimleri üzerinde yoğunlaştığı, yöneticilerin de önceliği bu iki teknik adama verdiği ifade edildi. Birçok Avrupa kulübünden teklif alan Van Gaal konusunda pürüz çıkması halinde G.Saray yönetiminin, bu yıl genç bir kadro ile Getafe’de mucizeler yaratan Danimarkalı teknik adama teklif götüreceği ifade edildi.
Yöneticiler, maliyeti düşük ve genç futbolcularla Getafe’yi İspanya Kral Kupası’nda finale çıkaran, UEFA Kupası’nda ise ilk 8’de yer bulan Laudrup’un G.Saray’daki yeniden yapılanmayı iyi bir şekilde yöneteceği görüşünü savunuyor. Laudrup'un Getafesi dün Bayern deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek rövanş için avantaj yakalamıştı.

Kaynak: Hürriyet
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Nisan 2008       Mesaj #526
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Şampiyon olacağız

Sambacı, son 6 hafta süper oynayıp takımı hedefe taşıyacağını iddia etti.

G.Saray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ancak şu ana kadar hayal kırıklığı yaratan Lincoln, takımı şampiyon yapıp kendisini affettireceğini iddia etti. Önceki gün yönetici Haldun Üstünel'le bir görüşme yapan Brezilyalı yıldızın, "Bu sezon beklentileri karşılayamadığımın farkındayım. Bu en çok beni üzüyor. Ancak finali viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
muhteşem yapacağım, size söz veriyorum" dediği bildirildi.

TEKMELER BENİ YILDIRDI

Hakkındaki eleştirilere, "Türkiye liglerine bakın, benim kadar tekme yiyen başka biri var mı? Top ayağıma gelmeden vuruyorlar. Hakemler de buna göz yumdu. Sakatlanınca form tutamadım" yanıtını veren Lincoln'ün, "Artık iyileştim. Son 6 maçta adıma yakışır futbol oynayıp takımı şampiyon yaparak borcumu ödeyeceğim" diye Üstünel'e garanti verdiği öğrenildi.

Galatasaray'a ya Götz ya Souness

Başkan Adnan Polat'ın G.Saray'ı ve Türk futbolunu tanıyan bir hocadan yana olduğunu söylemesi üzerine, ibre Götz ile Souness'a döndü.

Bildik biri gelecek!

Başkanın, Galatasaray'ı tanıyan bir hoca istemesi ibreyi Götz ve Souness'a çevirdi.

SIKINTI YAŞAMAYIZ

Kalli'nin yerine hoca arayan G.Saray'da başkan Adnan Polat'ın takımı tanıyan bir isimden yana olduğu bildirildi. Polat'ın, "Türk futbolunu bilen birini getirirsek uyum sıkıntısı yaşamayız" dediği belirtildi.

LUCESCU DA LİSTEDE

Polat'ın sözleri teknik direktör adayları arasında G.Saray'da top oynayan Götz ve hocalık yapan Souness'ın isimlerini ön plana çıkardı. Lucescu için de girişimlerin devam ettiği ifade ediliyor.

Korkunç düşüş

Süper Lig'in 15 ile 21. haftaları arasında ağlara 18 gol bırakan sarı-kırmızılı takım, son yedi haftada sadece 6 gol atabildi.

Son haftalarda futbolunda büyük bir düşüş olan Galatasaray, önceki haftalardaki performansını aratıyor. Sarı-kırmızılı ekip özellikle gol pozisyonuna girmekte ve gol atmakta büyük zorluk yaşıyor. Süper Lig'in 15 ile 21. haftalarında 40 gol pozisyonuna giren ve ağlara 18 gol bırakan Cimbom, buna karşılık son 7 haftada 29 gol pozisyonuna girerken, sadece 6 gol atabildi. 15- 21 haftalık periyotta 5 gol atan Nonda ile 4 gol atan Hakan Şükür bu düşüşte en büyük paya sahip olan iki oyuncu olarak göze çarpıyor. Nonda ve ile Hakan son 7 haftada hiç gol atamadı.

Annemi kutladım

Fenerbahçe'nin Chelsea galibiyetiyle ilgili yorum yapmayan Şardan, "Ama annem hasta bir Fenerbahçeli. Onu arayıp tebrik ettim" dedi.

Canaydın ile girdiği başkanlık yarışını kaybettikten sonra yeni dönemde Polat'ın listesinde yer alan Yiğit Şardan dün bir basın toplantısı düzenledi. Yaptığı açıklamalarla Galatasaray'a ne kadar hakim olduğunu gösteren Şardan, "Galatasaray'ın çözülecek birçok sorunu var ancak çözülemeyecek hiçbir konusu yok" dedi.

İki sene sonunda sorunlarından arınmış bir Galatasaray için çalışacaklarını kaydeden Şardan, şampiyonluğa gönülden inandıklarını belirtirken, Fenerbahçe'nin Chelsea galibiyetinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "O maçın yorumunu Fenerbahçelilere sorun. Ama annem hasta bir Fenerbahçeli ve onu arayıp tebrik ettim."

Yönetim sınıfta kaldı

Özellikle Lincoln'ün çok yanlış bir transfer olduğunu belirten Kıran "Arda varken Lincoln'e gerek yok. Lig sonunda gönderilmeli" dedi.

GÜÇLÜ DEĞİLLER

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, yeni seçilen yönetimin güçlü olmadığını söyledi. Eski yönetimdeki isimlerin yeniden yönetici olduğunu belirten Kıran, "Geçen dönemde başarısız bir Galatasaray vardı. Bu da devam ediyor. Alternatifleri olmayan bir yönetim olarak geldiler" diye konuştu. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA

ZARAR VEREBİLİR

Alınan yabancı oyunculardan hiçbirinin başarılı olmadığını savunan Kıran şöyle devam etti: "Yönetim sıfır alarak sınıfta kalmıştır. Özellikle 30 milyon euro verilerek alınan Lincoln bunların başında geliyor. Takıma her an zarar verebilecek bir oyuncu. Arda varken Lincoln'e gerek yok. Lig sonunda gönderilmeli."
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
5 Nisan 2008       Mesaj #527
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Galatasaray'da şok gelişme !..

Galatasaray'da Feldkamp ile yollar ayrıldı !.. Sarı kırmızılılarda Alman teknik adamın görevinden istifa ettiği açıklandı !..

Galatasaray'da görevi sezon sonu sona ereceği daha önce açıklanan ve yeni teknik direktör seçiminde bile etkili olacağı söylenen Feldkamp bu sabah istifasını açıkladı. Alman teknik adamın yönetim ile yaşadığı uyuşmazlıkların ardından bir bakıma istifaya yönlendirildiği yorumları da yapılıyor.

Kalli ile birlikte yardımcısı Ahmet Akçan'ın da istifası istendi.

Galatasaray'ı Gençlerbirliği maçına Adnan Sezgin'in çıkaracağı, sezonun kalan maçlarında da Sezgin'in takımın başında kalabileceği ifade ediliyor.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #528
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Lincoln olsun da çamurdan olsun

Feldkamp gitti, Lincoln döndü! Dünkü maçın bir özeti de bu olmalı! Galatasaray, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda şiddetli yağmur ve çamur tarlasını aratmayacak kadar kötü bir zeminde oynadığı karşılaşmadan 3 puan çıkarıp, lider Fenerbahçe'yi amansız takibini sürdürdü.

G.Saray, 88'de Lincoln'ün golüyle galibiyete ulaştı. Maçta Lincoln ve Okan'ın birer şutu da direkte patladı. Cimbom haftayı 3 puanla kapatırken, ligin sona ermesine 5 hafta kala şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Haftaya G.Saray ve F.Bahçe maçındaki hakem hataları damga vurdu.

Aslan da var

Sarı-kırmızılı takım Kalli'siz çıktığı ilk karşılaşmayı zor da olsa kazanmayı başardı. Cassio Lincoln sonucu belirleyen isim oldu.

Gençlerbirliği maçına bir gün kala teknik direktör Kalli ile yolları ayrılan Galatasaray, teknik direktörsüz çıktığı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti performansı eleştiri konusu olan Cassio Lincoln getirdi. Yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen karşılaşmada futbolcular çok zorlanırken, ilk yarı iki takım viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
da pozisyon bulmakta sıkıntı çekti.

SAHANIN İÇİ KARIŞTI

İlk yarının sonlarında Sabri'nin ceza sahası içinde Hakan'ı düşürmesi ise Gençlerbirliği'nin büyük tepkisine yol açtı. 2. devre ile birlikte Galatasaray rakip yarı sahada daha fazla görünmeye başladı. 58'de Okan'ın kafa vuruşu direkten dönerken 88'de Lincoln'ün golü geldi. Ümit'in indirdiği topu ağlara yollayan Brezilyalı, Aslan'ı ipten aldı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #529
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Cuper hazır kıta

Şu anda Parma takımında olan tecrübeli teknik direktör: Ben Van Gaal gibi zor şartlar öne sürmem ve başarılı olurum

Cuper hazır kıta

Şu anda Parma takımında olan tecrübeli teknik direktör: Ben Van Gaal gibi zor şartlar öne sürmem ve başarılı olurum.

Kulübe haber gönderdi
Karl Heinz Feldkamp'ın görevi bırakmasının ardından takımın başına yeni teknik direktör getirmeyi sezon sonuna erteleyen G.Saray'da yeni dönem için arayışlar sürerken, Hector Cuper sesleri yükselmeye başladı. Şu anda İtalya'nın Parma takımını çalıştıran Arjantinli teknik adamın, G.Saray'a haber göndererek sarı-kırmızılı viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
kulübü çalıştırmak istediğini söylediği ifade edildi.

Yönetim düşünüyor
Sezon sonunda Parma ile sözleşmesi bitecek olan Cuper'in menajerler aracılığıyla, mütevazı bir bütçe ve kadroyla başarılı olacağına inandığını yöneticilere ilettiği öğrenildi. Louis Van Gaal gibi zor şartlar sunmayacağını da belirten Cuper, G.Saray'dan haber bekliyor. Hoca adayları arasında ilk sıraya Van Gaal'i koyan G.Saray yönetimi şimdi Cuper seçeneğini de düşünmeye başladı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
10 Nisan 2008       Mesaj #530
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Yakın çekim

Kalli olduğu dönemde kâh sakat, kâh formsuz olan ve oynadığı maçlarda bir türlü isteneni veremeyince şimşekleri üzerine çeken Lincoln, artık sadece Galatasaray'a odaklandı. Beşiktaş ve Leverkusen maçları başta olmak üzere görev beklediği karşılaşmalarda Alman hocanın hışmına uğrayıp kenarda kalan Brezilyalı, Kalli'nin gidişiyle birlikte yeniden futbola dönerken, Gençlerbirliği karşısındaki futboluyla kalan 5 haftada sazı elinden bırakmayacağını göstermiş oldu.