Arama

2008 - 2009 SBS puanları düşer mi? - Sayfa 2

Güncelleme: 5 Ağustos 2011 Gösterim: 148.426 Cevap: 62
mardin-dargeçit - avatarı
mardin-dargeçit
Ziyaretçi
29 Mayıs 2009       Mesaj #11
mardin-dargeçit - avatarı
Ziyaretçi
ben 8. sınıf ta okuyorum. GEÇEN SENE 444 YAPTIM lise puanlarına bakıyorum(fen li.) hep iyiler 490 ın üstünde. ama inşallah bi şeyler yaparız dershanedeki denemelerde 450 falan yapıyorum bide okul puanı eklenince iyipuan çıkar ama yine çok endişeliyim inşallah iyi geçer.
--------(((8 gün kaldı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkese başarılar))))))))))))))))))))))))))=======
Sponsorlu Bağlantılar
benim için du edin
bir fern lisesine gitmeyi çok ama çok istiyorum
sbs - avatarı
sbs
Ziyaretçi
3 Haziran 2009       Mesaj #12
sbs - avatarı
Ziyaretçi
ben 8.sınıftayım.sbs yaklaştı.7.sınıfta 405puan aldım .acaba hangi liselere girebilme ihtimalim yüksek???????????????????????????

Sponsorlu Bağlantılar
sbs
!D!L - avatarı
!D!L
Ziyaretçi
5 Haziran 2009       Mesaj #13
!D!L - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlae ben 8. sınıfa gidiyorum ve geçen seneki puanım 403 napçam bilemiyorum girceklere başarılar diliyorum anşallah kazanırım!!!
DİLARA - avatarı
DİLARA
Ziyaretçi
6 Haziran 2009       Mesaj #14
DİLARA - avatarı
Ziyaretçi
YA BEN BU GÜN SBS YE GİRDİM ALLAHIM YA ÇOK KORKUYORUM UMARIM SONUCU GÜZEL GELİR.HEMDE toplam netimize göre puanımızı nasıl bulabiliriz??????????
burbor - avatarı
burbor
Ziyaretçi
7 Haziran 2009       Mesaj #15
burbor - avatarı
Ziyaretçi
ben 8. sını öğrencisiyim cevaplarımı kontrol ettiğimde 474 civarı bir sonuç elde edeceğimi düşünüyorum 7. sınıfta 434 almıştım OYP 460 civarı gelecek herhalde sizce adı olan bir anadolu lisesine girebilirmiyim sbs puanlarının düşeceğini tahmin ediyorum.
Siyah Cin - avatarı
Siyah Cin
Ziyaretçi
7 Haziran 2009       Mesaj #16
Siyah Cin - avatarı
Ziyaretçi
sinema tiyatro radyo bölümü kaç puan ? taban ve tavan
zahao - avatarı
zahao
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #17
zahao - avatarı
Ziyaretçi
YAW BEN SBS SINAVINDA 379 YANİ 380 PUAN YAPYİM 410 U BULURMU?Msn Happy
kerimapo - avatarı
kerimapo
Ziyaretçi
23 Haziran 2009       Mesaj #18
kerimapo - avatarı
Ziyaretçi
bu adaletsizlikler süper liseler açıldığındada olmuştu köylerde ilköğretimlerden mezun olanlar yüksek puanla mezun edildiğinden diploma notları yüksek olmuştu halbuki merkezlerdeki okullardan mezun olanların diploma notları o kadar yüksek olamıyordu şehirdeki ortaöğretimlerde seviye farklıydı fakat diploma notuyla olunca süper liselerin seviyesi düştü bu adaletsizliklere dikkat edilmesi gerekir
anıl baba - avatarı
anıl baba
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #19
anıl baba - avatarı
Ziyaretçi
walla bu sene kesin büyük karmasa cıkcak herkes haksızlıga ugradı we bu sne 8.sınıf soruları cok zordu 7.sınıfta 415 aldım bu sene 350 anca cıkar bu ne yaw kardesim ben bole adaletinde meb nide taaa gelmsiini gecmisini............. adam akıllı hesaplasalar yılda 10 kere de sınaw sistemi degistiriyolar bu ne ywa awrupada 60 70 yılda bir degistiriyolarmıs sacma salak seler gecegimizle oynuyolarrr
cHtLkBrK™ - avatarı
cHtLkBrK™
Ziyaretçi
10 Temmuz 2009       Mesaj #20
cHtLkBrK™ - avatarı
Ziyaretçi
milli eğitim bakanlığının hemen bi şekilde düzenlemeler yapmalı. bizim suçumuz ne ki? bn geçen sene de sbs ye girdim bu sene de.. ve iki sene boyunca sınıf puanım hep düştü. geçen sene okul puanım 95ti 460tan 456 yadüştü. bu sene de tam 3 puanlık bir düşüş var. bunun sebebi nedir? millet özel okullarda parayı basarak 100ları alırken bizim burda puan düşüklüğünü yaşamamızın sebebini bilmek istiyorum! bu sbs işi başından beri saçmaydı