Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 15

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.853 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben kayseri turizm otelcilik 11.sınıf öğrencisiyim inşallah sınavsız geçiş kalkmaz hem 2010 hemde 2011 de çünki eğer kalkarsa halimiz harap yani o kadar ki eğer kalkarsa üniversite sınavına bile girmeyi düşünmüyorum çünki hiç bir şey bilmiyorum ne matematik ne geometri ne fizik ne kimya ama meslek derslerim hep pekiyi iyi ingilizce ve almanca biliyorum yani eğer kalkarsa bizi yakacaklar eğitim hayatım sona erecek.yetkililere sesleniyorum yakmayın bizi üniversite okumak bizim de hakkımız bırakın kendi bölümümüze elimizi kolumuzu sallayarak girip mezun olalım okul hayatımız sona ermesin.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2010 yılında 2 yıllık sınavsız geçiş olcak mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2009 sınavsız geçişten bir bölüme yerleştim ancak daha sonra onu yanlış tercihten dolayı bıraktım ve tekrar sınavsız geçişten hakkım varmı yokmu birde sınavsız geçiş devam ediyormu...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadslar sınavsız gecış falan kalkmadı ben basvurdum..10 tl bankaya yatırıyon sonra resım cektırıyon bıtıyor..benım kı ılahıyat önlısans (aöf) ...kalkmadı başvurdum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 2 yıllık hakın kalkıp kalkmadığı belli değil ama kalksada hakkımızı aramalıyız BAŞBAKANLIK ve ÖSYM ye birer şikayet dilekçesi gönderin ne kadar talep olursa o kadar iyi olur bizler için.
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
10 Şubat 2010       Mesaj #146
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Danıştay YÖK'ün kararını durdurmasaydı önlisans programlarına direk geçiş vardı fakat bu yeni sistemden önce de vardı. YÖK genel kurulu toplanıp karar itiraz edecektir.
Önlisans programlarına direk geçiş hakkının kaldırılacağını sanmıyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1986 yılı kız meslek lisesi resim bölümü mezunuyum,sınavsız geçişten yararlanabiliyormuyum.sayılar....
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
10 Şubat 2010       Mesaj #148
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Bitirdiğibiz bölüm ile ilgili herhangi bir önlisans programı şu anda varsa tabi ki sınavsız geçişten yararlanabilirsiniz fakat '86 yılında yani mezun olduğunuz yıl bu hakkınızı kullanmadıysanız sınavsız geçişten yararlanamayabilirsiniz.
ÖSYM'den bilgi alabilirsiniz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayır 2yıllık dırek gecıs kalkmadı ben basvuruyu yaptım bıle fazla beklemeyın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2010       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşalar şimdi sınavsız geçiş kaldırldımı ve 2010 yılında olmayacakmı şimdidie tşekkürler

evet arkadaşlar 2010 da 2 yıllık sınav geçiş hakkı var. ama bu sene sonmuş.normalde kaldırmışlardı geçiş hakkını fakat ank da yapılan yürüyüş sebebiyle bu sene de 2 yıllık hak verilmiş. gitmek isteyenlere duyrulur. bende kullanmak istiyorum geçiş hakkımı bu sene benimde lise de son senem
Son düzenleyen Misafir; 15 Şubat 2010 16:11 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi