Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 14

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.857 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benım sorunum cok onemlı ya nereye basvuracagımı bılmıyorum.ben meslek lisesi mezunuyum 2 yıllık kırıkhan meslek yuksek okulunda ogrenım gorurken 2, yılımda okuldan atıldım. aradan 5 yada6 sene gectı.sımdı tekrar ossye gırıp puan tutturup sınavsız gecıs haklkından yararlanamıyorum bılıorum ama az bı puanla acık ogretımden devam edebılırmıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2010       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA BŞİ SORMAK İSTİYORUM BEN 2009 METEM MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM FAKAT SINAVA FLN HİÇ GİRMEDİM EK KONTEJANLARDA SADECE DİREK GEÇİŞ İÇİN TERCİH YAPTIM AMA UZAKTAN EĞİTİM OLARAK BİYER TUTMUŞTU GİTMEDİM ÖYLE GİDİP NAPCAĞIM İÇİN VE BUSENE İSE DERSANEYE GİDİORUM SINAVA HAZIRLANIORUM AMA İKİLİ SİSTEM ÇOK KÖTÜ OLDU 1.SINAVI GEÇEMEZSE 2.SINAVAA GİREMİYORSUN OYÜZDEN BENDE KORKUORUM KENDİM AÇISINDAN GEÇEMEZSEM DE BEN DİREK GEÇİŞ YAPABİLİORUM DEİLMİ YAAA SINAVA ÇOK AZ Bİ ZAMAN KALDI BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK ÇOK SEVİNİRİM
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sağlık melek lisesi att bölümü son sınıf öğrencisiyim.paramedik bölümüne geçiş yapmak istiyordum. sınavsız geçiş kalktıysa nasıl bir yol izlemem gerekiyo?Bana yardımcı olursanız sewinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2010       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2007 mezunuyum sınavsız [dikey] geçiş olursa direk alınma imkanım varmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben acık lise okuyorum sınavsız geçiş hakım varmı lutfen bilgi edinin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SAYIN YETKİLİLER SAĞLIK MESLEK LİSESİ HEMŞİR BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM. 2.YILLIK GEÇİŞ HAKKININ KENDİ BÖLÜMÜ OLMAK ŞARTIYLA 2.YILLIK GEÇİŞİN DEVAM ETMESİNİ YETKİLİLERDEN RİCA EDİYORUZ. BİR GRUP SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİSİ.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar sınavsız geçiş hakkı kalkmadı formlarda yazıyo zaten benimde kafamı karıştırdınız ya herkes bi kafadan konuşmuş.böylemi yardım ediyosunuz.arkadaşlar 2010 sınavsız geçiş hakkı kalkmadı!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek liseleri için 2 yıllık ünüversite sınavsız geçilebilecekmi acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
biraz önce kayıt yaptırdım arkadaşlar 2010 dada sınavsız geçiş var son kayıt 12/02/2010 ticaret liselerinde yapılıyor kayıtlar arkadaşlar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mezuniyet yılının bir önemi yok ve sınavsız geçiş devam ediyor arkadaşlar 12/02/2010 başvuru için son tarih arkadaşlar ben dün kayıt yaptırdım yani sınavsız geçiş devammmm ediyor ilgilenenlere duyurulur.