Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 22

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.857 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2010       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hiç birşey kalkmadı aynen devam bu sene son !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2010       Mesaj #212
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ii günler ben 12. sınıfta okuyodum okulum bitti acaba bu sne dershaneye gitmeyi düşünüyorum acaba kazanamassam 2 yıllaga gide biliyommu ne olur bilgilendirin ...Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
20 Temmuz 2010       Mesaj #213
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Alıntı
duygu0606 adlı kullanıcıdan alıntı

benim puanım 265 306 322 bu puanlarla nereye girebilirim lütfen cevabınızı bekliyorum ayrıca iki yıllık geçiş varmı net puanım ne oluyor birde bu sorumu cevaplayın

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hiç birşey kalkmadı aynen devam bu sene son !!!!

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ii günler ben 12. sınıfta okuyodum okulum bitti acaba bu sne dershaneye gitmeyi düşünüyorum acaba kazanamassam 2 yıllaga gide biliyommu ne olur bilgilendirin ...Msn Sad

ÖSYM açıklama yapmadığı sürece 2 yıllık üniversitelere sınavsız geçişin olup olmadığını kimse bilemez.
My one regret in life is that I am not someone else.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2010       Mesaj #214
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa hayır arkadaslar kalkamaz bunun için hem yasa degişikligi hemde fizik,kimya vb dersleri göstermeleri lazım merak etmeyin eger kalkarsa kalkacagı tarih 2012-2014 falan olur yani galiba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2010       Mesaj #215
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar. 2007de mezun oldum, hiç sınava girmedim sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum'u işaretledim. bu sene mezun olanlar sınavsız geçiş hakkı olduğunu biliyorum. eski mezunlarında okuma hakkı varmı?
seda3440 - avatarı
seda3440
Ziyaretçi
29 Temmuz 2010       Mesaj #216
seda3440 - avatarı
Ziyaretçi
ben meslek lisesi çocuk gleişimi bölümünde hala okumaktayım şu an lise 4 e geçtim. acaba ben 2 yıllık geçiş hakkından yararlanabiliyormuyum. kalktı mı kalkmadı mı kesin bilinmiyor . bilen arkadaşlar lütfen bilgi versin kafayı yemek üzereyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2010       Mesaj #217
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben izmirde konak atml lisesinde okuyorum ben bu okula başlarken 4 yıl sonunda iki yıllık ınavsız geçiş hakkımı bilerek direk mesleğimi elime almak için seçtim.ben 3sınıfa geçtiğimde geçiş hakkını kaldırdılar ama yine koydular mezun olanlar için şimdi 4 e geçtim ve yani 2011 yılında mezun olcam benim geçiş hakkım olmıycakmı?olmıycaksa bu haksızlık değilmi bizden sonraki döneme vurması gerekmiyomu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2010       Mesaj #218
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben adalet yuksek okuluna oss ye gırmeden gırmek ıstıyorum. Acık ögretım ıktısat mezunuyum şu anda Adalet Bakanlıgı Adli Tıp Başkanlıgında memur olarak calışıyorum. bu sene 2010-2011 donemınde boyle bır hak varmı ve varsa ne zaman nereye başvurabılırım cok teşekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2007 mezunuyum sınavsız geçişten eski mezunlar yararlanabiliyormu? lütfen bilgisi olan birisi cevap yazsın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2010       Mesaj #220
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011 de var mı geçiş hakkımız ltfn bilgi...