Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 30

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.973 Cevap: 330
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
13 Aralık 2010       Mesaj #291
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

2011 de sinavsız geciş kalktımı ??

2010 da sınavsız geçiş yapılmayacak

Sponsorlu Bağlantılar
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), “Meslek Yüksek Okullarına (MYO) sınavsız girişin kaldırılmasına” karar verdi

Mesleki ve teknik yükseköğretimin yeniden düzenlenmesi ve “Farabi Değişim Programı” ile ilgili alınan kararların açıklanması için YÖK'te basın toplantısı düzenlendi

Mesleki ve teknik yükseköğretimin yeniden düzenlenmesine ilişkin YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof Dr Durmuş Günay bir sunum yaptı

Günay'ın verdiği bilgiye göre, dört yıllık lisans eğitimi veren “Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi”, “Mesleki Eğitim Fakültesi”, “Mesleki ve Teknik Eğitim Fakültesi”, “Teknik Eğitim Fakültesi”, “Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi” kapatılacak Kapatılan fakültelerin bulunduğu üniversite bünyesinde, alanlarında meslek elemanı yetiştirmek ve aynı zamanda kapatılan fakültelerin işlevini yerine getirmek üzere 3 tip yeni fakülte kurulacak

Bünyesinde teknik eğitim fakültesi (TEF) veya mesleki ve teknik eğitim fakültesi (MTEF) bulunan üniversitelerin bu fakültelerinin kapatılıp yerine “Teknoloji Fakültesi”; mesleki eğitim fakültesi (MEF) bulunan üniversitelerin bu fakültesinin kapatılıp yerine “Sanat ve Tasarım Fakültesi”, bünyesinde ticaret ve turizm eğitimi fakültesi (TTEF) bulunan üniversitelerin bu fakültelerinin kapatılarak yerine “Turizm Fakültesi” kurulmasına, “Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi” bulunan üniversitenin bu fakültesinin kapatılmasına karar verildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #292
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 1992 doguluyum bu sene dırek gecıa hakkımı kullanamadım sonucunda da pişman oldum bız meslek lısesı ogrencısı olarak matematık goemetrı gormuyoruz teste egılımlı dıılız bu devlet bızı ara eleman olarak yanı tabırı caızse bır amle olarak yeıtstırıyo ve 2 yıllık dırek gecıs hakkımızıda elımızden alıyo bunu kesın cevabı ocagın 16 sıdna bellı olacak dıyorlar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2010       Mesaj #293
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE MESLEK LİSESİNDEN TEKSTİL BÖLÜMÜNDEN MEZUNUM BU YIL YANİ 2011 YILLINDA SINAVSIZ GEÇİŞ HAKKI VARMI BİLGİSİNİN OLANI VARSA PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #294
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar mezunuyum 2010 mezunuyum ve başka bir 2 yıllık bölüme puanım ile yerleştim.şuan bölümü beğenmediğim için kaydımı sildirdim ve şuan okumuyorum.
2011 yaz sonu kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne 2 yıllık geçiş hakkım hala devam ediyor mu ?
(bildiğim kadarı ile 2010'da geçiş hakkı kullanmayanlar bu senede yapabilecek ancak benim içinde geçerli midir bu?)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #295
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben lıse sonda okumaktayım bölumum mu]-[asebe 2011 yılında sınavsız qecıs varmı kımsı var dıyo kımısı yok dıye kafayı yıcem lütfen bırınız kesın bı cvp verın
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #296
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar ben lıse sonda okumaktayım bölumum mu]-[asebe 2011 yılında sınavsız qecıs varmı kımsı var dıyo kımısı yok dıye kafayı yıcem lütfen bırınız kesın bı cvp verın

2010 da sınavsız geçiş yapılmayacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), “Meslek Yüksek Okullarına (MYO) sınavsız girişin kaldırılmasına” karar verdi

Mesleki ve teknik yükseköğretimin yeniden düzenlenmesi ve “Farabi Değişim Programı” ile ilgili alınan kararların açıklanması için YÖK'te basın toplantısı düzenlendi

Mesleki ve teknik yükseköğretimin yeniden düzenlenmesine ilişkin YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof Dr Durmuş Günay bir sunum yaptı

Günay'ın verdiği bilgiye göre, dört yıllık lisans eğitimi veren “Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi”, “Mesleki Eğitim Fakültesi”, “Mesleki ve Teknik Eğitim Fakültesi”, “Teknik Eğitim Fakültesi”, “Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi” kapatılacak Kapatılan fakültelerin bulunduğu üniversite bünyesinde, alanlarında meslek elemanı yetiştirmek ve aynı zamanda kapatılan fakültelerin işlevini yerine getirmek üzere 3 tip yeni fakülte kurulacak

Bünyesinde teknik eğitim fakültesi (TEF) veya mesleki ve teknik eğitim fakültesi (MTEF) bulunan üniversitelerin bu fakültelerinin kapatılıp yerine “Teknoloji Fakültesi”; mesleki eğitim fakültesi (MEF) bulunan üniversitelerin bu fakültesinin kapatılıp yerine “Sanat ve Tasarım Fakültesi”, bünyesinde ticaret ve turizm eğitimi fakültesi (TTEF) bulunan üniversitelerin bu fakültelerinin kapatılarak yerine “Turizm Fakültesi” kurulmasına, “Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi” bulunan üniversitenin bu fakültesinin kapatılmasına karar verildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bakın arkadaslar daha öncede söyledim hatta dün gelişim üni.geldiler ve onlarda bu yıl sınavsız geçiş var dedileryeter bu yılda sınavsız geçiş var :/
saltuk - avatarı
saltuk
Ziyaretçi
26 Aralık 2010       Mesaj #298
saltuk - avatarı
Ziyaretçi
inş kalkmaz kalkarsa saniyiden kurtulamayız çok buyuk haksızlık yapıolar lisede kalmayı kaldırdılar bızım önumuzu kapatıcaklar olmaz boyle dersmı goruoruz biz adam akıllı her gun dua edıom kalkmasın dıe Msn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #299
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Düz lisedeki adam it gibi çalışsın meslek lisesindeki amele sosyal türkçe matematik fen görmeden myo ya gitsin. meslek lisesindekilere 4 yıllık kazanma fırsatıda verildi bu kadar fazla ayrıcalık iyi değildir. sonu hezimet olur ona göre
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2010       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011 de varmı ben son sınıf öğrencisiyim meslek lisesi bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim