Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 20

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.873 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret lisesi son sınıftayım ygs girdim lys'de gireceğim. İkinici aşamada puanım iyi olmazsa ben 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp geçiş yapabilirmiyim ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2010       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık sınavsız geçiş kaldırıldımı???????????
hemen cvp verin cok acillllllllllllllllllllll
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Herkese Selam ben tıcaret meslek lısesı Bilisim Teknolojileri Veri tabanı Programcılıgı 3.sınıfındayım merak ettigim sey su simdi 2011 de sınavsız gecis olacak mı olmaz ve lise mezunu olarak kalırsam is bulabilir miyim off umarım kalkmaz haftada 3 gun staj geeri kalanı okul galiba cumartesileride okul olacak hacamız soyledi nasıl yapacaz biz zaten her Allah ın gunu labaratuar dayız cevap verirseniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2010       Mesaj #194
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar az once bir yerşerde okudum sınavsız gecisin kalkması icin kanun degismwsi gerekiyor mus
ki bence bu uzun surer yani pat ddıye kanun degistiremezler degil mi uzun bir surec bence bu 4702 sayılı kanun var sınavsız gecis hakkıyla ılgılı ıstersenız bı bakın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2010       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben 2004 meslek lısesı bılgısayar bolumu mezunuyum 2 yıllık sınavsız gecıs yaabılırmıyım ve eger sınavsız gecıs kalkmadıysa 2 yılı dısardan okuyabılırmıyım lutfen bı cvp verın bılgısı olanlar yazsın lutfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2010       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen birisi bu konu hakkında kesin bir cevap yazsın:::Msn Happy))))))))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2010       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tercih yaparken dikey eçiş yapıcağımız okullarıda yazıyormuyuz gerek varmı yoksa gideceğimiz yere direk kayda gidiyoruz_?? Msn SadMsn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2010       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bende çoçuk gelişiminden bu sene mezun oldum.ailem 2 yıllıküniversiteyi tercih etmemi istiyo ama ben 4 yıllığı istiyorum.acaba 2 yıllık bölüm avantajlımı.bu konuda bi bilginiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
müberra - avatarı
müberra
Ziyaretçi
20 Haziran 2010       Mesaj #199
müberra - avatarı
Ziyaretçi
bn kız meslek lisesi 9.sınıf. bilgisayar bölümünde okuyorum 2 yıllık geçiş hakkıma güweniyorum.2 yıllıklar hm kalkacak diyorlar hemde kalkmayacak tm olarak ne olacak.herkes öncelik 4 yıllıklara weriliyor dyip okulumu değiştirmemi istiyorlar ne yapmalıyım.şimdiden tesekkurler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar bolumunden bu yıl mezun oldum dırek gecısle 2 yıllıga gıtsem iş olanaqım nedır cevremdekıler 2 yıllıga gıt dıolar seneye degısebılırmıs sıstemler ..