Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 13

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.885 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #121
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2 yıllık geciş var busenede 2010 da yanii ama bu see son olabilir karar cıkmadı bu sene giren girdii seneye geçişler zorlaşırrr.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #122
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben yunus emre kız meslek lisesinde okuyorum lise 4 teyim benim sormak istediğim şu konu ben 2 yıllığa sınavsız geçiş hakkı gerçenten var mı bu konuyu bilmiyorum ve sizden yardım istiyorum şimdiden çok teşekkür eder Msn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]2010 sinavsiz gecis[/QUOTE 2010 da sınavsız geç,ş olacakmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2010       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesinden 2 senelik unuversitelere gecilebilen son sene 2010 bu sene gecen gecti gecemeyen sınav icin biraz kafa patlatıcak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benmine arkdaşlar sınavsız geçiş hakkı kalktımı bir bilginiz varsa ltfn söyleyin....? cvp bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2010 yılın da sınavsız geçiş var. 2010 tercih kılavuzunun en arka sayfasında sınavsız geçiş için bankaya 10 tl yatırılarak yararlanılacağı yazıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya sınavsız geciş bu yıl var mı gire bilcekmiyim ya bu benim son umudumoffffffff
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar tamam kesin olarak sınavsız geçiş var .İşte sorum şu şimdi 10 ytl verip sınavsız geçiş yapabiliyoruz, ama 35 ytl verip YGS ye girip en kötü kazanamadığımızda yine sınavsız geçiş yapabiliyormuyuz Msn Tongue
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2010       Mesaj #129
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadslar bu sinav işinin a.kodular kahrolsun insanin okuma isteginide kacırıyorlar ondan sonra kafası calısanlar baska ülkeden cıkıyor vede turk oluyor turkiyede de sinavlari zorlastırmasalar herkes rahatlra en güzel ornek sinavsz gecşler.................................................................... ........................................................................... ......................
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben açıköğretim lisesi mezunuym ilahiyat okumak istiyorum iki yıllık sınavsız geçiş olurmu