Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 21

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.973 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #201
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2010 da yani bu sene sınavsız geçiş uygulanacak fakat 2011 de sınavsız geçiş kaldırılacakmış..bu sene mezun olan arkadaşlara başarılar..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #202
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa ufff yeter be ne kalkması 2007 dede kalkacak deniliyodu ne oldu degisen bir sey yok sız canınızı sıkmayın bu 2-3 yıl daha surer
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2010       Mesaj #203
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kız meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim sınavsız geçiş hangi kurumlarda yapılacak tercihleri ne zaman olcak acil cevap istiyorum bu senede var geçişsiz sınav hakkımız arkadaşlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2010       Mesaj #204
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geciş varsa kayıtlar ne zaman başliyor bilen varsa lütfen cevap yazsın şimdiden tşkler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2010       Mesaj #205
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
daha sonuçlar acıklanmadı mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2010       Mesaj #206
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADAŞLAR, SİZİNLE HALA Bİ KONU HAKKINDA ANLAŞAMADIK.
BİRİ DİYOR SINAVSIZ GECİŞ VAR DİĞERİ DİYOR YOK. ANLAYAMADIM BENİM HOCAM BU SENE SINAVSIZ GECİŞ SON OLACAK DİYOR. DERSANEYE GİDİYOM HOCALAR 140 BARAJINI GECEMEDİYSEN YOK DİYORLAR Msn Sad
BU SORU HAKKINDA YETERLİ BİLGİYE SAHİP OLAN ARKADAŞ BİZİ AYDINLATIRSA COK SEVİNİRİM.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2010       Mesaj #207
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki ben bu sene sinava girmedim sınavsiz geçiş hakkını kullanabilir miyim acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2010       Mesaj #208
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sınavsız gecıs her sene kaldırılacak dıyorlar korkmayın kaldıramazlar kaldırsalar bıle o yıl o okula muraacaat edenlere vurur.sız hakkınızı kullanabılırsınız.Sınava gırmeyenler sınavsız gecıs yapabılırler.butun arkadasların sorularını yanıtladım galıba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2010       Mesaj #209
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen 2010daki sbsye girenlerin liseye başlıcam üniversiteye iki yııllık geçiş hala devam ediyor mu peki ben bundan yararlanabilicemmi
duygu0606 - avatarı
duygu0606
Ziyaretçi
19 Temmuz 2010       Mesaj #210
duygu0606 - avatarı
Ziyaretçi
benim puanım 265 306 322 bu puanlarla nereye girebilirim lütfen cevabınızı bekliyorum ayrıca iki yıllık geçiş varmı net puanım ne oluyor birde bu sorumu cevaplayın