Peynirli Makarna Tarifi
MsXLabs.org
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
Peynirli makarna tarifi malzemeler:
- 500 gram makarna
- 300 gram sert beyaz peynir
- 150 gram ceviz içi
- 30 gram margarin veya sıvı yağ
- 1 demet maydanoz
- Tuz
- Karabiber
- Makarnaları içine 1 çorba kaşığı sıvı yağ ve ½ kaşık tuz katılmış kaynar suya atılır ve bir iki karıştırıldıktan sonra 13- 15 dakika haşlayın.
- Süzgeçten geçirin.
- Üzerine 1 bardak soğuk su dökün, o da süzüldükten sonra içinde sıvı yağ bulunan servis tabağına alıp karıştırın.
- Diğer yanda beyaz peynirler çatal yardımı ile ezin ve ufalayın.
- İçine ince kıyılmış maydanoz ile biraz kabaca öğütülmüş cevizde katılarak katılarak makarnanın üzerine yayın.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.