MessengerDiscovery Live 1.1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 15-11-2006   #31 (mesaj-linki)
KoBaY
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1

Selamun aleyküm

bende messenger 8.1 yüklü. discoverynin 1.1 i yüklü ama ne yazik ki bir türlü uyum saglamiyorlar keratalar birbirleriyle. discovery yi kendi dosyasindan actigimda messenger discovery is already running diyor bana. halbuki görünürlerde öyle bisey yok. bir arkadas yardimci olursa gercekten sevinirim. simdiden tesekkür ederim. Ayrica neutralizer tebrik ederim cok güzel tercüme yapmissin Allah razi olsun.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 15-11-2006   #32 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

KoBaY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamun aleyküm

bende messenger 8.1 yüklü. discoverynin 1.1 i yüklü ama ne yazik ki bir türlü uyum saglamiyorlar keratalar birbirleriyle. discovery yi kendi dosyasindan actigimda messenger discovery is already running diyor bana. halbuki görünürlerde öyle bisey yok. bir arkadas yardimci olursa gercekten sevinirim. simdiden tesekkür ederim. Ayrica neutralizer tebrik ederim cok güzel tercüme yapmissin Allah razi olsun.
Eğer Windows Live Messenger'ın BETA olan son sürümüyle daha çok ilgileniyorsanız, MessengerDiscovery'nin güncelleme yapmasını bekleyiniz; eğer MessengerDiscovery ile daha çok ilgileniyorsanız, Windows Live Messenger'ın resmi son sürümü olan 8.0.0812.00 sürümüne dönünüz.
Eski 15-11-2006   #33 (mesaj-linki)
KoBaY

neutralizer kardesim,

dedigini yaptim windows live messengerin normal sürümünü yükledim, sonra discovery yi fakat yine kabul görmedi. birde normalde winamp ta calan müziklerimin messengerde görünmesine de hayret ettim. fakat bu durumda da olsa discoverynin calistigini söylemek yalan olur. saygilarim la
Eski 16-11-2006   #34 (mesaj-linki)
GeTlooSe

ya ben yukledım cok guzel ama ıngılızce bunu turkceye cevırecekmısınız??? Saygılar
Eski 16-11-2006   #35 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü Messenger Live 8.1 Beta sürümünü destekliyor mu? Ben yükledim 2 tane oturum açtığımda hata veriyor???
Eski 18-11-2006   #36 (mesaj-linki)

abi profil resmi çalmıyor bu bi türlü olmadı yapabilen war mı acaba ? bide denedim ama bunda olmuyor başka herhangi bi programda birinin çevrimdışı msne girip girmediğini öğrenebilmemiz mümkün mü ?
Eski 18-11-2006   #37 (mesaj-linki)

sorumu tekrar düzletmek istiyorum çaldığım resimleri bilgisayara nasıl kaydedebilirim yani resmi sadece profilde kullanılabilir şekilde deil de bilgisayara saklamak mümkün mü ?
Eski 18-11-2006   #38 (mesaj-linki)
msnVedat

arkadaşlar bu tür programlar düzmece olabilirmi söylenen herşeyi yapıyoruz ama bişey olmuyo
Eski 19-11-2006   #39 (mesaj-linki)

bakceylan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bunda !imitate komutu çalışmıyormu benmi hata yapıyorum...:

Ewt msnde karsi tarafin yerinede konusarak onu delirtebilirsiniz Normal konusurken karsi tarafin da yerine konusmak istiyosaniz
mesaj yazma yerine !imitate komutunu yazip bosluk birakip arkasindan mesaj yaziyorsunuz ve yolluyorsunuz.. Karsi taraf konusmus gibi oluyor....

msnVedat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bu tür programlar düzmece olabilirmi söylenen herşeyi yapıyoruz ama bişey olmuyo
bak arkadasim bu yerde hic bisey duzmece deyil... bazi guncelenmeler olabilir programlar arasinda oda bizim sucumuz deyil... messenger discovery live msn 8 live icin uyumlu bunu ben sana garanti olarak soyluyorum cunku ben simdi kullanmaktayim...

iyi calismalar
saygilarimla

Son Düzenleyen hamann_m5; 19-11-2006 @ 13:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-11-2006   #40 (mesaj-linki)
angelgril

ya arkadaşlar ben bu prog.yükledim ama ne işe yarıyo bi açıklama yapsanız???
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48