| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1
Selamun aleyküm bende messenger 8.1 yüklü. discoverynin 1.1 i yüklü ama ne yazik ki bir türlü uyum saglamiyorlar keratalar birbirleriyle. discovery yi kendi dosyasindan actigimda messenger discovery is already running diyor bana. halbuki görünürlerde öyle bisey yok. bir arkadas yardimci olursa gercekten sevinirim. simdiden tesekkür ederim. Ayrica neutralizer tebrik ederim cok güzel tercüme yapmissin Allah razi olsun. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
neutralizer kardesim, dedigini yaptim windows live messengerin normal sürümünü yükledim, sonra discovery yi fakat yine kabul görmedi. birde normalde winamp ta calan müziklerimin messengerde görünmesine de hayret ettim. fakat bu durumda da olsa discoverynin calistigini söylemek yalan olur. saygilarim la | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
ya ben yukledım cok guzel ama ıngılızce bunu turkceye cevırecekmısınız??? Saygılar
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü Messenger Live 8.1 Beta sürümünü destekliyor mu? Ben yükledim 2 tane oturum açtığımda hata veriyor??? | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
abi profil resmi çalmıyor bu bi türlü olmadı yapabilen war mı acaba ? bide denedim ama bunda olmuyor başka herhangi bi programda birinin çevrimdışı msne girip girmediğini öğrenebilmemiz mümkün mü ?
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
sorumu tekrar düzletmek istiyorum çaldığım resimleri bilgisayara nasıl kaydedebilirim yani resmi sadece profilde kullanılabilir şekilde deil de bilgisayara saklamak mümkün mü ?
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bu tür programlar düzmece olabilirmi söylenen herşeyi yapıyoruz ama bişey olmuyo | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||||||
Ewt msnde karsi tarafin yerinede konusarak onu delirtebilirsiniz Normal konusurken karsi tarafin da yerine konusmak istiyosaniz mesaj yazma yerine !imitate komutunu yazip bosluk birakip arkasindan mesaj yaziyorsunuz ve yolluyorsunuz.. Karsi taraf konusmus gibi oluyor....
iyi calismalar saygilarimla Son Düzenleyen hamann_m5; 19-11-2006 @ 13:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar ben bu prog.yükledim ama ne işe yarıyo bi açıklama yapsanız???
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |