Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 14

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.950 Cevap: 265
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GüL-CaN adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadslar benim bi sorunum varMsn Sad msn discovery yukluyom lakin pc acip kapatinca geri yok oluyo her seferinden yeniden yukluom bir yardim ltf simdiden tskler......

Windows Firewall (Güvenlik duvarı)ndan Discovery'e izin verilmesine dikkat edin.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
canpare adlı kullanıcıdan alıntı

MDL YUKLEME HATASI VERDI DURDURDUM 2. KEZ DENEDIGIMDE YUKLEDI FAKAT VIRUS TARAYICI TROJAN RISKI TASIDIGI UYARISI VERIYOR. MSN LIVE KULLANIYORUM PROGRAMI NEDEN YUKLEMEDIGINE VE NEDEN TROJAN UYARISI ALDIGIMA DAIR BILGI VERIN LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUMMM

Trojan vs. içermiyor. Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Bu konu hakkında sayfalarca mesajlarımız var bunu anlatmaya çalışan. Msn Happy MesengerDiscovery teknik destek konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Alıntı
drosera19 adlı kullanıcıdan alıntı

discovery den yana sorunlarım yok ama bu messengerde acaba bu msnde ki komutlar nelerdir??.. ne işe yarar??biri bana yardımcı olabilirse sevinirim......Msn Cool

!imitate
!error
!winamp
!quote (1/2/3...)
!info
!randcolor
!invisible
!visible
!fakeapp

Deneyip ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz..
aylin_ajans - avatarı
aylin_ajans
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #132
aylin_ajans - avatarı
Ziyaretçi
selam bana link atabilirmisiniz mümkün ise beceremedi sanırım yaaa olmadı 8.1 var bende tşk ederim
Sponsorlu Bağlantılar
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #133
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aylin_ajans adlı kullanıcıdan alıntı

selam bana link atabilirmisiniz mümkün ise beceremedi sanırım yaaa olmadı 8.1 var bende tşk ederim

http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0155.exe
yalnizkurt578 - avatarı
yalnizkurt578
Ziyaretçi
27 Ocak 2007       Mesaj #134
yalnizkurt578 - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten msn discovery harika bir prog bunda emeği geçen tüm mavi karanlık yapımcılarana tşklerii bir borç bilirim vallahi emek verilmiş ... herkese şidddetle tavsiye edebilirim ..Msn Happy)) ayrıca kurulumunda sorun yaşayan arkadaşlar için birde tavsiyem var kurmadan önce mutlaka msn oturumunuzu kapatın ve system tray varsa sağ alt köşede onuda sağ tıklayarak çıkış ı tıkladıktan sonra kurulumunu gerçekleştirmelerini tavsiye ederim denedim başarılı oldu ( denenmiş bir uygulamadırr anladınız siz onu ) hade allaha emanet olun ...
aragorn1907 - avatarı
aragorn1907
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #135
aragorn1907 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler ben yükledim herşey kusursuz çalışıyor Msn Happy
_RoSe_ - avatarı
_RoSe_
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #136
_RoSe_ - avatarı
Ziyaretçi
[quote=L.a.D.y;327174]Windows Firewall (Güvenlik duvarı)ndan Discovery'e izin verilmesine dikkat edin.

Trojan vs. içermiyor. Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Bu konu hakkında sayfalarca mesajlarımız var bunu anlatmaya çalışan. Msn Happy MesengerDiscovery teknik destek konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

!imitate
!error
!winamp
!quote (1/2/3...)
!info
!randcolor
!invisible
!visible
!fakeapp

tsk ederim arkadsim benim aklima o hic gelmemisti cok saolun iyi gunler dilerimMsn Wink
DiScO inFeRnO - avatarı
DiScO inFeRnO
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #137
DiScO inFeRnO - avatarı
Ziyaretçi
bu komutlar nasıl kullanılıyor yardımcı olabılırmısınız imitate ve error harıc onları bılıyorum
kumgeru - avatarı
kumgeru
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #138
kumgeru - avatarı
Ziyaretçi
programı indirdim fakat kurulum işleminde hata veriyor
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #139
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Messenger Discovery Live 1.1 Contacts menüsü çalışmıyor yüklediğim scpler etki etmiş olabilirmi..?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #140
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BuRaK74 adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger Discovery Live 1.1 Contacts menüsü çalışmıyor yüklediğim scpler etki etmiş olabilirmi..?

hayır etkisi olmas bende de aynı sorun var çünkü wlm 8.1 ile mdl 1.1 arasında uyum sorunu var mdl 1.2 bekliyorus Msn Wink