Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 6

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.972 Cevap: 265
Mgdephen - avatarı
Mgdephen
Ziyaretçi
3 Aralık 2006       Mesaj #51
Mgdephen - avatarı
Ziyaretçi
Windows live messenger yasal sürümü, plus son sürümü ve çoklu oturum açma yaması kullanmaktayım. Ama ne yazıkki discoverynin son sürümünü kullanamıyorum. ikinci üçüncü oturum açtığımda discovery de tekrar çalışıyor kaç oturum açmışsam o kadar discovery simgesi oluyor. Ve tabi ortalık karışıyor hangisi hangisinin. Lütfen yardım edermisiniz ne yapmalıyım. discovery nin son sürümü olan live 152 yi kullanamayacakmıyım? Bir önceki de sürekli bütünleşme hatası verip kapanıyor. Programlarımın hiçbirinden de vazgeçmek istemiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
FIRDOCHKA - avatarı
FIRDOCHKA
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #52
FIRDOCHKA - avatarı
Ziyaretçi
bende yeni surumu yukledim fakat messengeri açtigimda hata gosteriyor ve kapatiyor...? sorunu bilen varmi yardim ederseniz sevinirim ; - )
Sponsorlu Bağlantılar
slistrin - avatarı
slistrin
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #53
slistrin - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bende yeni bir sorun ortaya çıktı bilmem sizdede war mı?
ben son sürümleri kullanıyorum gayet güzel ama bi sorun war hemde büyük bir sorun kaç gündür uğraşıyorum çözemedim bi türlü çözebilen warsa lütfen anlatsın kafayı yiycem...
Messengerı açıyorum oturumu açıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor messenger kapanıyor ve bi sorun veriyor oda şu :
Run-time error "70":
Permisson denied :

ve bunun sebebi msn discovery.Neden oluyor bilmiyorum çözebilen warsa söylesin lütfen kafayı yiycem...

Alıntı
FIRDOCHKA adlı kullanıcıdan alıntı

bende yeni surumu yukledim fakat messengeri açtigimda hata gosteriyor ve kapatiyor...? sorunu bilen varmi yardim ederseniz sevinirim ; - )

Arkadaşım aynı sorunu yaşıyoruz galiba...Msn Happy
Son düzenleyen slistrin; 4 Aralık 2006 22:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yasemin032 - avatarı
yasemin032
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #54
yasemin032 - avatarı
Ziyaretçi
bugün bende yükledim, ayrıca güvenlik duvarım da kabul etti ne yaptıysam çalıştıramıyorum, yardım eder misiniz
ImageShack - Hosting :: discoveryhataiv7.jpg
XeQy - avatarı
XeQy
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #55
XeQy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
FIRDOCHKA adlı kullanıcıdan alıntı

Bu soruna çözüm getirirseniz sevinirim .. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ..
XeQy - avatarı
XeQy
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #56
XeQy - avatarı
Ziyaretçi
Silip tekrar yükledim programı ve sorun düzeldi ...

(Not: Mesaj kirliliği yaptığım için özür dilerim ama edit yapamıyordum üstteki mesajıma ... )
atanur59 - avatarı
atanur59
Ziyaretçi
6 Aralık 2006       Mesaj #57
atanur59 - avatarı
Ziyaretçi
SAyın site yönetimi ve konuyu bilen arkadaşlar;
DAha önceden sorulmuş ama kesin bir cevap verilmemiş. sistem sürücü içinde C:/ MDL 1.1 Protocol Debug die bir dosya sürekli büyüyor. siliyorum tekrar geliyor. nasıl engelleyebilirim. Discoveryden şüpheleniyorum ama ne olduğunu çözemedim. ingilizce oalrak google de arattım birçok kişi bu dertten müzdarip ama çözüm üretebilen yok Msn Sad
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimm...
Saygılarımla...
imsel - avatarı
imsel
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #58
imsel - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü yayınlanmıştır.
Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0152.exe

Yakında MessengerDiscovery sayfamız güncellenecek, resimli anlatımı eklenecektir.

Not: Windows Live Messenger 8.1 Beta kullanıyorsanız, bu mesajı inceleyiniz.

Saygılar

abi bunu kurdum.bu ne işe yarar.ne için kullanıyoruz discoveriyi.saygılar.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Aralık 2006       Mesaj #59
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Üzgünüm, çok fazla beklettiğimi biliyorum ama en kısa sürede MDL 1.1.0153 ya da daha üst bir derlemenin anlatımını ekleyeceğim. Yaşanan birçok problem ve WLM 8.1 uyumsuzlukları yeni derlemede giderilmiş...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Supremacy - avatarı
Supremacy
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #60
Supremacy - avatarı
Ziyaretçi
ya neutralizer lütfen bi yardım eder misin şu discoveryi program ekle kaldırdan kaldırdım ancak bilgisayar açılırken kjdkjf.exe bulunamadı gibi bi hata veriyor ve msnde discovery menüsü hala war bunları nası kaldırabilirim Msn Thinking