| | #11 (mesaj-linki) | |
| hiç bi içerik yüklenmiyor
merhaba siteyi ve forumları uzun zamandır takip ediyorum böyle bi sorunla karşılaşınca sizden yardım istemek mantıklı geldi. geçen hafta benim msn adresi hack lendi ve malesef geri alamadım bende yeni bi msn adresi alıp kullanmaya başladım ama bu adrese ne winks ne dinamik arka plan ne de avantar yüklenmiyo ''içerik yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin'' sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum.. sizce sebebi ne olabilir??
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| arkadaşlar benim de msn de ifadelerim özelliğini kullanamıyorum bi ifade gönderdiğimde ifade yerine kısayol yazıları çıkıyo birde bir göz kırpması gönderdiğimde veya aldığımda msn kendiliğinden oturumu kapatıyor ben bu özellikleri kullanabilmek için msn yi birkaç kez silip tekrar kurdum fakat nafile yine olmuyor yine olmuyor bana bir yardımcı olsanız memnun olurum | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
|
bizim şifremizde dogru ne maile girebiliyoruz ne msn'e bunun kotruluş yolu yokmudur? bilen arkadaş yokmu.. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||
|
SaygıLar.
SaygıLar...
![]()
![]()
Son Düzenleyen Blue Blood; 31-03-2006 @ 23:28. | |||||||||||||||||||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||
| Teknisyenden Cevaplar
Herhangi Bi Eklenti Varmı Stuff Plus, MSN Plus Falan Gibi? Eğer Yoksa Eklediğin Smileylerin Bazıları Binde Bir Olan Durum İle Karşılasıyor Smileyleri Yok Olarak Gösteriyor Yeni Bir Smiley Eklediğinde Hala Kod'lar Çıkıyor İse Eklentilerden Kaynaklanan Sorundan Dolayı Smiley Yerine Kod Çıkıyordur... Sorunu Az Daha Ayrıntılı Anlatırmısın veya Beni Bilgilendirirmisin?
Birde Araçlar/ Seçenekler/ Bağlantı (Bağlantı Sorun Gidericisini Deneyin) Yine Olmazsa : C:\Documents and Settings\K.adı\Application Data\Microsoft\Msn Messenger klasörünün içindekileri başka biryere kopyalayın ve daha sonra o klasörü temizleyip deneyin. Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz MSN Messengerın Son Sürümünü.. http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...-messenger.php Son Düzenleyen Blue Blood; 29-10-2005 @ 21:42. | |||||||||||||||||||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| win98 msn
selam öncelikle sizlere çok teşekkür ederim. ilk defe böyle bir siteye üye oldum ve bi sorunumu sizlere yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. ben win98 kullanıyorum pc me msn6 yı kurdum kurma işlemim bitince kendini otomatik güncelleyip msn7 yi kurmaya çalışıyor fakat (((dll)) hatası veriyor.bitürlü msn yi kuramadım. ama yahoomsn ve skype çalışıyor neden msn nin çalışmadıgını çözemedim Son Düzenleyen hussmenaga; 31-10-2005 @ 01:03. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Yukarıdaki Linkten İşletim Sisteminize Uygun Olan MSN Messengerı İndirip Yeniden Kurun.. Bir Hata İle Karşılasırsanız Hatanın Tam Olarak Ne Olduğunu Açıklayıcı Bi Şekilde Yazarsanız Yardımcı Oluruz.. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| msn deki gifleri yedekleyip bilgisayar format atmak
arkadaşlar msn deki gifler hangi klasörde saklanıyor. onları cd alıp bilgisayar format çekip tekrar geri yükleme şansım varmı? şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| MSN Messengerdaki Smileyleri Özel Program Yüklü İse Çalabilir ve Bilgisayarınıza Kayıt Edebilirsiniz.. Program Var İse Kendi Özel Bi Klasör Oluşturur ve Oraya Saklar.. Artık Smileyler Sorun Değil Bilgisayarınıza Format Atın Sitemizde 1 Dokunuşla Yüzlerce Smiley Ekleyen Programlar Mevcut ve Smiley Arşivimiz. Tek Yapmanız Gereken Formatı Atın ve MSN'e Smiley Eklemek İstediğinizde Sitemizden Smileleri Kurmak Olacaktır. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger müzik eklentisi, msn messenger müzik eklentisi, msn müzik eklentisi, windows live messenger müzik eklentisi, windows live müzik eklentisi, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |