| | #3371 (mesaj-linki) | |||||||||
|
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Son Düzenleyen ahmetgns; 19-05-2008 @ 13:21. Sebep: Forum düzenini sağlamak | |||||||||
|
| | #3372 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekMessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |
|
| | #3373 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Teşekkürler dostum sağol ama vallahi dün yapdım olmadı ondan konu açdım ama nedense bu gün oldu | |||||
|
| | #3374 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nickim kafayı yiyord | |
|
| | #3375 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Nickim kafayı yiyord
![]() Ordan "Nickname Gecmisi"ni Secin. ![]() Resimde Gördügünüz Gibi 1 Pencere Acilacaktir. Eski Nickname'lerinizin Sol Tarafinda Bulunan Tarihlerine Tiklayarak Arsivden Kaldirabilirsiniz. ![]() Diger > "Hareketli Kisi Adi Özelligini Ac" Isaretliyse, Isareti Kaldirin. ![]() | |||||
|
| | #3376 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Ancak bende şuan MessengerDiscovery yok 1 günlüğüne yükleyip silmiştim tekrardan yükleyeyimmi ?
| |
|
| | #3377 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3378 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nickim kafayı yiyord | |
|
| | #3379 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Nickim kafayı yiyord
| |||||
|
| | #3380 (mesaj-linki) | |
| Re: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
merhabalar, bu akşam bir mailime cevap yazarken aşağıdaki uyarıyla karşılaştım. uyarı 1 de aşağıdaki bağlantıyı tııklayın diyor ama her hangi bir link yok. . ne yaptıysam çözemedim. işte gelen uyarı. Bu hesap kapatıldı Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın: 1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun. 2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu. 3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi. 4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder. İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır. Yardım bu uyarı penceresini her açtığımda sağ üst köşede bulunan msn adresi kısmında her defasında farklı msn adresleri çıkıyor. adreslerin hiç biri benim kişi listemde yok. yardım yazısını tıkladığımda ise Kullanılabilir Dil Seçeneği: Geçerli diliniz: Türkçe (Türkiye). için destek şimdilik yalnızca aşağıdaki listeden kullanılabilir. Lütfen aşağıdan bir dil seçin şeklinde bir uyarı veriyor. bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim. yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. | |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |