MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 22-05-2008   #3401 (mesaj-linki)
Lost - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks

arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın ama bunu çok merak ediyorum ve bunun gibi ufak resimler nasıl koyuluyor yardımcı olurmusunuz tşk ler.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 22-05-2008   #3402 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Lost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın ama bunu çok merak ediyorum ve bunun gibi ufak resimler nasıl koyuluyor yardımcı olurmusunuz tşk ler.

code: *unicef

ahmetgns tarafından düzenleme:

i'm ifadesini çıkartan kodlar:

Alıntı:
*red+u
*mssoc
*sierra
*komen
*unicef
*bgca
*naf
*9mil
*help

Son Düzenleyen ahmetgns; 22-05-2008 @ 23:10. Sebep: i'm ifadesinin geçerli bütün kodları eklendi.
Eski 22-05-2008   #3403 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Windows Live Messenger'da görüntü adlarına ve kişisel iletilere sadece Windows Live Messenger'ın varsayılan yani herkese Windows Live Messenger tarafından yüklenen ifadeleri eklenebilir. Bunu yapmak için adını ya da kişisel iletini yazarken istediğin varsayılan ifadenin kodunu mesela :) yaz. İfade hemen orada belirecektir.

Messenger Plus! yüklüyse görüntü adı için /name, kişisel ileti için /psm komutlarını bir konuşma penceresinde başa yazıp sonra ifadeler menüsünden istediğin ifadeleri seçip yazıyı göndererek daha kolay bir şekilde yapabilirsin.

Not: Soru'n bu Teknik Destek konusuna taşındı.
Eski 23-05-2008   #3404 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Alıntı:
PC'ye format atıldı ve daha sonra Windows Live Messenger indirdim fakat kurulmuyor. Şu hata raporunu verdi;
...önemli bir güncelleştirme gerekiyor.bu yüklemeye devam etmek için WİNDOWS UPDATE 5.8.02459 VE YA ÜSTÜNÜ YÜKLEMELİSİNİZ.
Bu bi tanıdığımın sorusu yardım ederseniz sevinirim... Ne yapmalı?
Eski 23-05-2008   #3405 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu bi tanıdığımın sorusu yardım ederseniz sevinirim... Ne yapmalı?

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live) yi bilgisayarnızda kullanabilmeniz için gerekli olan windows güncelleştirmesini yapmalısınız.

bunlardan biri olan Windows Update Agent 5.8.02469 i download etmek için;

http://rapidshare.com/files/74174799/Windows_Update_Agent.zip
Eski 23-05-2008   #3406 (mesaj-linki)

live messengeri sildim bi daha yüklemek isterken kurulum esnasında 80070643 hata kodunu alıyorum.bunun sebebi nedir?? acil yardım edebilirmisiniz?
Eski 23-05-2008   #3407 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live messengeri sildim bi daha yüklemek isterken kurulum esnasında 80070643 hata kodunu alıyorum.bunun sebebi nedir?? acil yardım edebilirmisiniz?

Messenger kaldırıldığında tam olarak silinmemiş olabilir. Eğer günlük okuma hizmeti tamamen silinemediyse böyle bi hatayla karşı karşıya kalınabilir.

Karşılaştığınız hata mesajının resmini buraya koyabilirseniz daha kesin olur.
Eski 23-05-2008   #3408 (mesaj-linki)
Lost - avatarı

arkadaşlar özel ifade yapıyorum oraya koymak istiyorum ama olmuyor bu küçük resimler nasıl koyuluyor nereden bulabiliriz bunları yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin Allaha emanersiniz..
Eski 23-05-2008   #3409 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

arkadaşlar özel ifade yapıyorum oraya koymak istiyorum ama olmuyor bu küçük resimler nasıl koyuluyor nereden bulabiliriz bunları yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin Allaha emanersiniz..
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'da görüntü adlarına ve kişisel iletilere sadece Windows Live Messenger'ın varsayılan yani herkese Windows Live Messenger tarafından yüklenen ifadeleri eklenebilir. Bunu yapmak için adını ya da kişisel iletini yazarken istediğin varsayılan ifadenin kodunu mesela :) yaz. İfade hemen orada belirecektir.
Şimdi sorduğun şey ise biraz farklı. http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-scripts.html
Eski 24-05-2008   #3410 (mesaj-linki)
Kokoin - avatarı

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
"Web kamerası ayarları" ekranına girdiğinizde nasıl 1 mesajla karşılaşıyorsunuz?Webcam'inizin daha yeni bir sürücüsünün olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Sürücüyü yenidende yükleyebilirsiniz
Hiç bir uyarıyla karşılaşmıyorum ve hiçbir pencere açılmıyor... Driverlerim gayet sağlıklı ve yüklü.Ses ve görüntü kurulumundan webcamımı gorebiliyorum fakat dediğim gibi. araçlar=> Web kamera ayarları seçeneğini tıklayınca önceden kamera açılır ayar verirdik . şimdi nedense olmuyo.. acaba Live 9 Beta kullandıgım içinmi? live 9 beta kullanan birisi kendınde deneyip sonucu yazabilirmi. bendemi sorun yoksa live9betadamı en azından onu anlayabilirim. messenger üstadları önerilerinizi bekliyorum.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
80070643,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40