MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2008   #3861 (mesaj-linki)
Masalım
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

evet aynı

yanı bu durumun oluşabilmesi için gereklı stuffplug harici bir program eklenti varmıdır onu merak edıyorum ben aslında

Son Düzenleyen Masalım; 05-09-2008 @ 20:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 05-09-2008   #3862 (mesaj-linki)
Cvp: acil yardım istiyorum

eLLi5 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn adresim çalındı dolayısıylada geri almak için ne yapsam olmuyor onu geçtim kapatmak istiyorum oda olmuyor lütfen yardım edin
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Eski 05-09-2008   #3863 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Masalım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet aynı

yanı bu durumun oluşabilmesi için gereklı stuffplug harici bir program eklenti varmıdır onu merak edıyorum ben aslında
Hayır. Kişi listenizde çok fazla kişi mi var (engelliler dahil)? Sunucu tabanlı bir problem de olabilir. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa kontrol edin. Durum aynıysa Windows Live destek hattına başvurmanız gerekiyor: MSN Messenger - English (United States)
Eski 06-09-2008   #3864 (mesaj-linki)
dj_eylul

teşekkürler çok sağolunn
Eski 06-09-2008   #3865 (mesaj-linki)
teknolaz - avatarı

mrb.msn adresim hacklenmiş ve listedeki herkesi silmişler bu kişileri geri almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...SAYGİLAR....
Eski 07-09-2008   #3866 (mesaj-linki)
keyci60 - avatarı

arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler allah rızası için yardım eden yokmu
Eski 07-09-2008   #3867 (mesaj-linki)
smgee

dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Eski 07-09-2008   #3868 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

smgee adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.
Eski 08-09-2008   #3869 (mesaj-linki)
cezerye - avatarı

arkadaşlar msn i kurdum.. web cam daveti göndermek istediğimde şöle bi uyarıyla karşılaşıyorum.. kaldırıp tekrar kurdum fakat aynı sorun gene oldu bilgisi olan var mı acaba?

Alıntı:
Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız.
Eski 08-09-2008   #3870 (mesaj-linki)
smgee

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.
O sorun çözüldü şimdi live messenger 8.5 düzgün çalışıyor fakat MsgPlusLive-470 yüklediğimde açar açmaz hata vermeye başladı ve giremiyorum.. plus'ı sildiken sonra sorunsuz çalışıyor program... ?? vee birden oldu ben ikisini birlikte sorun olmadan kullanabiliyordum... bir antivirus programını sildim zaten ben yüklemiştim kullanıcı adı falan istiyordu ve öylece duruyordu tarama falan yapamamıştım hiç zaten türkçesi de bozuk bir programdı... inşallah etkisi olmamıştır... ismi hatrımda değil...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40