| | #2901 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Msconfig yaz Başlatma sekmesine gel... Proğramla ilişkisi olan herşeyi deaktif yap... | |
|
| | #2902 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ArkadaşLar Microsoft ' a hata raporu gönderdim ama sonu İngilizce ): Rapor : Check for NVIDIA Graphics Driver updates This problem was caused by NVIDIA Graphics Driver, which was created by NVIDIA Corporation. There is no solution for this problem at this time. Troubleshooting A driver update, if available, might prevent this problem from recurring. There are several ways of locating and installing driver updates, but it is best to let Windows do this for you. Try the first step below, which describes the process. If it doesn't produce a driver update that solves the problem, then try the remaining steps in the order given.
Türkçeye çevirirseniz sevinirim... | |
|
| | #2903 (mesaj-linki) | |
Kısacası grafik kartını güncelleştir... Zaten güncelliyse bazen yinede böyle hatalar verebiliyor...(Korsan proğramlardan dolayı) | |
|
| | #2904 (mesaj-linki) | |
bilgisayarımda ses yok xp kullanıcısıyım ve yazılım atıldıktan snra ses çıkmamaya başladı. Cd den yüklemeye çalıştım hata verdi ama cd de ynlş olabilir bana adım adım anlatır mısınız lütfen
| |
|
| | #2905 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) 1. Seçenek Ses kartının marka ve modelini belirt... 2. Seçenek Sesinin çalıştığı bir zamana geri dön Başlat > Proğramlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme | |
|
| | #2906 (mesaj-linki) | |
| YARDIM
VİSTA SÜRÜMLÜ BİLGİSAYARIM VAR WİNDOWS LİVE Yİ KURUYOM AMA BİR TÜRLÜ AÇILMIYOR MASAÜSTÜNEDE SİMGE GELMİYAOR NE YAPMALIYIM?
| |
|
| | #2907 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: YARDIM
Kurulu olan WL proğramını siliniz... Yeniden yükleyiniz... Masaüstüne simge gelmeyebilir... Başlat > Arama kısmına msnmsgr.exe yazıp enter'a basınız... | |||||
|
| | #2908 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar, Doğru yere mi yazıyorum bilemiyorum fakat yanlış yerse lütfen uyarın beni... Benim sesle ilgili bir problemim var bilgisayarımda. Hoparlörlerimden ses gelmiyor. Ses açmak için dosyayı açmaya çalıştığımda bana programı yükleyin diyor. Acaba neden olabilir? Bildiğim kadarıyla ses dosyasını silmek zordur. Silmiş olunamaz değil mi? Yardımlarınızı acil bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #2909 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Ses kartınızın driverı silinmiştir büyük ihtimalle... örneğin; Ac97 Realtek gibi... | |
|
| | #2910 (mesaj-linki) | |
peki ben ses kartımla ilgili bilgiyi bilgisayar içinden öğrenebilir miyim? Çünkü benden habersiz yapıldığı için bilgisayar ben hiç bir şeyiyle ilgili bilgim yok...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 4 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |