Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 281

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.469 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2801
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YANİ YARDIM EDECEK OLAN BANA MESAJ ATSIN PLEASE...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2802
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CAWENAGHI adlı kullanıcıdan alıntı

KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YANİ YARDIM EDECEK OLAN BANA MESAJ ATSIN PLEASE...

Böyle bir virüs yazılması olanaksız...
Sponsorlu Bağlantılar

Virüs yemişsindir ve o an antivirüs proğramların aktif değildir...
Virüste bundan istifade edip regedit ayarlarınla oynamıştır...

Madem tarattın hiç bir virüs proğramı bulamadı zaten silmiştir gerçi...
Format at... Yedeklerini de flash belleklere at...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2803
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yedekleri atıyorum antivirüs yüklü bilgisayarda taratıyorum hiç bişey bulmuyor ama bu seferde tarattığım bilgisayara bulaşıyo, söylediklerim aynen o bilgisayara oluyor...
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2804
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ACİL YARDIMA İHTİYACIM WAR, BİLENLER 2 DAKKASINI AYIRSIN PLEASE... ADINI ETHERNET VİRÜSÜ KOYDUĞUM BU VİRÜS, İNTERNET BAĞLANTISINI KESİYOR, ANTİVİRÜS PROGRAMLARINA YAKALANMIYOR, ANTİVİRÜS PROGRAMLARINI DEVREDIŞI BIRAKIYOR, YENİ ANTİVİRÜS YÜKLENMESİNİ ENGELLİYOR VE İNTERNET BAĞLANTISINI KESİYOR... HEMEN HER SİTEDEN BULAŞABİLİYOR ( YANİ ABES SİTELERE GİRİLMEDİĞİ ZAMAN DA BULAŞABİLİYOR ) ...

TEK ÇAREM HİÇ YEDEK ALMADAN FORMAT ATMAK OLUYOR ...

virs2yg0virsxv5
ACİL YARDIM PLEASE

İnternet bağlantısını kesiyosa zaten anti virüs güncelleme yapamadıgından virüs bulamaya bilir,belkide modemde veya hat kablolarında da sorunun olabilir bilmiyorm ama virüsten eminsen sıfırdan format atıp güncel anti virüs programı yükleyin(kaspersky tavsiyem) güncel bi şekilde yedeklerinizin bulundugu flashıda taratın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2805
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YAZDIKLARIMI TAM OKUYUP ÖYLE CEVAPLAYIN LÜTFEN. PROGRAM GÜNCELLENMİŞ KASPERSKY ANTİVİRÜS'Ü DEVREDIŞI BIRAKABİLİYOR VE ANTİVİRÜS PROGRAMLARI TARADIĞINDA BULAMIYOR...
Son düzenleyen Blue Blood; 8 Ağustos 2008 09:07 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Ağustos 2008       Mesaj #2806
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

YAZDIKLARIMI TAM OKUYUP ÖYLE CEVAPLAYIN LÜTFEN. PROGRAM GÜNCELLENMİŞ KASPERSKY ANTİVİRÜS'Ü DEVREDIŞI BIRAKABİLİYOR VE ANTİVİRÜS PROGRAMLARI TARADIĞINDA BULAMIYOR...

Bu tarz etkili zararlı kodları çalışan sistemde temizlemeye çalışırsanız sonuç alamayabilirsiniz. Harddisk'i başka bir sisteme ikinci harddisk olarak takıp taratmayı denemelisiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2807
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BİRİ ŞUNUN ÇARESİNİ BULSUN GÖZÜNÜZÜ SEWEYİM... TARAMA SONUÇ VERSE ? ANTİVİRÜS PROGRAMLARI BULAMIYOR Kİ, NOD32, KASPERSKY, AVG FALAN DENEDİM AMA OLMUYOR...
VE BAĞLANTI KURDUĞU BİLGİSAYARA HARİCİ HARD DİSK OLARAK DEĞİL USB OLARAK TANITTIM YİNE DE BULAŞIYO, DEĞİŞİK BİŞEY BU YAW... TARAMAYLA BULUNABİLECEK BİŞİ DEĞİL SANIRIM... YANİ ŞU ANA KADAR BANA TAVSİYE OLARAK GELEN ŞEYLERİ BEN ZATEN DENEDİM, OLMUYO, ONUN İÇİN BURAYA BAŞVURDUM...

ÇARESİNİ BULANA BENDEN BİŞİLER KOPAR Rose
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2808
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

BİRİ ŞUNUN ÇARESİNİ BULSUN GÖZÜNÜZÜ SEWEYİM... TARAMA SONUÇ VERSE ? ANTİVİRÜS PROGRAMLARI BULAMIYOR Kİ, NOD32, KASPERSKY, AVG FALAN DENEDİM AMA OLMUYOR...
VE BAĞLANTI KURDUĞU BİLGİSAYARA HARİCİ HARD DİSK OLARAK DEĞİL USB OLARAK TANITTIM YİNE DE BULAŞIYO, DEĞİŞİK BİŞEY BU YAW... TARAMAYLA BULUNABİLECEK BİŞİ DEĞİL SANIRIM... YANİ ŞU ANA KADAR BANA TAVSİYE OLARAK GELEN ŞEYLERİ BEN ZATEN DENEDİM, OLMUYO, ONUN İÇİN BURAYA BAŞVURDUM...

ÇARESİNİ BULANA BENDEN BİŞİLER KOPAR Rose

format atmak istemiyorsan sana son teknoloji Msn Inlove avira antivir in çıkardığı sistem kurtarma ve onarım olan yazılımını indirip cd ye yazdırıp (tabi cd ye autorun eklemelisin direk exe yi çalıştıracak biçimde) sonra bu cd den onarım ve kurtarmayı yapabilirsin. (Boot ederek)

Yazılım aviranın sitesiden ücretsiz olarak sunuluyor biraz ingilizcen varsa orda hangisi olduğunu anlarsın kolay gelsin Msn Inlove
taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2809
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
Mavi Ekran HATASI

format atmayı biliyorum ve bir kaç kez attım. en son pc açıkkken elektirik kesildi ve geldi. ondna sonra mavi ekran hatası almaya başladım . bi kaç bişe kurcaladım ama mavi ekran hatası sürekli tekrarladı. bende format atmak için koları sıvadım lakin...

''bekleyin... '' yazısından sonra 152.6896 mb disk taranıyor diyor ve ya sürekli öyle kalıyor ya da F8 le onayla devam et çıkınca ve onaylyınca bilinmeyen disk hatası veriyor C: D: VE E: yi görmüyor.
wista kurmayı denedğimde de aynı yerde hata verdi ve windos nere yüklensin kısmında sürücü bulunamadı diyor.

şimdi ben hard diski çıkarmdan (garanti bantı var) ve servise göndermeden (il dışı olduğu için kargo ile gidecek ve kişisel bilgilerimin silinmesi ya da kopyalanmasını istemediğim için) bana bir çözüm yolu önerebilecek misniz?
teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #2810
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
taz_maniac adlı kullanıcıdan alıntı

Mavi Ekran HATASI

format atmayı biliyorum ve bir kaç kez attım. en son pc açıkkken elektirik kesildi ve geldi. ondna sonra mavi ekran hatası almaya başladım . bi kaç bişe kurcaladım ama mavi ekran hatası sürekli tekrarladı. bende format atmak için koları sıvadım lakin...

''bekleyin... '' yazısından sonra 152.6896 mb disk taranıyor diyor ve ya sürekli öyle kalıyor ya da F8 le onayla devam et çıkınca ve onaylyınca bilinmeyen disk hatası veriyor C: D: VE E: yi görmüyor.
wista kurmayı denedğimde de aynı yerde hata verdi ve windos nere yüklensin kısmında sürücü bulunamadı diyor.

şimdi ben hard diski çıkarmdan (garanti bantı var) ve servise göndermeden (il dışı olduğu için kargo ile gidecek ve kişisel bilgilerimin silinmesi ya da kopyalanmasını istemediğim için) bana bir çözüm yolu önerebilecek misniz?
teşekkürler...

Öncelikle sorunun bana kalırsa hdd leerinde bad sector olusmus onu gösteriyor tabi uzaktan ben ilk önce onu algıladım ve bu sorunun düzelmesi imkansızgibi bişey hdd leri değişeceksin.

Gelelim kurtarma meselesine onuda bbir başlık açarak açıklamıştım bu yöntemlerle kurtarabilirsin link aşağıda;

Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

tabi biz orda diğer bir diske aktarmayı açıklamıştık senin bütün hdd ler gitmişse harici hdd takarak veya bir usb bellek kadar düşükse alacak bilgilerin usb bellek takarak halledebilirsin kolay gelsin Msn Inlove