PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-09-2008   #2931 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

bensucafe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bunun googlede aratıyorum fakat bütün siteler ingilizce
yok mu yardım edicek ...
Siteler ingilizce olabilir ama uygulama kısmı türkçe de de aynı olacaktır nasıl bir programlamada anlatım kısmı ingilizce olabilir ama senin programda uygulayacağın kod kısmı olursa sende böyle düşün ingilizce anlatımları es geç uygulama kısmına bak biraz teknik ingilizceyle başarırsın hadi bakalım hazıra konmak yok bu hayatta :]
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-09-2008   #2932 (mesaj-linki)
ecolon
Windows Media Player Hata

Arkadaşlar şarkı dinlemek istediğimde "Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya bozuk veya program çalmaya çalıştığınız biçimi desteklemiyor." diye hata veriyor. ama 5 dakika önce sorunsuz dinleyebiliyodum. rapidten yeni bi şarkı indirip açmaya kalkınca tüm hepsini dinleyenmez oldum. bunun sebebi nedir? çözümü nasıldır?
Eski 09-09-2008   #2933 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra PC/Internet Teknik Destek forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Bu konuyu kapatıp arşive taşıyorum.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 4 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53