| | #2931 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #2932 (mesaj-linki) | |
| Windows Media Player Hata
Arkadaşlar şarkı dinlemek istediğimde "Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya bozuk veya program çalmaya çalıştığınız biçimi desteklemiyor." diye hata veriyor. ama 5 dakika önce sorunsuz dinleyebiliyodum. rapidten yeni bi şarkı indirip açmaya kalkınca tüm hepsini dinleyenmez oldum. bunun sebebi nedir? çözümü nasıldır?
| |
|
| | #2933 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra PC/Internet Teknik Destek forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Bu konuyu kapatıp arşive taşıyorum. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| avast nasıl kaldırılır, dosyaları gizleyen virüs, hp pavilion dv 6500 xp driver, piranha ks1211 vista driver, power saving mode, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 3 Saat Önce 22:09 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 5 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |