Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 10

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.406 Cevap: 1.809
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #91
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 18.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #92
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, kendinizi ruhsal olarak canlanmaya başlamış ve yaşamla mücadele etmeye hazırlanan bir kişi olarak hissedebilirsiniz. Son birkaç gündür süren durgunluğunuz bugünden itibaren sona erecektir. Şimdi kendi içinizde dinlenmiş olmanın getirdiği bir hoşluk olacaktır. Yapmanız gerekenleri tasarladığınız şekilde yürürlüğe koymalısınız. Kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesi yada sözlerle etkilemesi mümkün olmayacaktır. Atak ve enerjik kimliğinizle etrafınızdaki kişileri etkiniz altına alabilir ve istekleriniz konusunda yönlendirebilirsiniz. Tavırlarınızda hem duygusallık hem de genel olarak bir hareketlilik hakim olacaktır. Normal zamanlarda her istediğinizi elde etmek istediğinizde hiç düşünmeden öne atıldığınız halde bugün duygularınızı da hesaba katmayı ihmal etmeyeceksiniz.

Duyguların bu denli kararlarınıza yansıyacak oluşu doğal olarak sizi kimi anlarda ikilemde bırakabilir. Çünkü siz öncü bir enerjiyle hareket etmekten yana bir kişisiniz. Fakat bugünkü enerji hem duyguları ön plana getiren hem de aktif olarak hayatın içinde olmanızı isteyen bir etki yarattığı için size zorlayıcı gelebilir. Bununla baş etmenin yolu dengeyi sağlamaktan geçecektir. Mücadele gerektiren durumlarda veya kesinlikle yapmanız gereken görevlerinizde, aktif ve girişken olunuz, sizin için yoğun olan koşuşturmacanın içinde yer almayan ve özel olan sevdiğiniz kişilere karşı ise duygularınızı vurgulayınız. Böylece hem güçlü olarak dış dünyada adım atabilir hem de onları üzmemiş olabilirsiniz. Bugünkü enerjilerle baş etmenin yolu ancak bu şekilde gerçekleşebilir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #93
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)
koc
Beraber olduğunuz kimseyi hatalı seçtiğiniz söylenemez, ancak iyi ilişkileri tutarsız beklenmedik karar ve uygulamalarla koparmamalısınız. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, iş ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürecek gibi. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün. Sağlık konularında bazı koşuşturmalarınız olabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #94
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA


Bugün, maddi ve manevi konularda sağlam ve kalıcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Para kazanmak ve güç sahibi olmak için her türlü olumlu enerjiniz bulunacaktır. Siz kendinize olan güveninizi iş sahasında göstermeye karar verirseniz bugünkü enerjiler altında her türlü başarı sizinle olacaktır. Yatırımlar açısından zamanında ve doğru kararlar almanızı sağlayacak etkilerinizi iyi bir şekilde yönlendirmeye çalışınız. Aileniz kaynaklı gelirinizde artışlar meydana gelebilir, beklemediğiniz anda desteklerini üzerinizde hissedebilirsiniz. Maddi konforunuza verdiğiniz önem, daha hırslı ve ateşli bir şekilde çalışmanızı fakat aynı zamanda çabucak sıkılmamanızı sağlayacaktır.

Kişisel değerleriniz bugün sizin odak noktanız olacaktır. Bir başka kişinin sizi yönlendirmesi veya yönetmesi mümkün olmayacak ve kendi istediğiniz şekilde hareket edeceksiniz. Hayatınızı kazanmanızı sağlayan umutlarınız güçlenecek tanrı vergisi yeteneklerinizi her alanda göstererek güç sahibi olmaya çalışacaksınız. Atak ve öncü enerjinizle ele alacağınız her konudan çabucak sıkılmadan ya da maymun iştahlılık göstermeden sebat edebileceksiniz. Fiziksel duyunuzun yüksekliği sevme duygunuzu daha sağlamlaştıracak, birlikte olduğunuz kişiye karşı ilgi ve sevginizi ihmal etmeyeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ 2007 Yılı Gezegen Etkileriniz JÜPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Şans ve genişleme imkanı taşıyan Jüpiter gezegeni 2007 yılı boyunca, iyimserlik, hoşgörü, geniş düşünmeniz konusunda size desteğini sunacaktır. Rüyalarınızla geleceği görme gücü kazanabilirsiniz. Diğer insanlar pusula olur ve onlara destek sunarak ideallerini gerçekleştirmelerini sağlayabilirsiniz. Uzun yolculuklar, yabancı ülke bağlantılı işler, yabancı insanlarla olan tanışmalar gündeminize gelebilir. Ve bu yollarla kazançlar elde edebilirsiniz. İnancınızın fazla yükselişi sonucu fanatik görüşlere sahip olmaktan sakınmanız gerekecektir. Hukuk, felsefe konularında eğitim görebilir ve başarılı olabilirsiniz. Genişleyen ufkunuzla yaşama daha farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak jüpiter enerjisi, her konuda net bir sınır belirlemenize de yardımcı olacaktır. Sanat, kültür, felsefe ve edebiyat alanlarında başarılı olabilirsiniz. Yada bu konular dikkatinizi fazlasıyla çekebilir. Jüpiter gezegeninin olumsuz yönü her konuda abartılı olmamıza neden oluşudur. Kendi gerçeğinizin tek doğru olduğu yolunda çevrenize baskı uygulamaktan ve yine kendi görüş açınızı illa kabul ettirmekten yana olmamaya dikkat etmeniz gerekir.

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:
Satürn gezegeninin aşk ve yaratıcılık evinizden geçiş süresi içinde, kendinizi başkaları tarafından sevilmiyor yada hiç takdir edilmiyor gibi hissedebilir, romantizm duygusundan yine uzak durabilirsiniz. Aşka bakış açınız fazlasıyla ciddileşir kendinizi duygusal olarak ifade etmekten çekinebilirsiniz. Bu durumda her zaman atak ve tuttuğunu koparan siz, sevgisiz soğuk ve sorumsuz bir insan gibi durabilirsiniz. Hep karşınızdaki insanın ilk adımı atmasını bekler, aşk için kendi adınıza hareket etmek istemeyebilirsiniz. Çocuk sahibi olma konusunda çekimserliğiniz artar ve anne olma tutkunuz azalabilir. Bir cocuğun sorumluluğun size ağır geleceğini düşünebilirsiniz. Veya çok isteseniz bile çocuk sahibi olmanız bu süreçte mümkün olmayabilir. Çocuklarınız varsa onların sorunları nedeniyle sıkılabilir, bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Katı bir disiplin uygulayabilir, sevgi ve şefkatinizi göstermekte çekimser davranabilirsiniz.

İlişki yaşayan koçlar bu dönemde karşılarındaki insandan uzaklaşabilir hatta nedensiz yere kopabilirler. Farkedilmek ve hayran olunması hoşunuza gittiği halde, karşınızdaki insanın ilgisi sizi bu dönemde rahatsız edebilir. Aşka bakış açınız aşırı ciddiyet dolu olabilir. Bir gece tanıştığınız insanla hemen ciddi olmaya başlar, ertesi günü bu tutumunuz nedeniyle bırakılabilirsiniz. Kendinizi sevilmeye layık görmez, aşka hüsran dolu yanaşır ve sonunda mutsuz olabilirsiniz. Güzel giden bir ilişkiniz olduğu halde biranda sebepsiz yere ayrılabilir, hatta izini bile kaybettirebilirsiniz. İlişkinizde önemsiz ufacıcık bir şeyi bile kafanıza takar, birlikte olduğunuz insana acı yaşatabilirsiniz. Tüm bunların farkında olduğunuz halde değişmek istemez, üzüldüğünüz halde birşey yapmayabilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişki uzun sürmeyeceği gibi hüzünlü bir şekilde de bitebilir. Bu etkiler size ne kadar zorlu gelse de, satürn geçişini tamamladığı anda siz aşkla ilgili çok büyük dersler almış olacaksınız.

URANÜS GENEL ETKİLERİNİZ:
Üranüs gezegeni tüm yıl boyunca, insancıl konularda ve sezgilerinizi yoğunlaştırıcı etkiler sunacak. Yalnızlık duygunuz güçlenebilir. Yükselen özgürlük duygularınızla kimsenin baskısı altında olmak istemeyeceksiniz. Psikolojik açıdan bir takım sorunlarınız bulunabilir. Yaşamınızda bazı olguların sizi kontrolü altına alacağı gibi ilginç korkular verebilir. Kuşku ve kuruntularınız bulunabilir. Bu durumları hissettiğinizde kendinizi kontrol duygunuzu muhakkak sağlamalısınız. Yeni olan herşeye karşı özel bir ilgi duyabilirsiniz. İlginç esinlenmeleriniz olacaktır. Bilinçaltınızdaki tüm olguların yüzeye çıktığını farkedersiniz. Yaşamı sorgulama ve çevrenizdeki herkese yada herşeye karşı kusur bulma durumunuz oluşabilir. Tüm bağları reddetme ve sadece özgür olma isteğiniz yükselebilir. Gizli ve saklı olan herşeyden sıkılabilir, herşeyin yüzeyde olmasını isteyebilirsiniz.

NEPTÜN GENEL ETKİLERİNİZ:
Neptün gezegeni, umut ve isteklerinizi gerçekleştirmeniz için size güçlü önseziler sunacaktır. Burda dikkat etmeniz gereken konu hedeflerinizi net bir şekilde ortaya koymanızdır. Sadece hayal ederek bunlara ulaşmanız zor olabilir. Ortaya yapıcı birşeyler koymalı ve daha fazlasını kurgulayarak yine hedefinize yönlenmelisiniz. Ancak böylece neptün enerjisinden faydalanabilirsiniz. Tam tersi durumda yerinizde sayan ve sadece umut eden bir insan haline gelebilirsiniz. Neptün etkisi nedeniyle tuhaf arkadaşlıklar kurabilir, çılgın fikirli, sıradışı ve güvenilir olmayan insanlarla tanışabilirsiniz. Bu insanlar size zararlı olabilecek birtakım alışkanlıklar aşıyabilirler. Uyuşturucular veya ilaç bağımlılığı gibi konulara özellikle dikkat etmelisiniz. İkiyüzlü insanlardan uzak durmalı, hayata sırf güzel yanından bakmak gibi gerçeklerden tümüyle uzak durma gibi durumlarda kontrolünüzü kaybetmeden önleminizi almalısınız.

Öncü ve yaratıcı fikirlerin ateşli uygulayıcısı siz Sevgili Koçlar, 2007 yılında sizlere Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #96
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
koc


22 Mart 2007 - Bugün

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç, Zodyak’ın ilk burcudur, bu nedenle yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze, saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Böylece, bir yapı meselesi olarak, birlikte olduğu insanları yoran çekingenlik de ona yabancıdır.

Hayat onlar için heyecanlı bir macera anlamındadır. Her şeyden önce hayatın sunduklarını yakalamak ve her yönüyle hayatın tadını çıkarmak isterler.Bazıları Koç’ta tipik egoistlik özelliklerinin bulunduğunu düşünürler, çünkü o, başkalarının kendi hakkında ne düşündüğünü, hareketlerinin onaylanıp onaylanmadığını öğrenmeye çalışmaz. Başkalarının, onu bildiğinden şaşırtmasına izin vermez. Koç, yaşamın her anında daimi bir meydan okuma görür. Koç insanı kendisini, cesareti, bireysel inisiyatifi ve enerjisi ile gösterir. Diğer yandan bunlar onun doğuştan gelen önderlik özellikleridir. Bunlar, yalnız hareket etme olarak da anlaşılabilir, aslında Koç her koşulda çok rahat yaşayabilir.

Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Bu nedenle hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez. Uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder. Böylece, aslında uğrunda bütün gücünü harcadığı bir şeye, gerçekten ulaşmak istemediği izlenimi yaratır.

Son karar adımını atmakta tereddüt eder. Büyük amaçları, Koç’u gerçekte sadece global olarak ilgilendirir. Küçük detaylar, ufak tefek noktalar ona dehşet verir.

Koçlar 'ıvır zıvır' ile uğraşmayı başkalarına bırakır ve ayının postu paylaşılmadan yeniden ava çıkarlar. Devamlı yenilik peşinde olma dürtüsünü hayat boyu bastıramazlar, aksi halde kişiliklerini kaybederler. Açıklık ve dürüstlükleriyle ara sıra diğer insanları yaralarlar. Aslında yaralama düşüncesi akıllarından bile geçmez.



Koç insanları, bazılarının bakış açısına göre kader tarafından korunurlar. Çünkü, kozmik sistemimizde hayat veren ve hayatı koruyan Güneş, en büyük etkisini bu burçta gösterir.

Koç doğallığını, kendine hiçbir sınır koymamasına ve koydurmamasına borçludur. Koç insanları, küstahlık içeren davranışlar gösteren kişileri, açık ve arkadaş canlısı olmasına rağmen yanına yaklaştırmaz; bunlar pek küstahlık sayılmasa da. Koç’un yanına yaklaşıp kartlarına bakmaya cesaret eden kişi, mantığının soğukluğunu ve keskinliğini hisseder, sınır dışına sürülür.

Kendisini sınırlanmış ve başarısı engellenmiş hissettiği anda, Koçun içindeki savaşçı tabiat, birdenbire canlanır. Diğer yandan Koç toleranslı ve birine analık edebileceği zaman yardımseverdir. Bir Koç’a bir şeyi beğendirmeye çalışmak, zor ve yorucu bir iştir. Bununla birlikte Koç’un yardımseverliğini reddettiğinizde, karşınızda yaralanmış ve hayal kırıklığına uğramış bir insan bulursunuz. Çünkü, aldırmaz görünmesine rağmen, o aşırı derecede hassas ve duygusaldır. Paylaşma ve yardım teklifinin reddi durumunda tepkisi, depresif bir halde içe dönme olabilir, fakat kendini ilkel bir öfke ve kızgın bir hava içine sokar. Ama bu durumundan çabuk kurtulur. Yeni bir yardım önerisi sunar, böylece Koç’ların yeni bir özelliği ortaya çıkar: Hastalık derecesinde sabırsızlık.

Koç insanları, genelde dış görünüşten de kolayca tanınabilirler. Çalı gibi, burunlarına kadar uzanan kaşları ve bariz yüz hatlarıyla bir Koç’u düşünmek için, fantaziye fazla ihtiyaç yoktur.

Gerçekten de Zodyak’taki Koç’ların, kavga meraklısı Koç’larla çok ortak noktaları vardır. Başlarını eğer ve hiçbir uyarıda bulunmadan saldırırlar. Kesinlikle etkili olan bu taktiğin bazen acı verdiğini, özellikle de başlarının çok yandığını dikkate almazlar. Zaten alsalardı, Koç olamazlardı. Koç, er yada geç yüzünden veya kafasından yaralanırsa şaşırmayın. Onun dış görünüşü, yukarıda anlatıldığı gibi saldırıya hazır bir Koç gibidir; baş önde, tıpkı bir yayın kirişi gibi gergin.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #98
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Koç;
koc

24 Mart 2007 - Bugün

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #99
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 30.03.2007 - CUMA


Bugün, bir yakınınızın sağlığıyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın bir arkadaşınızın müjdeli bir haberi karşısında çok sevinebilir ve ona yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Aktif olduğunuz bugün, kimi anlarda garip bir hüzün sizi etkisi altına alabilir. Çok sevdiğiniz bir yakınınızla geçmişle ilgili bir konuda konuşabilirsiniz yada geçmişte yaşanan bir anı bir şekilde gözlerinizin önüne gelip sizi duygusallaştırabilir.

Parasal konulardaki gecikmelerin bugün canınızı sıkmasına bugün izin vermeyiniz. Eleştirel tutumunuzla yakınlarınızı bu konuda üzmemeye çalışın. Satürn enerjisinin para evinizdeki geri hareketinin sebep olduğu bu durum bugün daha çok etkisini gösterebilir. Kendinize karşı eleştiride bulunduğunuz gibi çevrenizdeki kişileri de suçlayabilirsiniz. Yada kıpır kıpır enerji dolu olduğunuz bugün bunları arasıra düşünerek keyfinizi kaçırabilirsiniz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #100
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Koç;
koc

30 Mart 2007 - Bugün

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar