Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.755 Cevap: 1.809
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #111
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu da Başka Bir Yorum

Sponsorlu Bağlantılar
Koç (Mayıs 2007)

Sevgili Koç, bu ay tahmin ettiğinizden daha fazla miktarda para harcayabilirsiniz. Neyse ki, bu ayın gezegen desteği aynı zamanda bir o kadar paranın da elinize geçeceğini gösteriyor. Astrolojinin size yardımcı olacağı en iyi yol, doğru zamanda kolları sıvayıp harekete geçmenizi sağlamaktır. Bu ayın doğru anı ise para evinizde yeniayın oluşacağı 8 Mayıs’ın hemen sonrası. Eğer bu konuda hazırlıklıysanız, oldukça yüklü bir zam almanız mümkün olabilir!

Bu zammı alabilmek için uğraşmanız gerektiğini gösteren nedenler de bulunuyor. Mars, kısa bir süre sonra, kazanç ve mal varlıklarınızın evi olan ikinci para evinizde aşırı uzun bir zaman geçirecek. Bu süre içinde de harcamalarınızın oldukça artacağı görülüyor!

2007 Temmuz’undan, 2008 Şubat ortasına kadar artacak olan harcamalarınızın ne amaçlı olacağını kesin olarak söyleyemiyoruz. Belki siz kendiniz bu nedeni daha iyi biliyorsunuzdur! Eğer böyle bir dönemin yaklaştığının bir süredir farkındaysanız, belki buna hazırlıklısınızdır. Örneğin, yeni bir ev satın almaya veya evinizi sıfırdan yenilemeye hazır olabilir ya da evlilik veya yeni bir iş kurma hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Uzun süredir ihtiyacını duyduğunuz şeyleri alamamış olabilirsiniz. Artık hayatınızın diğer noktaları rayına oturduğuna göre, belki de sıra, bu isteklerinizi yerine getirmeye gelmiştir. Ancak tüm bunların aksine hiç de beklemediğiniz harcamalar söz konusu olabilir. (Umarız işler bu şekilde olmaz)

Harcamalarınızın kaynağı ne olursa olsun, burada altını çizmek istediğimiz nokta, bunları karşılayabilmeniz için kazancınızı arttırmanın akıllıca bir şey olacağı. Yılda sadece bir kez size kesintisiz nakit akışı sağlayacak böyle bir yeniaya sahip olursunuz. O nedenle bu ay tüm dikkatinizi kazancınızı arttırmaya vermeli ve bu konuda çok azimli olmalısınız. (Herhangi bir anlam karmaşasına yol açmamak için burada bahsedilen kazancı açıklamakta fayda var. Bu, size hediye edilen, miras kalan veya örneğin bir yarışma veya çekiliş sonucu kazanılan bir para değil, alnınızın teriyle çalışarak kazandığınız yani hizmetlerinizin karşılığında alınan paradır. )

Tüm bunların karşısında mutluluk veren bir tablo da, Satürn’ün 8 Mayıs’ta oluşacak yeniayla muhteşem bir açıda olması. Bu durum, şu an yapmakta olduğunuz değişimlerin kalıcı olacağını gösteriyor. Venüs’ün de kazanç evi olan ikinci evinize doğru ilerlemesi para kazanmayı aklınıza koyduğunuz takdirde, ilerleyen haftalarda elinize yüklü miktarda para geçeceğine dair olumlu bir işaret.

Neptün ise Mayıs başında kafa karıştıran, yanılma, aldatılma gibi bir duruma yola açacağı için maaşınızla ilgili bazı gerçekleri görmenizi bulanıklaştıran bir sis perdesi söz konusu olabilir. İşvereniniz maaşınızla ilgili tüm gerçekleri henüz size bildirmemiş olabilir. Aslında işvereniniz de ya henüz KENDİ patronundan bu bilgilere ulaşamamış veya gelecekle ilgili izleyeceği yola karar verememiş olabilir. Maaşınızla ilgili durum açıklığa kavuşana kadar biraz sabırlı olmalısınız.

Bu dönem yine de yeni görüşmeler başlatmak, sorular sormak ve kapsamlı bir araştırma yapmak için çok uygun bir zaman. Bunlar için yeniayın oluşacağı 8 Mayıs’tan hemen sonrasını bekleyin. Zam ile ilgili önerilerinizi bu sırada sunabilirsiniz. Ancak bu konuda hemen bir onay alamazsanız, kesin karara varmak için henüz çok erken olacak. Eğer işinizi seviyorsanız, durumlar henüz bir sonuca bağlanmadığı için kalmanızı öneriyoruz. Patronunuzla gelecekteki planlarına dair samimi ve açık bir konuşma yapın. İşinizde mükemmel bir iş çıkarıyorsanız, üst düzey yöneticiler sizi kaybetmemek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır.

Yöneticiniz Mars bu ay, gizli güçleri yöneten ve son derece stratejik bir ev olan on ikinci eve doğru ilerliyor. Bu da Mars’ın Balık burcunda bulunacağı süre içinde birçok kulis arkası görüşmeler yapacağınızı ancak Mars -sizin açınızdan en avantajlı konum olan- Koç burcuna gelene kadar harekete geçemeyeceğinizi gösteriyor. Haziran ortasına kadar durumunuzu açıklığa kavuşturabileceğinize inanıyoruz.

Bunu söylemişken geçen ay 8 Nisan’da bir güneş tutulması yaşadığınızı hatırlatmakta fayda var. Tutulmalar bazen şaşırtıcı bir haberi oluştukları günden tam bir ay sonrasında getirebilirler. Bu yeniay yakınlarında alacağınız haberlere dikkat edin. Hayatınızı tamamen değiştiren bir durum oluşmak üzere olabilir. Böyle bir değişimi planlamış olsanız bile bu tahmin ettiğinizden daha önce gerçekleşebilir!

Ay sonuna doğru 23 Mayıs’ta Yay burcunda dolunay oluşuyor. Bu tarihlerde seyahat etme olasılığınız oldukça yüksek. Yıldız haritanıza baktığımızda da, bu tarihlerde yolculuğa çıkmak için can attığınızı görüyoruz. Bugün, hayatınızın birçok farklı alanında da hiç şüphesiz en avantajlı günlerden biri olabilir. Eğer bulunduğunuz yerden uzaklaşmak fırsatınız varsa, kendinizi bir gezi ile ödüllendirin ve bu fırsatı kaçırmayın.

Eğitim de bu sırada öne çıkan konulardan biri olabilir. Öğreminizi tamamladıysanız, 23 Mayıs’ta oluşacak bu dolunay döneminin kapsadığı dört gün içinde mezun olabilirsiniz. Bunun büyük bir kutlama olacağından hiç şüpheniz olmasın. Takviminize şimdiden bugünü işaretleyerek bu anın hakkını vermelisiniz. Bu önemli mezuniyet gününü atlamayı aklınızdan bile geçirmeyin!

Lise son sınıfı öğrencisiyseniz ve yurt dışındaki üniversiteler için başvuruların sonuçlandığı Nisan ayında en çok arzu ettiğiniz üniversiteye girme şansını kaçırdıysanız, bu konudaki rehber öğretmeninize sizi bu üniversitenin bekleme listesine kaydetmesi için tekrar başvurun. Bu dolunay dönemindeki dört gün içerisinde müjdeli bir haber alma olasılığınız çok yüksek. (Mart ayında doğan Koçlar’dansanız şansınız ikiye katlanıyor.) Tutulmalar, yeniay veya dolunaylardan çok daha farklı oluşumlardır. Bunların diğer ikisine oranla çok daha güçlü bir etkisi bulunur ve genellikle haftalar, aylar ve hatta bütün bir seneye yayılan çok daha geniş bir etki alanları vardır.

Çalışmalarınızı bir kitap ya da dergi şeklinde yayınlamakla ilgili bir hayaliniz var mı? 23 Mayıs’ta oluşacak bu dolunay, her şeye ara verip elinizdekini yayınlatmanız için ihtiyacınız olan fırsatı sağlayabilir. Dolunay, bu konuyu sonuçlandıracağı için ilgilendiğiniz yayınevine sizi kabul etmelerine dair istek mektubunuzu ayın başında gönderebilirsiniz. Elinizdeki çalışmanın yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrenmek için yılın belki de en iyi fırsatı elinizde.

Eğer profesyonel bir yazarsanız, kitabınızın veya bir diğer çalışmanızın bu dönemde yayınlanmasına tanık olabilirsiniz. En sevdiğiniz gazete editörüne sizin için çok önemli olan bir konuyla ilgili bir mektup yollamak istiyorsanız, yine bu dönem bilgisayarınızın başına oturup bu mektubu kaleme almanız için çok uygun. (Şansınızın iyice arttırmak için 23 Mayıs’a en yakın günlerden birini seçin.)

Bahsettiğimiz dolunay Yay burcunun 3. derecesinde olacak. Bu konum, bu günü 23 Mart veya bu tarihin yakınlarında doğan Koçlar için daha da özel kılıyor.

Aşk konusuna gelirsek, ayın başında kendinizi hiç de anlam veremediğiniz bir durumla, partneriniz veya sevgilinizden gelen karmaşık mesajları çözmekle karşı karşıya bulabilirsiniz. Bundan yine Neptün’ün çocuksu oyunlarını sorumlu tutabilirsiniz. Neptün yaptığının sadece komik olduğunu düşünse de, siz onun bu durumunu oldukça sinir bozucu bulabilirsiniz. İlişkinizle ilgili her türlü yanlış kanıya varabilir ancak daha sonra durumu her açıdan gözden geçirip çözmek için gereken zamanı harcamadığınıza pişman olabilirsiniz. Risk almayın ve sis perdesi kalkana kadar da önemli kararlara varmayın. (Özellikle 7 Mayıs oldukça aldatıcı olabilir.) 13 Mayıs Cuma günü işler yoluna girmeye başlayacak ve her şeyi daha net bir şekilde görebileceksiniz.

Ayın en iyi randevu gecelerinden biri de Jüpiter ve Venüs’ün muhteşem derecede olumlu bir açıda olacağı 17 Mayıs. Bu geceyi gerek sevdiğiniz kişiyle mum eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyerek, gerekse arkadaş grubunuzla şehir merkezinde hareketli saatler geçirerek istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Ne şekilde geçirirseniz geçirin bu gecenin sizin için çok eğlenceli olacağı kesin. Biriyle beraberliğiniz varsa bu kişinin hep beklediğiniz o “Özel Kişi” olduğunun birdenbire farkına varabilirsiniz. Venüs yıldız haritanızda evlilik evinizi yönetir. Bu ay bu gezegenin Jüpiter ile buluşması sayesinde bu özel günde her türlü olumlu gelişmenin olması mümkün.

En iyi randevu geceleriniz sırasıyla 13 Mayıs Cuma, 17 Mayıs Salı ve 30 Mayıs olacak.

30 Mayıs’tan söz etmişken, bu ayın neden bu kadar özel bir kapanış yapacağından da bahsedelim. Gittiği her gezegene beraberinde taşıdığı hediye paketlerinden götüren Jüpiter, bugün kudretli Güneş’e gülücükler saçıyor. Bu sırada Güneş de kısa yolculuklar sektörünüze doğru ilerliyor. Uzun bir hafta sonu tatiline hiç düşünmeden çıkmanızı gösteren bundan daha açık bir mesaj olamazdı. Önümüzdeki aylarda üç günlük tatil fırsatları bulacak olsanız da, bu ayki uzun hafta sonu tatili elinize geçecek en iyi fırsatlardan biri olacak. Bu hafta sonuna tam dört yıldız veriyoruz sevgili Koç. Tadını çıkarın!

Özet


Daha fazla para kazanmaya ihtiyacınız olduğu çok açık. Neyse ki 8 Mayıs’ta oluşacak yeniay, size cömert bir maaş sağlayacak yeni bir iş bulmanızı sağlayarak üzerine düşen görevi yerine getirecek. Eğer işinizde kalmayı tercih ederseniz, şu anda çalıştığınız şirketin sizi kaybetmemek için elinden geleni yapacağına dair birçok olasılık mümkün görünüyor. Ayrılmak veya kalmak arasında karasız kalabilirsiniz ama bu zaten sürekli karşılaştığınız bir durum!

Mayıs ayının ilk haftasında aramanız gereken, iş alanında etkili ve önemli kişilerin kısa bir listesini arkadaşlarınızdan isteyin. Siz bunu yaparken arkadaşlarınızdan da farklı görüş vermeleri için özgeçmişinizi gözden geçirmelerini isteyebilirsiniz. Kozmik ışınların böylesine parladığı bir dönemde yeni iş başvurusu için formunuzun zirvesinde olmalısınız. İstediğiniz posizyonu bulamazsanız (düşük bir olasılık olsa da durum yine de buysa), kimsenin sizin kadar iyi olmadığı bir yeteneğinizi veya hizmeti sergilemenize olanak veren kendi işinizi kurun.

Mars, bu konuda geri dönüşü olmayan çok kesin bir tavırda olmanız yerine daha stratejik ve her detayı etraflıca düşündüğünüz bir tutum içinde olmanız için elinden geleni yapacak. Bu tam da takınmanız gereken doğru tutum. Çünkü her şeyin tam olarak sonuca varmadığı bir durumda gereğinden fazla endişeli görünmek pek de hoş bir durum değil.

(Sarsılmaz tutarlılığın gezegeni) Satürn ve (popülerliğin gezegeni) Venüs sizin aranan eleman olmanızı sağlarken önünüzdeki tabloyu tüm detaylarıyla görmekte zorlanabilirsiniz. Neptün bazı gerçeklerin üzerine bir sis perdesi indireceği için hiç düşünmeden kesin kararlara varmamalısınız. Haziran ortasında Mars Koç burcuna ilerlediği zaman harekete geçmeye hazır olacaksınız. Bu dönem bunun için doğru bir zaman (Haziran sonuna kadar zamanınız var.)

Aşk konularına gelirsek, aşkta durumlar Mayıs ayının ilk haftasında biraz karmaşık bir tablo çizebilir. Bunun için de yine aşkta yanlışlar zincirini tetikleyecek olan Neptün’ü suçlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin verdiği mesajları tamamen yanlış anlayabilirsiniz. Bu yüzden gerçeği hayal ürününden ayırt edebilmek konusunda özellikle 7 Mayıs Cumartesi gününe dikkat edin.


Neyse ki, bu sis perdesi 13 Mayıs Cuma günü tamamen aralanıyor. Bu tarihten itibaren yol açmış olduğunuz yanlış anlaşılmalara gülüp geçebileceksiniz.

Venüs’ün Jüpiter ile işbirliği içinde olacağı 17 Mayıs’ta aşk mükemmel bir noktaya ulaşacak. Özel biriyle bir süredir beraberseniz işler birdenbire ciddileşebilir.

Dolunayın oluşacağı 23 Mayıs günü geldiğinde uzak bir yerlere gitmek isteyeceksiniz. Bu yer ne kadar uzak ve egzotik olursa sizin için o kadar iyi. Bu sırada bir yerlere kaçma fırsatınız yoksa sizi bekleyen bir fırsat daha var. 28-31 Mayıs’a denk gelen hafta sonu da bu ayı muhteşem bir şekilde kapatmanızı sağlayacak son derece özel ve parlak bir dönem olacak.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 07.06.2007 , Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, ruhsal olarak olumsuz tepkiler vermeye müsaitsiniz. Yaşamınızla ilgili gerçek olan ve sizi bunaltan herşeyden uzak kalmak eğilimi görülebilir. Keyifsizlik ve moral düşüklüğü nedeniyle doğal olarak hareketsizlik vardır. Fakat dışa karşı, öfke veya gerilimli tepkiler görülmeyecektir. Kimi zaman herşeyi kabullenmiş gibi yaparak sakin olabilir, kimi zamansa kendinizi boşlukta gibi hissedebilirsiniz. Bu arada otorite konumundaki kişilerle sorun devam edecektir. Sizin elinizde olmayan bazı şartlar nedeniyle yaşamınızın kontrolü elinizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Genelde aktif bir kişi olduğunuzdan, bu durum içsel olarak mutsuzluk gibi hisler verebilir.

Gün içindeki bu enerjiler karşısında, ne olursa olsun moralinizi ayakta tutmaya ve çevrenizdeki dost insanlarla fırsat bulduğunuzda sohbet etmeye çalışmanız iyi olacaktır. Trajik durumlar yaratmanın veya gerçeklerden kaçma eğilimi göstermenin yararı yoktur. İçinizde öfke biriktirmemeye, sağı solu belli olmayan şekilde davranmamaya özen gösterin. Bugünü, sessizlikte yapılması gereken yarım kalmış işleriniz için kullanın. Negatif enerjinizi spor veya başka faaliyetlerde bulunarak boşaltmaya çalışın.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #113
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Birlikte olduğunuz insanın hayatındaki değişimlere karşı kayıtsız kalmanız, onun incinmesine ve size olan güvenini yitirmesine neden oluyor. Bugün bu konuyu gündeme getirmesi söz konusu.
Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor. Neden biraz daha dikkat etmiyorsunuz?
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #114
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Harcamalarınızın kaynağı ne olursa olsun, burada altını çizmek istediğimiz nokta, bunları karşılayabilmeniz için kazancınızı arttırmanın akıllıca bir şey olacağı. Yılda sadece bir kez size kesintisiz nakit akışı sağlayacak böyle bir yeniaya sahip olursunuz. O nedenle bu ay tüm dikkatinizi kazancınızı arttırmaya vermeli ve bu konuda çok azimli olmalısınız. (Herhangi bir anlam karmaşasına yol açmamak için burada bahsedilen kazancı açıklamakta fayda var. Bu, size hediye edilen, miras kalan veya örneğin bir yarışma veya çekiliş sonucu kazanılan bir para değil, alnınızın teriyle çalışarak kazandığınız yani hizmetlerinizin karşılığında alınan paradır. )
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, içgüdülerinizin sizi etki altına alması gayet kolaydır. Tensel arzularınızın yüksekliği, aşk konusunda daha arzu dolu olmanızı sağlayacaktır. Eğer bir ilişkiniz varsa, onu cinselliğinizle büyülemeyi ve hakimiyetiniz altına almayı isteyebilirsiniz. Yapmanız gereken ise, bilinçli istekleriniz ile duygular arasındaki dengeyi korumak olmalıdır. Sadece isteklerinizin peşinden gittiğinizde duygularınızı devre dışı bırakabilir, sadece duygularınızla hareket ettiğinizde ise kimliğinizi ifade etmeniz zorlaşacaktır. İkisi arasındaki dengeyi iyi muhafaza edebilirseniz, bugünkü sert oluşumların yaratacağı gerginliği kendi içinizde yumuşatabilir ve sorun yaşamazsınız. Özellikle bu durum akşam saatlerinde daha belirli ortaya çıkacağı için, şimdiden bilincinde olmanız yararlıdır.

Gün içindeki diğer etkili görünüm ise, yine duygularınızla alakalı konularda aşkı ifade ediş biçiminizle gerginlik yaratmaya müsait oluşunuzdur. En ufak bir şeyde önyargılı davranır ve kendinizden başka kimsenin fikrine tahammül göstermeyebilirsiniz. Dinlemek, anlamaya çalışmak ve uyumluluk göstermek sizden oldukça uzaktır. Kendi isteklerinize olan aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle aşk konusunda fedakarlık etmeye yanaşmayabilir, tartışmaya kolaylıkla girebilir, ortamı yumuşatmak yerine daha fazla üste çıkmaya çalışabilirsiniz. Bu durum ilişkiniz açısından sorunlar oluşturabilir. Karşınızdaki kişi sizin son derece agresif biri olduğunuzu yineleyebilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle planlamaya başladığınız, kendinizi ifade, çocuklar, aşk yaşamınız, sanatsal faaliyetleriniz, eğlence hayatınız, borsa, spekülasyon, sportif aktivitelerle ilgili konulardaki değişimlerin ve projelerinizin, daha sağlıklı ilerlemesi adına, tekrar gözden geçirilmesi zamanıdır. Buna son ayarlamalar da diyebilirsiniz. O günkü, yorumda söz ettiğim gibi, sorumluluklarınızın bilincinde olursanız, kimlik duygunuzun olumlu taraflarını sabır ve dayanıklılık göstererek bir hedefe kilitleyebilirseniz, her türlü zorlukla başa çıkabilirsiniz demiştim. Umarım bu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmek için düşünmekte ve çaba sarfetmektesiniz. Bugün yapmanız gereken ise, yukarıdaki konularda yaptığınız planlarla ilgisi olmayan ve size yarar getirmeyecek olan kişi veya noktaları devredışı bırakmanız gerekecektir. Böylece yolunuz üstünde engel kalmayacak ve yenilik yapabileceksiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, size zararı olabilecek durumlar varsa, illa dediğiniz olacak diye boşyere inatlaşmayınız. Bunlara dikkat etmeniz halinde 28 Ağustos dolunay enerjisinde girişimde bulunabilir ve faydalı sonuçlar almaya başlarsınız.

Bugünün diğer önemli enerjisi ise, uzak yolculuklar, keşif ve macera tutkunuz, yabancı kişilerle olan görüşmeleriniz, eğitim hayatınız, eşinizin akrabaları, din ve inancınızla ilgili meseleler, ticari ilişkilerinizle ilgili konularda dikkatli düşünmeli, sorumluluklarınızın farkında olmalı ve enerjinizi olumlu işler için kullanmaya özen göstermelisiniz. Abartılı tepkiler göstermeyin, düşünmeden karar almayın ve sonradan pişman olacağınız işlere girişmeyin. Detayları iyice gözden geçirirseniz, hiçbir sorun çıkmayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, gündüz saatlerinden itibaren etkili olacak iki farklı enerjiye sahipsiniz. Bunlardan birincisi aşkı hissetme duygunuz ve kendinizi ifade gücünüzün temelinde, kendi fikirlerinizi kabul ettirme çabanız yoğundur. Doğal olarak, bu sizi her alanda kendinizi savunmak istemenize yol açabilir. Kimi zaman bir otorite gibi davranarak, karşınızdaki kişi üzerinde etkin olmaya çalışırsınız bu sizin ilişkinizi sahiplendiğinizin göstergesidir. Kimi zaman da, kendi isteklerinize düşkünlük nedeniyle üzerinizde hiçbirşeyin kontrol kurmasına izin vermezseniz. Her iki tavır birbirinden oldukça farklıdır. Sizin yapmanız gereken ise bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmaya çalışarak, yaşamınızın kontrolünü ele geçirmek, kendinizin farkında olmak ve sadakat duygusuyla hareket etmektir. Ayrıca günün bir diğer enerjisi sayesinde, kafanızın içindeki hayalleri, maceracı yapınızın size sağladığı güçlü özellikler kanalıyla gerçekleştirmektir.

Vizyonunuzun yükselmesi sayesinde çevrenizde, dostlarınızla birlikteyken veya dış ortamlarda oldukça çekici hale gelebilirsiniz. yardımseverlik duygunuz yüksektir ve özellikle Bay Koçlar, kadınlarla olan ilişkiler bakımından şanslıdırlar. Keşif duygunuzun yüksekliği, aşk konusunda kendisinden emin kişileri beğeneceğinizi göstermekte. Siz her ne kadar kontrolü elinizde tutmak isteseniz de, karşınıza çıkan güçlü kişilerden de oldukça etkilenebilirsiniz. Hayatın güzel yanlarını isteme, yaşama güdünüz yükselir. Büyülü ve egzotik herşey dikkatinizi çekebilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #118
nünü - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Büyüleyici bir haliniz var
Ekim’de Koçlar değişik etkiler almakta. Mart doğumlular Yengeç’e giren ve hareketini giderek yavaşlatan Mars’ın etkisini en yoğun şekilde hissedenler olacak. Fiziksel gücü, başlangıçları, atılganlığı kısacası ateşi simgeleyen Mars sizin gezegeniniz. Ancak bir su burcunda ilerlerken özelliklerini sergilemekte zorlanacak. Siz de bu nedenle gücünüzden ve çekiciliğinizden biraz kuşku duyabilirsiniz. Ama ilişkilerinize gereken özeni gösterip duyarlı olmayı başarır ve duygularınızı mantık süzgecinden geçirerek harekete dönüştürürseniz çok rahat edersiniz. Özellikle ailenizle ilişkilerinize zaman ayırmanız ve birbirinizi anlamak için yoğun çaba harcamanız gerekecek. Biraz sabır mucizeler yaratabilir. Nisan’ın ilk on gününde doğanlar ise rahat bir ay geçirecekler. Jüpiter’in desteği sizi hiç boş bırakmayacak ve hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. İyimser ve cömert bir haliniz olduğu için arkadaşlarınız sizinle buluşmaya can atacak. Siz de grupla birlikte zevkli etkinliklere katılmaktan, kültürel ortamlarda yer almaktan hatta ilginç yolculuklar yapmaktan büyük zevk alacaksınız. Yeni insanlarla tanışmak ufkunuzu açacak. 11 Nisan’dan sonra doğanlar ise Ekim’i ilişkiler açısından en yoğun şekilde geçirenler olacak. Neşeli ortamlar, güzel arkadaşlıklar ve eğlenceli partiler size yaşadığınızı hissettirecek. Devam eden beraberliklerde aşk, sevgi ve romantizm en üst düzeylere ulaşırken yeni filizlenen ilişkilerde artan tutku ve heyecan etrafı kasıp kavuracak. Bu ay yüreğinizi hoplatan kişilerle tanışmanız da mümkün. Çekici ve büyüleyici bir havanız olduğu için iletişime geçtiğiniz herkesi etkileyecek, sizinle taban tabana zıt düşünenleri bile bir bakışınızla peşinize takacaksınız. En zevkli organizasyonlara siz liderlik edeceksiniz. Sadece aşkta değil çocuklarınızla ilişkilerinizde de güzel günler sizi bekliyor. Ancak geri giden Merkür nedeniyle Ekim’in son haftasında iletişimde çok duyarlı olmanız gerekiyor. Özellikle partneriniz ve iş ortağınızla iyi geçinmek için özel çaba göstermeli, düşünceli ve nazik davranmalısınız. Karşınızdakinin sözünü kesmeden dinleyip gerekirse hak vermeyi de unutmayın.

İş ve Para: Eski işleri toparlayın
Ekim’de yatırımlar konusunda en dikkatli davranması gerekenler Mart doğumlular. Özellikle evle ilgili harcamalarda çok uyanık olmanız lazım. Taşınma ve tadilat gibi işler size umduğunuzdan daha pahalıya patlayabilir. İş hayatında da sizi sıkı günler bekliyor. Planlı davranır ve günlük işleri baştan savmazsanız sorun yaşamazsınız. Nisan’ın ilk on gününde doğanlar ise bereketli bir dönemden geçtikleri için çeşitli konularda sınırlarını zorlamaya devam edebilirler. Turizm, tanıtım, yayıncılık ve ticaretin diğer alanlarında yolunuz açık. Yaratıcılığınız ve dostlarınızın desteği sizi umduğunuzdan da ileri götürür. Eğitim döneminde olanlar gerekli çabayı gösteriyorlarsa kendilerine güvenebilirler. Bu ay mahkemeye yansıyan işleriniz varsa içiniz rahat olsun. Özellikle ayın 8’i civarında doğanlar klüp ve dernek gibi kalabalık topluluklarda kendilerini rahatça gösterecekler. Burcun son bölümünde doğanlar ise maddi açıdan çok iyimser. Ekim’de yeteneklerinizi kullanarak kazancınızı katlamanız mümkün. Ayın ilk haftasında çekim gücünüzü ve karşınızdakini yönlendirme yeteneğinizi kullanarak harikalar yaratabilirsiniz. Sadece kendi paranızdan değil başkasının maddi varlığından veya kredilerden de yararlanabilirsiniz. Zaten riske girme eğiliminiz yüksek. Ancak ayın 10’undan itibaren atılımları askıya almaya başlayın. Özellikle 24 Ekim’den sonra yeni başlangıçlar yapmamayı ve ani kararlar vermemeyi tercih edin. Bu dönemde bilgi toplayıp plan yapmanız, her ayrıntıyı etraflıca düşünmeniz en doğru seçim olur. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmakta ve yeni ortaklıklar kurmakta da acele etmeyin. Yanlış anlaşmalar, teknik aksilikler, iletişim kopukluğu, unutkanlık ve yolculukta yaşanan gecikmeler en avantajlı durumları bile tersine çevirebilir. Eski işlerinizi toparlayıp hataları düzeltmek istiyorsanız dönüp geriye bakmanın büyük faydasını göreceksiniz. Haksızlık da bu ay çok tepki görecek. Sorunlu konularda adalet sistemine saygılı olmalı, uzmanlara danışmalı, sözleşmeleri mümkünse ertelemeli, işbirliği yaptığınız kişilerle uzlaşmaya önem vermelisiniz.




Sağlık ve Düzen: Gücünüz biraz azalabilir
Gezegeniniz Mars hassas ve gelgiti bol olan bir burçta ilerlerken alışık olduğunuz performansı göstermeniz zor. Özellikle Mart doğumlular kendilerine iyi baksınlar ve vücutlarının verdiği sinyallere karşı duyarlı olsunlar. Yolculuk, çok çalışmak, taşınmak, ev tadilatı yapmak enerjinizi tüketebilir. Ancak taşınma ve tadilat işlerinizi de fazla ertelemeseniz iyi olur. Şimdi hareketlerinize dikkat etmeli, sakarlık yapmamalı, sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Ailenizin sağlığı da gündeme gelebilir ve her zaman olduğundan daha fazla çaba harcamanızı gerektirebilir. Nisan’ın ilk on gününde doğanlar yüksek enerjileri ve iyimserlikleri sayesinde güzel bir ay geçirecekler. Zevkli ve maceralı yolculuklar sizi bekliyor. 1 Nisan civarında doğanlar ay sonunda kendilerine daha iyi bakmayı unutmasınlar. Burcun son döneminde doğanlar ise Ekime yüksek moralle giriyor. Bu hava elbette sağlığınızı olumlu etkileyecek.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #119
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

Bu hafta yönetici gezegenin Mars rahatlığa, gelişmeye yönelik açılar yapacak. Cesaretin artması rahat karar alıp vermeni sağlayabilir. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Bu hafta kendini daha özgür koşullar içersinde bulacaksın. Çalışma hayatın belki haftanın ilk günleri seni biraz gergin tutabilir. Fakat ortaya çıkan ani kararlar maddi ve manevi açıdan özgürlükten yana olacak. Hafta sonu ise koşullar değişecek. Venüs, aşk ve insan ilişkilerini güzelleştirecek. Akrep burcundaki yeniay ise yeniden doğmanı sağlayacak enerji akışını ve de aşk, para kaynaklı yenilikleri hayatına getirecek. Yeniaydan sonraki günlerde iş hayatında yeni ortak çalışmalar da gündeme gelebilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #120
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kasım 2007 Koç
Sevgili Koç burçları, geçen ay Merkür partnerlik ve para evinizde gerilediği için sinir bozucu bazı aksaklıklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Öngörülemeyen engeller emeklerinizin boşa gitmesine neden olduğundan, sürekli yeni çözümler aramak zoruna kalmış olabilirsiniz. Birisi verdiği bir süz ya da planda geri adım attığından beklediğiniz maddi kaynaktan yararlanamamış ya da ummadığınız en az bir yüklü masrafla karşılaşmış olabilirsiniz. Neden her olursa olsun, her seferinde en başa dönmek zorunda kaldığınızı hissetmiş olmalısınız. Ne kadar becerikli olduğunuzu ve hızlı düşünebildiğinizi göstermiş olsanız bile, karmaşa ve aksamaların ününe geçemezdiniz. Bu ay, 1 Kasım'da Merkür normale dönecek ve neyse ki artık beceri ve gücünüzü sürekli ispatlamak zorunda kalmayacaksınız. Normal koşullar altında önünüzde açık bir yol olması gerekirdi ama yönetici gezegeniniz olan enerjik Mars 15 Kasım'dan itibaren uyuklamaya hazırlanıyor ve 30 Ocak'a kadar da gerilemeye devam edecek. Özellikle ev ve aileyle ilgili planlarınızda sabırlı olmanız gerekecek. Daha ağır bir tempoda ilerlemeye hazır olun. Bir Koç burcuna sabırlı olmasını söylemek pek işe yaramaz ama sözünü ettiğimiz bu dönemde fazla seçeneğiniz yok. Mars, Zodyak'ın zaman belirleyicisidir yani ne zaman, ne olacağını o belirler. Ayrıca Mars sizin yöneticiniz olduğundan sizi herkesten çok daha fazla etkiler. Mars, şu an yuva ve ev sektörünüz olan dördüncü evinizde olduğundan son zamanlarda kafanızı taktığınız konular da bu evle ilgili olmalı. Evle ilgili konulara eylül sonunda odaklanmaya başlamış olabilirsiniz ve bu durum 9 Mayıs 2008'e kadar devam edecek. Bu süre Mars'ın herhangi bir bölgede her zaman kaldığından çok daha uzun bir süre olduğundan taşınmak, evinizde yenilik ve tamirat yaptırmakla çok meşgul olabilirsiniz. Mars'ın problemi 15 Kasım'dan, 30 Ocak 2008'e kadar zayıf bir konumda olması, yani bu dönemde evle ilgili işlere ara verebilirsiniz. Geri adım atın, yavaşlayın ve bekleyin. Araştırmaya, fiyat almaya ve bakmaya devam edebilirsiniz ama yeniden başlamak için şubat ayını beklemeniz iyi olur. Eğer uzun bir dekorasyon projesinin ortasında iseniz, beklemediğiniz bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Örneğin mimarınız ya da ustanız işe devam etmeden önce tamir edilmesi gereken bazı problemler olduğunu söyleyebilir. Bu eğilimin kendini göstereceği başka bir yol daha olabilir. Eğer evinizi satmaya çalışıp da satamadıysanız, 15 Kasım ila 30 Ocak arasındaki dönemde satmaktan vazgeçebilirsiniz. Evin satış fiyatı üzerinde tekrardan düşünmek için iyi bir zaman. Kendi bölgenizdeki ev fiyatlarını araştırmak için daha fazla zaman harcayın hatta diğer bölgeleri de takip ederek emlak piyasasının gidişatını yakından izleyin. Evinizi tekrardan satışa çıkarmadan önce evde bazı yenilikler yapmanız gerekebilir. Bu ay, evle ilgili girişimleriniz için çok geniş bir zaman dilimine sahip değilsiniz. İdeal olarak evle ilgili en önemli girişimlerinizi yeniay döneminde ama Mars gerilemeye başlamadan önce atmalısınız, yani 9 veya 14 Kasım arasında. Bu zaman diliminde istediğiniz sonuçları elde etmek için en uygun astrolojik koşullara sahipsiniz. Beş günlük bu zaman diliminin çok uzun olmadığının farkındayız. Aslında 9, 10,11 ve 12 Kasım daha uygun ama daha kısa bir dönem. Eğer pahalı bir mobilya satın almak istiyorsanız, mağazalara bakın ama sipariş vermek için yukarıdaki günlerde harekete geçin. En başta da söylediğimiz gibi Merkür 1 Kasım'da düzeliyor ama Merkür düzeldiği günlerde en kötü halindedir. ( Merkür'ün gerilemeye ve düzelmeye başladığı günler en fazla karmaşa ve aksamanın olduğu günlerdir.) Harekete geçmek için 1 Kasım tarihinden uzaklaşmanızı ve araya en az 2 ya da 3 gün koymanızı öneririz. Bu da en erken 3 Kasım Cumartesi günü harekete geçmelisiniz demektir. 3 ve 4 Kasım hafta sonunu çok beğeniyoruz zira kudretli Güneş ve Mars mükemmel bir uyum içinde olacaklar. Eğer yeniay döneminden daha önce bir evrak imzalamanız ya da bir şey satın almanız gerekiyorsa bu tarihler ikinci sırada geliyor. 9 Kasım'daki yeniay yıldız haritanızda başka insanların parasını yöneten sekizinci evinize düşüyor. Eğer ipotekli ev kredisi, evi yenilemek için kredi, devletin evle ilgili bir proje desteği ya da başka bir kaynaktan nakit paraya ihtiyacınız varsa, bu yeniay başvuru yapmanız için mükemmel bir zaman. Mümkünse parayla ilgili enerjinin en iyi ve en yüksek olduğu 9 ve 12 Kasım arasında başvurunuzu yapın derim. Aslında bu yeniayın enerjisini herhangi bir amacınız için para bulmak için kullanabilirsiniz. Örneğin üniversite bursu, yatırım sermayesi ya da araba kredisi almak için başvuru yapabilirsiniz. Ya da eğer almanız gereken ama bir türlü elinize geçmeyen nafaka veya çocuk yardımı için 12 Kasım'da mahkemeye başvurabilirsiniz. En erken 10 Kasım'da başlayın ki, işlemler 12 Kasım'ı geçmesin. Tüm yeniaylar iki haftalık fırsat penceresi açarlar ama yeniayın doğduğu tarihte enerji en yüksek seviyededir ve bu tarihten uzaklaştıkça giderek azalır. ( 9 Kasım'da doğan yeniay Türkiye saatiyle gece yarısını geçtiği için 10 Kasım'a kayıyor.) En iyi yardım yeniay doğduktan sonra gelir zira her ay doğan yeniay diğer tüm gezegenlerin enerjisini tek bir paket halinde toplar. Üstelik bu yeniay çok güzel, büyük üçgen denilen bir oluşumda Ay, Güneş, Mars ve Uranüs az rastlanan bir ahenk içinde sıralanıyor. Bu yeniay size yüklü miktarda para getirebilir. Yani eğer komisyon telif, avans, yatırım sermayesi, miras, burs, sigorta tazminatı, nafaka, çocuk yardımı veya başka benzer bir kaynaktan para bekliyorsanız gelişmelerden çok mutlu olabilirsiniz. Hatta evinizi satabilir veya bir ev satın alabilirsiniz. 7 Kasım'da veya 10 ve 11 Kasım hafta sonunda bir yarışmaya katılmayı ya da sayısal loto bileti satın almayı düşünebilirsiniz. Sadece Koçlar bu etkiye sahipler onun için bir şeyler yapın ama fazla da abartmayın! Sayısal loto çekilişinin sonucunun yukarıda belirttiğimiz tarihlerden birine denk gelmesine dikkat edin. Aşkta ise en sonunda durumunuz çok parlak görünüyor. Geçen sene aşkta çok zorlu etkilerle başa çıkmak zorunda kaldınız ama bu zorluk Satürn'den kaynaklanıyordu ve Satürn en sonunda eylül ayında yıldız haritanızın aşk sektöründen çıktı ve bir daha 29 sene bu bölgeye geri dönmeyecek. İyimser olmak için her türlü nedene sahipsiniz zira önünüzde yepyeni bir sayfa açılıyor. Sevgili arkadaşlar. Bu ay eğer 7 Kasım yakınlarında yeni biriyle tanışırsanız, aranızda ani bir kıvılcım çakabilir ve birbirinizi tanıdıkça daha da güçlü bir çekim duyabilirsiniz. Bu gün ayrıca bir arkadaşınız aracılığıyla yeni tanıdığınız biri ile kahve içmek için nefis bir gün olabilir. 10 ve 11 Kasım hafta sonu ilk tanışmalar açısından yine mükemmel. Aşk kıvılcımları havada uçuşabilir. Evli ya da ciddi beraberliği olan Koçlar da çok şanslılar zira Venüs 9 Kasım ve 5 Aralık arasında partnerlik evinde dolaşırken en romantik duyguları açığa çıkaracaklar. 21 Kasım'da sevgiliniz ya da eşinizden mutlu haberler alabilirsiniz. İşte sizlerin de en özel ve romantik günleriniz şu şekilde sıralanmış sevgili Koç burçları 2, 4, 7, 8, 10, 11, 13, 16, 17, 21, 24, 26 ve 28 Kasım hemen ilk göze batanlardan sadece bazıları. 24 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay yakınlarında seyahat ediyor olabilirsiniz. Bu dolunayda Merkür, Uranüs'e çok hoş bir açı yaptığından, herhangi bir seyahat çok parlak geçebilir. Gerçekten çok zevkli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bu dolunaydan en çok 22 Mart doğumlu Koçlar yararlanacaklar, bu tarihin beş gün yakınlarında doğanlar da bazı gelişmeleri de hemen peşinden yaşayacaklar. Aynı gün 24 Kasım'da 23 Haziran'dan beri gerileyen Uranüs düzeliyor. Uranüs sizin arkadaşlık evinizi yönettiğinden, o zamandan beri meşgul olan ve fazla görüşemediğiniz arkadaşlarınızla eskisi gibi görüşmeye başlayacaksınız. Eğer siz de yardım derneklerinde gönüllü olarak çalışan düşünceli insanlardan biriyseniz, projelerinizin 24 Kasım'dan sonra hızlandığını görebilirsiniz. Ay sonuna yaklaştıkça şans gezegeni Jüpiter, Pluto'ya iyice yaklaşmış olacak ve sadece 13 senede bir görülen harika bir oluşumu meydana getirecek. Bu iki gezegen 11 Aralık'ta yıldız haritanızın en yüksek noktasına yakın bir yerlerde dokuzuncu evinizde yan yana gelecekler. Aralık ayında bu oluşumdan uzun uzadıya bahsedeceğiz ama şimdiden takviminize işaretleyebilirsiniz. Bu enerjinin sizi nasıl etkileyeceği dokuzuncu evle ilgili hayatınızın diğer konularıyla bağlantılı, uzak ülkelere yapılan seyahatler, yabancı uyruklu insanlarla ilişkiler ve yayımcılık, medya, İnternet ve yüksek öğretim de, üniversite öğrencisi, asistan ya da profesör ve hatta doçent bile olabilirsiniz. Eğitimle ile ilgili her şey buna dahil. Bu önemli eğilim gelecek ay kapınıza dev bir şans topu gibi dayanacak! Bu ayın sonlarına doğru yaklaşan bu eğilimin bazı işaretlerini şimdiden görebilirsiniz ve hepsi de çok iyi şeyler olacak!
Sizlere de kısaca özetleyecek olursam, Evinizi daha güzel ve konforlu bir hale getirmek için bazı fikirleriniz olabilir ama aybaşında maddi kaynak eksikliği sorun yaratabilir. Neyse ki bu durum uzun sürmeyecek zira 9 Kasım'da para evinizde oluşan yeniay sizi izleyen haftalarda da kurtaracak. Elinize para geçtikten sonra emlak ve dekorasyon seçimlerinizde ne kadar akıllı olduğunuzu ispat edebileceksiniz. Yerleştikten ya da işlerinizi tamamladıktan sonra, şöyle mükemmel bir parti ya da yemek daveti verebilirsiniz. Para sahibi olmanın her şeyi değiştirmesi ne kadar garip öyle değil mi? Sevgili arkadaşlar! Elinize geçecek olan para ailenizin de çok işine yarayabilir, örneğin para sıkışıklığı olan kız kardeşinize yardım edebilir ya da annenize güzel bir hediye ile sürpriz yapabilirsiniz. Yöneticiniz Mars'ın 15 Kasım'dan itibaren altı hafta boyunca gerileyecek olması, ayın en verimli kısmını ilk iki haftası yapıyor. Bu zaman zarfında özellikle emlak ve dekorasyonla ilgili konularda hızlı ilerlemeye bakın. Daha sonra aynı adımların üzerinden bir daha geçmeniz ve hataları düzeltmeniz gerekeceğinden yavaşlamak zorunda kalacaksınız. Evinizi satmaya hazırsanız ve de ayın sonlarında alıcı geri çekilirse gerileyen Mars'ı suçlayabilirsiniz. Eğer bir fırsatı kaçırırsanız o durumun veya seçiminizin zannettiğiniz kadar iyi ve sağlam olmadığını anlamaya çalışın. Başka seçenekler aramanız sizin için çok daha iyi olacaktır sevgili arkadaşlar. Mars gerilemesi zayıf halkaları ortaya çıkarır ve bu bakımdan sizin dostunuz sayılır. Eğer evinizi satamıyorsanız, 15 Kasım ve 30 Ocak arasındaki zaman dilimini satışa çıkardığınız fiyat üzerinde tekrardan düşünmek için değerlendirebilirsiniz. Eşyalarınızı evirip çevirip, boyatıp, cilalatıp tekrardan düzenledikten sonra hoş bir geziye hazır olacaksınız. Uzağa gitmeyeceksiniz ama çok da yakında kalmayacaksınız. 24 Kasım'daki dolunayın yakınlarında gitmeye bakın. Gerileyen Uranüs aynı gün düzeldiğinden asırlardır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelip harika vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşlardan süz etmişken ilave edelim, Uranüs'ün düzelmesi sosyal hayatınızı canlandıracak. Arkadaşlarınızla daha kolay görüşebileceksiniz. Yeni arkadaşlar da edinmeye başlayacaksınız ve bu da sizin adınıza çok hoş bir yenilik olacak. Aşk hayatınızda ise Venüs'ün 8 Kasım'da bir aylığına yıldız haritanızın ilişki evinize geçmesiyle birlikte çok romantik geceler geçirebilirsiniz. Bu yerleşimde yani yıldız haritanızın yedinci evindeki Venüs her zaman dolunay etkisi yaratır. Venüs her hareketinizi destekleyecek ve size getirdiği özgüvenle cazibeniz dayanılmaz olacak. 8 Aralık'a kadar bu destek sizinle! Bu durum en çok evli ve ciddi ilişkisi olan Koçlara avantaj sağlıyor ama bekarlar da yararlanacaklar. Uzak seyahatler, uluslararası ticaret, yüksek eğitim, yayımcılık, medya ve manevi konularla ilgili dokuzuncu eviniz gelecek ay çok önemli bir etki altında on plana çıkıyor. Aralık yorumlarınızı takip edin gelecek ay senenin en şanslı ayı olabilir! Dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar