Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 379.142 Cevap: 1.809
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #11
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
umarım benim burcumun özellikleri her gün böle düzenli güncellenir bende başka yerden okucağıma burdan okurumMsn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, sizin için yoğun duygusallık ve hassasiyet dolu bir gün olacaktır. İç dünyanız renkli, rüyalarınız güçlü ve manevi değerlerinizi kullanabilme gücünüz yüksek. Çabuk etki alabilirsiniz fakat olgun ve bilgili davranmayı başaracaksınız. Ruhsallığın önemini kavrayacak, endişe ve korkularınıza yenik düşmeyeceksiniz. Aşkla ilgili sıkıntılarınız var. Fakat bugün o kadar inanç dolusunuz ki, halledilmeyecek sorun yoktur düşüncesi sizde hakim olacaktır.

Herhangi bir konuda karar vermek yada yargılamaktansa sessiz kalarak tüm ayrıntıları görmek arzusundasınız. Oysa siz daima ileri ileri atılır ve aklınıza eseni yapan birisinizdir. Fakat bugün sabırlı ve derviş bir haliniz var. Olayları kendi akışına bırakmaktan yana olmanız doğanıza aykırı olsa bile size artı değer olarak geri dönecektir. En azından ani kararlar alarak pişman olmanıza yol açmayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006

Zevkli olduğu kadar zor bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları gerekiyor size. Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Siz içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmalısınız.

Aşk Yaşamı: Sancılarınızın nedeni onu hala unutamamış olmanız değil, haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz. Geride bıraktığınız beraberliğin sancıları kaybedilenden çok, kaybetme duygusuyla alakalı.

İş Yaşamı: İş yoğunluğunuzu sizinle paylaşmaya hazır iş arkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Yarından itibaren tatil sonrasının klasik durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Para Durumu: Çevrenizde küçümsenmeyecek rakamlar konuşuluyor. Sizinle yakından ilgili. Koşulları beklenen bir veraset işi olabilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam.

Dikkat: Bazı tanışmaları çok gecikmeli olarak yapıyor ve üzüntüler yaşıyorsunuz. Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koc dunyaya savascilik, canlilik ve hayatta kalma gudusu ile Silahlanmis olarak gelir. Her turlu yildirmaya, puruze ve kuskuya
Ragmen istek ve iradenin ustun gelebilmesi yetenegini temsil eder. Durustluk, didismecilik, heveslilik, bagimsizlik ve cesaret Koc'un
Kaynaklaridir. Bos teorilere kafa yormayan, gereksiz duygusal Inceliklerle vakit harcamayan, disa donuk bir idealisttir.
Gelisimsel hedefleri; yaratmak, yenilikler ortaya koymak, Ilerlemeyi, onculuk etmeyi saglayacak degisimi uretmektir.
Stratejisi hemen eyleme gecmektir. Koc tecrubesi yasayan kisinin
Surekli hissettigi "su an" dusuncesidir. Gecmise dair bir kaygi Tasimaz. Gelecegin neler getirecegi ile ilgilenmez, cunku gelecek
Henuz yoktur. Urettigi cok sayida dusunceyi uygulamakta gosterdigi Isteklilik Koc'un sabirsizligini ortaya cikartir. Bu sabirsizlik
Koc'un golgesini olusturur. Hevesini kaybettigi anda yeni bir Projeye yonelir. Ancak ates ettikten sonra nisan alma egilimi
Nedeniyle girisimlerini ve projelerini sonuclandirma olasiligi Dusuk olur. Kaynagi olan cesaret ve mucadeleyi yasamdaki amacini
Gerceklestirmek icin kullanamazsa atesliligini ilgisiz bir hedefe Yoneltip ise yaramaz hale gelebilir.

Ögrenmesi gereken; doyum icin sabretmek, hicbir cikar gozetmeden Yaratmak ve gelisimine yardimci gerilimlerden kacmamaktir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, düşünceleriniz ile duygusal derinlikleriniz arasında iyi bir etkileşim olacaktır. İşinizle ilgili durumları ve çevrenizdeki insanları değerlendirmekte ve yargılamakta sağlam içgüdülere sahip olacaksınız. Güvenlik konusunun önemli olması doğal olarak herşeyi kontrol etme ihtiyacına yol açacaktır. Yaptığınız tüm işleri gayet iyi başardığınız halde, herhangi bir sorun çıkar endişesiyle tekrar gözden geçirme isteğiniz yorgunluklara sebep olabilir. Aşırı titizlik çevrenizdeki diğer kişileri de eleştirmenize yol açabilir. Bu etkilerin farkında olunuz ve kendinize gereğinden fazla yüklenmeyiniz.

Bugün, düzen konusu sizin için öncelikli hale gelecektir. Eviniz veya iş ortamınızda her ayrıntıya özel önem göstermek ve birşeyi kolay kolay beğenmemek te etkiler arasında yer alır. Sağlığınız konusunda endişeler taşıyabilir, ufacıcık bir soğuk algınlığında bile güçten düşerek moral kaybedebilirsiniz. Beslenmeniz konusunda bugün aşırı bir hasasiyet içinde olabilirsiniz. Hiçbirşeyi beğenmeme, nasıl bir ortamda hazırladığını merak etme ve her yemeğe bir kusur bulma sonunda günlük bir diyete gitmenize yol açabilir. Oysaki bugün sağduyu ve mantığınız gayet iyi işlemekte. Bütün soruların cevaplarının sizde olduğunu biliyorsunuz.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
9 Ocak 2007       Mesaj #17
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Bugün, günlük hayatınızda hassas, dikkatli ve mükemmeli yakalama isteği içinde olacaksınız. Adım attığınız her şeyde başarılı olma isteğiniz artacaktır. Çalışma hayatı içinde olan koçlar, görev aldıkları her konuda detaylara özen gösterecek ve en kısa sürede bitirmek için özen gösterecekler. Mantıklı yaklaşımlarınızla duygularınızdan arınarak işinizin gereklerini yerine getireceksiniz. Sorumlulukla ele aldığınız her konu sizin için değerli olduğundan, kendinizden çok işinize önem verecek ve herşeyi gayet iyi yaptığınız halde yine de rahat edemediğinizi düşüneceksiniz.

Bugün, birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla uyum sağlamaya gönüllü olacaksınız. Onlarla olan diyoloğunuz her ne kadar duygusal düzeyde olmasa da, işinizin yürümesi açısından gerekli olduğunun bilincindesiniz. İlişkiler açısından kendinizi eleştirmeye dönük tavırlarınız olabilir. Kimi anlarda da birlikte olduğunuz kişiye bunu yöneltebilirsiniz. Bazı durumların ortadan kalkması için her iki tarafında mantıklı olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Öğleden sonra ise enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Fiziksel canlılığınız artacak ve çok daha enerjik olacaksınız
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
15 Ocak 2007       Mesaj #18
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ
(21 MART - 20 NİSAN)
Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sevgiliniz varsa veya evliyseniz başbaşa kalacağınız yerlere gitmeli sorunları çözmelisiniz. Ruhsal durumunuza dikkat edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2007       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
koc

Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...

Kadin olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir haksizlik oldugunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez.

Koç, burçlar aleminin ilk yildizidir ve dogumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebegidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insani aklina birsey geldigi zaman ya da aklindan birsey çikarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin bir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çagiracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.

Üstündeki masumiyet saldirganligini yumusatir. Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur.

Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karsinizda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir.

Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meydana getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.

Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.

Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.

Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artik sizinle konusmak istemiyor demektir. Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin!

Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir.

Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir.

Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir.

Koç'larin çogu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.

Merih insanlari çogunlukla müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider... Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Kivilcim yagmuruna tutulabilirsiniz, ancak atesi aslinda tahammül edemedigi bir fikre ve duruma karsi açmistir.

Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.

Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #20
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
16 OCAK

Bugün, her konuda olumlu adımlar atmanız mümkün olacaktır. Önceden planladığınız işlerinizi kolaylıkla yerine getirecek ve zamanınızı pozitif yönde değerlendirmiş olacaksınız. Yolculuklar, hukuk, din ve yurtdışı bağlantılı tüm işlerinizde başarı sizden yana. Eşiniz yada sevdiğiniz kişinin ailesi ile ilişkileriniz olumlu yürüyecektir. Yabancı dil ağırlıklı sınavlarınızda başarı da sizden yana olacaktır. Felsefik düşünce tarzınız etrafınızdaki insanların değişik bir görüş açısı yakalamasına sebep olacaktır. yaşama bakışınız daha iyimser ve olunabilirlik ölçüsünde gerçekleşecektir.

Bugün, kişisel ahenginiz ve insanlarla uyumunuzda kendinizi yine cesaretle öne sürebilecek, maceracı düşünce yapınızı eyleme dönüştürebileceksiniz. Keşifci yanınızın yükselmesi sonucu yükseklere çıkmak, yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlarla tanışmak mümkün olacaktır. özellikle yabancı insanlar dikkatinizi çekecek ve onların yaşam tarzlarıyla yakından ilgineceksiniz. Davalarınızın sonuçları daha çabuk elde edilecek, dış ticaretle ilgili meselelerde başarı sağlayacaksınız. Yüksek okul kurs programları, master eğitiminiz yada denizaşırı yollarla ilgili işleriniz de bugün olumlu gelişecektir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar