Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-10-2007   #41 (mesaj-linki)
elüü_14
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

ya bnde plusı indiriyorum ama livemessenger üzerinde ilk kurulduğu zmn ingilizce açıyor türkçe olanı açıncada msn plus bulunmuyor yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-10-2007   #42 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

elüü_14 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bnde plusı indiriyorum ama livemessenger üzerinde ilk kurulduğu zmn ingilizce açıyor türkçe olanı açıncada msn plus bulunmuyor yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Daha çok ayrıntı verin.

Windows Live Messenger sürümü ve dili

Messenger Plus! Live sürümü

Türkçe olanı açmak ne demek??? Bunu da anlatın.
Eski 01-12-2007   #43 (mesaj-linki)

s.a arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum olacak benim bilgisayarda

MsgPlusLive-401

MDL_1.1.0152

msn 8.1 kullanıyorum ama bir sorunla karşılaştım her msnde oturum açtığımda sadece benim adresimde oluyordu bu sorun açıyordum msnimi ve hata raporu veriyordu gönder gönderme seçeneği çıkıyordu bu rahatsızlıktan dolaözür dileriz yazıyordu ama msnde yinede konuşuyordum kişi listemdekilerle ben msni onardım olmadı sonra gittim msnle ilgili herşeyi kaldırdım plus ve discovery yi sorun düzeldi ama tekrar aynı sürümlerini yükleyemedim yüklediğimde üstte yüklendi olarak görünmüyordu ben daha öncedende böyşe bir sorunla karşılaşıyordum format atmıştım yinede düzelmemişti yüklüyordum msn plus ve discoovery yi üstte görünmüyordu ve çalışmıyordu sonra baktım yeni versiyonları çıkmış onları yükledim olama yarınbirgün yine kaldırdığımda yeniden yüklediğimde sorun olacağını sanıyorum bunun kayıt defteri ile ilgili bir sorun olduğunus anıyorum orada eski dosyalar olduğu için üstüne yükleyemiyor olabilir beni bu konuda aydınlatırmısınız aynı sorun arkadaşlarımda da var
Eski 13-12-2007   #44 (mesaj-linki)
lut

bende sitede bulunan messenger plus'ın final versiyonu yani 4.50 sürümü var WLM8.5 Tr kullanıyorum fakat plusu yükleyemiyorum çünkü bana şu uyarıyı veriyor;

messenger plusun bu sürümü msn messeger 8.0 yada daha üstünü gerektirir diyor benim şuan ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..
Eski 13-12-2007   #45 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

lut adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende sitede bulunan messenger plus'ın final versiyonu yani 4.50 sürümü var WLM8.5 Tr kullanıyorum fakat plusu yükleyemiyorum çünkü bana şu uyarıyı veriyor;

messenger plusun bu sürümü msn messeger 8.0 yada daha üstünü gerektirir diyor benim şuan ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..
http://www.msxlabs.org/forum/592104-mesaj145.html

Yukarıdaki mesajda biraz birşeyler anlatmaya çalışmıştım.

NeutralizeR'ın da bu konuyla ilgili önerileri şu mesajında: http://www.msxlabs.org/forum/631527-mesaj148.html
Eski 31-01-2008   #46 (mesaj-linki)

Selam 8.5.1302.10018 sürümünün msn plusu bulamadım
Eski 31-01-2008   #47 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

xxTuRKuaZxx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam 8.5.1302.10018 sürümünün msn plusu bulamadım
Messenger Plus! Live - Messenger Plus - MessengerPlus : MsXLabs
Eski 23-07-2008   #48 (mesaj-linki)
SuqLaT_26

Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum MsgPlusLive yülüorum böle bi hata ile karşılaşıyorum yardım edebilirmisiniz..

Eski 23-07-2008   #49 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

SuqLaT_26 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum MsgPlusLive yülüorum böle bi hata ile karşılaşıyorum yardım edebilirmisiniz..

C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ içinden şu dosyayı kopyalayın "msimg32.dll" C:\Program Files\MSN Messenger\ içine atın.

Yine sorun devam ederse, Windows Live Messenger 8.5 i kurmanız gerekecek.
Eski 23-07-2008   #50 (mesaj-linki)
SuqLaT_26

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ içinden şu dosyayı kopyalayın "msimg32.dll" C:\Program Files\MSN Messenger\ içine atın.

Yine sorun devam ederse, Windows Live Messenger 8.5 i kurmanız gerekecek.
Oke saOL yardımcı oldugunuz için tşkrLer...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
8 5 surume plus yuklenmiyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40