| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Çözüm AranıyorVista için; C: Kullanıcılar /Windows Oturum İsmi/ appdata /local /temp / MessengerCache içindeki dosyaları silin ve yeniden oturum açmayı deneyin. XP için; C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ bütün klasörleri silin ve yeniden oturum açın. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası
| |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
ZapMessenger Windows Installer CleanUp Utility Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
Şimdiden Teşekkür ederim. | |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar, bende aynı hatayı alıyorum fakat çok ilginç sadece bir arkdşmn msn girmeye çalıştığımzda bu hatayı alıyoruz, benim bilgisyaarda başka adreslere çok rahat bağlanabiliyoruz, hatta o arkdşm da başka bilgisyarlarda bağlanabiliyor.. yani sadece benim bilgisayarımda arkdşmn adresine bağlanamıyoruz.. (msn son sürüm kullanıyorum-windows xp ) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Bilgisayarıma format attım ve formattan sonra son sürümü yükledim yani 2009. Sonra ilk kullanımda açtığım msn adresiyle hiç sorun olmadı fakat başka bi adresle oturum açmak istediğimde sürekli bu kodlu hatayı veriyordu. Sizin yöntemlerinizi denedikten sonra son adımda 2009a tekrar dönmek istedim fakat bu sefer daha önce kullanabildiğim adresimle giriş yapmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Şimdi mecburen 8.5 kurdum fakat ben 2009 kullanmak istiyorum yardım eder misiniz lütfen? Ayrıca vista kullanıyorum bu yüzden Windows Installer CleanUp da hiçbir işe yaramadı... Lütfen yardım!?? | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger HatasıWindows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Bir de Programs\Windows Live Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanarak oturum açmayı deneyin. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
Sizin sitenizde bulunan MSN 8.5 versiyonunun sadece program dosyasını indirip kurmuştum sizin pack'lediğiniz şekliyle... O yüzden mi bilmiyorum ama program ekle-kaldırda MSN görünmüyor o yüzden silemiyorum... | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 84cc0020, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
| hata kodu 84cc0020 cozumu, hata kodu 84cc0020 ne yapmaliyim, |
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 5 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 181 | 1 Hafta Önce 17:35 |
| MSN Hata Kodu 810003c1 Windows Live Messenger Hatası | Fuchs_Saqo | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 23-05-2009 15:29 |
| MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası | asii genç | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 19-09-2007 12:55 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |