MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-04-2009   #11 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Çözüm Aranıyor

ekremakm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatasıiçin bi çözüm aranıyor daha önce belirtilen olmuyor çünkü Contcacts die bi klasör yok orada bunu içerisindeki dosyaların silinmesi söleniyordu...

Şu anda msn açılmıyor kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda deil ..... hatası veriyor
Gizli dosya ve klasörleri görünür duruma getirdiğinizden eminmisiniz ?

Vista için;
C: Kullanıcılar /Windows Oturum İsmi/ appdata /local /temp / MessengerCache içindeki dosyaları silin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

XP için;
C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ bütün klasörleri silin ve yeniden oturum açın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-04-2009   #12 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Uygulayın.

,

HİÇBİRİŞE YARAMIYOR BU PROGRAM !!!
Eski 23-04-2009   #13 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

euphrates adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
,

HİÇBİRİŞE YARAMIYOR BU PROGRAM !!!
Messenger - Windows Live Bu adreste bulunan Karşıdan Yükle ikonuna tıklayıp indirebilirsiniz. Programı kullanmadan önce Windows ınstaller 3.5 ve ya üzeri bir sürümünün bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Windows Installer yüklemek için TIKLAYIN
Eski 09-05-2009   #14 (mesaj-linki)

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Vista
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\User\Windows Oturum Adı\ Contacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Oturum Açamazsanız Tekrar Belirtin.
hocam valla hepsini yaptım yine açılmadı!!!
Eski 09-05-2009   #15 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

hades adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam valla hepsini yaptım yine açılmadı!!!
Kullandığınız messenger versiyonu hakkında bilgi verirseniz daha açık yardımcı olabilir. MSN 'i kaldırıp yeniden yükleyin. Eğer WLM 2009 kullanıyorsanız ZapMSN ve ya WindowsInstaller Cleanup programlarından biri kullanarak WLM 2009'u sistemden kaldırın. Live Messenger 8.5 kurup bir kere oturum açın. Daha sonra Live Messenger 8.5'in üzerine WLM 2009'u kurun.

ZapMessenger

Windows Installer CleanUp Utility

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Eski 10-05-2009   #16 (mesaj-linki)

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kullandığınız messenger versiyonu hakkında bilgi verirseniz daha açık yardımcı olabilir. MSN 'i kaldırıp yeniden yükleyin. Eğer WLM 2009 kullanıyorsanız ZapMSN ve ya WindowsInstaller Cleanup programlarından biri kullanarak WLM 2009'u sistemden kaldırın. Live Messenger 8.5 kurup bir kere oturum açın. Daha sonra Live Messenger 8.5'in üzerine WLM 2009'u kurun.

ZapMessenger

Windows Installer CleanUp Utility

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Slm Ben laptopumda Live mesenger 8.5 yüklüydü bir türlü beni hatırla olayını yapamadım adresimi yazıyorum, şifremi yazıyorum beni hatırla-şifremi hatırla-otomatik olarak aç bunları işaretliyorum açıyorum ama bilgisayarı kapatıp açtığımda adresimi hatırlamıyor boş çıkıyor tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyordum. Yeniden Live mesennger kurdum ama bu seferde 84cc0020 (kişi listeniz hazır değil) hatası verdi. Konuyu okudum baktım tamam dedim önceki sürümü silmeden kurmuşum Your Uninstaller ile ikisini de tamammen sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı verdi daha sonra diğer söylenenleri de yaptım contac klasöründekiler falan onları da temizledim yine olmadı. Hiç bir adresi açmıyordu,hep aynı hatayı veriyordu. Enson Windows Cleanup ile Live mesenger ile başlayan tüm programları sildim contac kalörünü falan temizledim program Files den Live mesenger klasörünü sildim diğr kısa yolları falan herşeyi sildim bilgisayarı tekrar başlattım tekrar Live mesenger 2009 u kurdum ama sonuç aynı yine bütün klasörleri temizleyim programı sildim yukarıdaki Live mesenger 8.5 kurdum şimdi açılıyor ama yine beni anımsa çalışmıyor. Bunun çözümü var mıdır?
Şimdiden Teşekkür ederim.
Eski 28-06-2009   #17 (mesaj-linki)
tugcetunc_ - avatarı

merhaba arkadaşlar,
bende aynı hatayı alıyorum fakat çok ilginç sadece bir arkdşmn msn girmeye çalıştığımzda bu hatayı alıyoruz, benim bilgisyaarda başka adreslere çok rahat bağlanabiliyoruz, hatta o arkdşm da başka bilgisyarlarda bağlanabiliyor.. yani sadece benim bilgisayarımda arkdşmn adresine bağlanamıyoruz.. (msn son sürüm kullanıyorum-windows xp )
Eski 14-07-2009   #18 (mesaj-linki)

Bilgisayarıma format attım ve formattan sonra son sürümü yükledim yani 2009. Sonra ilk kullanımda açtığım msn adresiyle hiç sorun olmadı fakat başka bi adresle oturum açmak istediğimde sürekli bu kodlu hatayı veriyordu. Sizin yöntemlerinizi denedikten sonra son adımda 2009a tekrar dönmek istedim fakat bu sefer daha önce kullanabildiğim adresimle giriş yapmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Şimdi mecburen 8.5 kurdum fakat ben 2009 kullanmak istiyorum yardım eder misiniz lütfen? Ayrıca vista kullanıyorum bu yüzden Windows Installer CleanUp da hiçbir işe yaramadı... Lütfen yardım!??
Eski 14-07-2009   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

hypocondriac adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarıma format attım ve formattan sonra son sürümü yükledim yani 2009. Sonra ilk kullanımda açtığım msn adresiyle hiç sorun olmadı fakat başka bi adresle oturum açmak istediğimde sürekli bu kodlu hatayı veriyordu. Sizin yöntemlerinizi denedikten sonra son adımda 2009a tekrar dönmek istedim fakat bu sefer daha önce kullanabildiğim adresimle giriş yapmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Şimdi mecburen 8.5 kurdum fakat ben 2009 kullanmak istiyorum yardım eder misiniz lütfen? Ayrıca vista kullanıyorum bu yüzden Windows Installer CleanUp da hiçbir işe yaramadı... Lütfen yardım!??
Bu konuda bahsedilen klasörleri silmeyi denediniz mi?
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Bir de Programs\Windows Live Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanarak oturum açmayı deneyin.
Eski 14-07-2009   #20 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu konuda bahsedilen klasörleri silmeyi denediniz mi?
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Bir de Programs\Windows Live Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanarak oturum açmayı deneyin.

Sizin sitenizde bulunan MSN 8.5 versiyonunun sadece program dosyasını indirip kurmuştum sizin pack'lediğiniz şekliyle... O yüzden mi bilmiyorum ama program ekle-kaldırda MSN görünmüyor o yüzden silemiyorum...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
84cc0020, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
hata kodu 84cc0020 cozumu, hata kodu 84cc0020 ne yapmaliyim,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 5 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 181 1 Hafta Önce 17:35
MSN Hata Kodu 810003c1 Windows Live Messenger Hatası Fuchs_Saqo MSN Teknik Destek/Bilgiler 4 23-05-2009 15:29
MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası asii genç MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 19-09-2007 12:55
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06