MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-09-2009   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası

ben bu denilen herşeyi yaptım ama hiçbir işe yaramadııı lütfen yardımm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-09-2009   #22 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
84cc0020 hata
gızLı kLasörLerı gstermıo pc tarattım virüsLerı flan da sıLdım tamamn haLa acmıo.. yrdımcı oLursanız
Eski 11-09-2009   #23 (mesaj-linki)
pFFH..

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Vista
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\User\Windows Oturum Adı\ Contacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Windows XP
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Oturum Açamazsanız Tekrar Belirtin.
C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ << böyLe bi kLasör yok
diger dedıkLerınızı sıLdım fakat msn acarken bu kLasörler pc tarafından tekrar oLusturuLuyor ne yapmam gerek ? yardımcı oLursanız..wLm 8.5 kuLLanıyorm.
Eski 16-09-2009   #24 (mesaj-linki)

Merhabalar.
Ben bu akşam saat 23 civarlarına kadar 8.5 versiyonunu kullanıyordum. Konuşma sırasında birden pencere ve WLM kendiliğinden kapandı tekrar açmaya çalıştım ve sürümü yükseltmezseniz eğer kullanamazsınız tarzında bi yazı çıktı karşıma bende mecburen kabul etmek zorunda kaldım. Uzun uğraşlar sonucunda WLM 9.0'ı yükledim ama bu seferde şifreyi [ister doğru gir ister kafadan salla birşeyler] her ne girersem giriyim oturumumu bir türlü açamadım. Şifreyi girdikten sonra oturumu aç butonuna tıkladığımda saniye dahi geçmeden karşıma bu hata çıkıyor;

Bir de bu Msn'den atma olayı sadece benim başıma gelen bir olay değilmiş. Bir kaç arkadaşımla konuştum ve onlarda mağdur olduklarını söylediler. Ama onlar en azından oturumu açabildiklerini ama arkadaş listelerini göremediklerini söylediler. Kısacası böyle bir hataya sadece ben rastlıyor da olabilirim. Daha önceden de yüklemiştim WLM 9.0'ı yine açamadığımdan dolayı 8.5 versiyonuna geçiş yapmıştım..

Ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..
Eski 16-09-2009   #25 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Eski 16-09-2009   #26 (mesaj-linki)

84cc0020 hatasını alıyorumm napmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Eski 16-09-2009   #27 (mesaj-linki)
Misafir

ya ben bu dediklerinizin hepsini yaptım ama çözülmedi 84cc0020 hatası xp kullanıyorum lütfen yardım edin
Eski 18-09-2009   #28 (mesaj-linki)

olmuyor olmuyor olmuyor yokmu bunun başka çaresi yaaaaa
Eski 19-09-2009   #29 (mesaj-linki)
Misafir

arkadaslar ben windows live contacts 'a kadar geldim ama oradaki dosaları silemiorm herhangi bi yerde baskası ya da bi programın calıstıgını söylüyor...belki sildikten sonra msn acılır.. denemediim yol kalmadı hala sorun var anlamıorm..yardım ederseniz sevinirim
Eski 26-09-2009   #30 (mesaj-linki)
Misafir

combofix indirin çalıştırın arkadaşlar.eğer gizli dosyaları gösteremiyosanız o program işe yarar..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
84cc0020, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
live msn 9 0 84cc0020, msn hata kodlari 84cc0020,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 4 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 181 1 Hafta Önce 17:35
MSN Hata Kodu 810003c1 Windows Live Messenger Hatası Fuchs_Saqo MSN Teknik Destek/Bilgiler 4 23-05-2009 15:29
MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası asii genç MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 19-09-2007 12:55
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06