| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
aynı sorun bendede var 8.5 kullandgm zamanlar ekleyenlern uyarısı gözukuodu 9 indrdm bi kaç kez uyaryla gözuktu şimdi ise gözukmuor neden yhaa snr oldum kaç gundurr
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
evet arkadaslarsorun ortak ama kimse ınternet baglantısı hakında bilgi vermemiş, eminimki burda sorunlarınıı belirten arkadaşların hepsi internete usb ile baglanıyor sorunun kaynagı bu.
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
evet arkadaslar ama kimse ınternet baglantısı hakında bilgi vermemiş eminimki burda sorunlarınıı belirten arkadaşların hepsi internet usb ile baglanıyo sorun burdan kaynaklanıyor
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar bende size yardimci olmak istiyorum araçlar > seçenekler tıkla soldaki listeden gizlilik tıkla ve orda karşına 2 pencere çıkacak izin verilenler ve verilmeyenler o pencerelerin altında başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar diye bi yazı vardır onun yanındaki kutu işaretli değilse işaretle sorun ordan kaynaklanıyorsa çözülecektir Not:bu yaptigimiz kisi listesine eklediginde yani onu biri eklediginde uyari gelmesi icindir iyi günler | |
|
| |
| Özgür KARA |
|
Bu mesaj Naesse tarafından silinmiştir.
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
kişi listemdeki kişler bende ekli olmasına rağmen karşı tarafta silinmiş görünüyor..ayrıca kişisel iletileri ve resimleri çıkmıyor..yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim..
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
aynı sorun ya yeter biri cevap versin artık valla çıldırcam
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| msn kişi listesi sorunu
merhaba son 3 gündür kişi listeme eklediğim kişiler listemde değilmiş gibi gözüküyor aynı şekilde karşı msn ninde listemde olmadığı plusta gözüküyor plus kişi listesi temizleyicisinde kontrol ettiğimde listesinde olmadığım gözüküyor fakat listesindeyim plusta belki sorun var dedim msn gizlilikten baktım ordanda karşı tarafın sildiği gözüküyor son eklenen 4 kişi aynen o şekilde gözüküyor ne yapmam lazım | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ekleme, kişi, listesi, msnde, sorunu |
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 08:50 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |
| MSN'de Göz Kırpması Gönderme Sorunu | otuzdokuz | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 21-01-2007 17:18 |