| | #21 (mesaj-linki) |
msn de konuşmalari kendi sisteme kaydetme
hayırlı günler .ben msn de konuştugum kişilerle konuştugum yazilari pc ye degilde kendi sistemime msn ye nasil kaydedebilirim.böyle bişe mumkunmu
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: msn de konuşmalari kendi sisteme kaydetme Alıntı:
Yani diyorsunuz ki sohbet kayıtları hesap içerisinde tutulsun ve oturumu hangi bilgisayarda açarsam açayım orada görebileyim ve yine yazışmalarım oraya kaydolsun. Eğer bunu demek istiyorsanız. Bu mümkün değil. Ben şahsen denemedim ancak Messenger Plus dan deneyip de http adresi vererek herhangi bir yere kaydolmasını deneme gibi bişey yapabilirsin. Olacağına pek ihtimal vermiyorum ancak olsa bile yine de başka bir bilgisayarda oturum açtığınızda yine bu günlükleri göremeyeceksiniz. Kısacası MSN hesabının kendi üzerine günlük kaydetme özelliği bulunmuyor | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Alıntı:
Alıntı:
Şu Messenger Plus! Live scriptine de bakabilirsiniz: Messenger Plus! Live - Script - Online Chat Logger | |||
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
merhaba ben başkasının msn de konuştuğu logları görmek istiyorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz ama şifresini bilmiyorum onun konuştuğu logları görebilirmiyim ? bunun için proğram felanmı indirmem gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim ama nasıl proğram indirildiğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim merhaba ben bir başkasının msn de konuştuğu logları görmek istyiorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz bu mümkünmü? msn şifresini bilmiyorum..yani şifresini bilmeden o kişinin msn de konuştuğu logları görmem mümkünmü?.bunun proğram felanmı indirmek gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim proğram indirme ile ilgili bir şey göremedim..yardımcı olursanız sevinirim. Son Düzenleyen leylakosar; 11-05-2008 @ 14:24. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Alıntı:
Evet istediğiniz şekilde bunu yapmak mümkün. Diğer okuyanlar tarafında yanlış anlaşılma olmasın, başka bilgisayardaki kayıtları almaktan söz etmiyorum. Sadece aynı bilgisayarı bikaç kişi paylaşıyor ve sizden hariç kişilerin konuşmalarını okuyabilmek için onların izinlerinin dışında kayıt edilmesidir bahsettiğim MessengerLog Pro isimli program böyle bir kaydı tutuyor. MessengerLog Pro | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 23 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 4 Gün Önce 12:33 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||