| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizl
merhaba...çok acil yardıma ihtiyacım var...bir kişiye sinir olduğum için onunla ilgili sohbet günlüklerini pc den sildim...sildiğim günlüklere tekrar nasıl ulaşabilirim...cvplarsanız sevinirim..teşekkür ederim..
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
ileti geçmişlerinde sadece karşı tarafın yazdıkları kayıt oluo benm yazdıklarım kayıtlı olmuyor ![]() vee birden çok dosya halinde kaydediliyorr nasıl düzeltecemm![]() ![]() ileti geçmişlerim kaydedilmiyorrr ![]() kaydedilmesini istiormm yardımcı olurmusunuzz??![]() Son Düzenleyen ahmetgns; 24-04-2009 @ 21:18. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| ileti geçmişi
SLM SİTE YÖNETİCİLERİ kendi bilgisayarımda başka kullanıcıların iletilerini görmek istiyorum.iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla kutucuğunu işaretliyorum onlar kaldırıyorlar.bu konuda bu kutucuğu işaretlemeden iletilerin geçmişini nasıl kaydederim. bunun için bir program ya da yama veya bir yolu varmı? bu benim için önemli teşekkürler | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ileti geçmişi | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
ya benım bu problem nasıl çözülecek ya formattan sonra bulamıyorum o dediğim ileti kayıtlarımı.. not defterinde de açtım gene olmadı.
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme mesela ben onları 2007 2008 diye felan ayırmıştım 2007 olana özellikler sekmesine tıkladığımda boyutu 55mb diyo ama diskte boyutu 93 mb diyor..İçerik kısmında 10 klasör falan yazıyor hepsi de gözüküyo teker teker şunla şu konuşma bunla bu konuşma diye ama tıklayınca onlara bomboş hiçbişi yazmıyo ..Sanırım senin probleminle aynı ? Nasıl çözülecek bu bi çaresi yok mudur çok önemli bunlar benim için.. | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
Bu msnin otomatik kaydettiği logları şifrelemenin bir yolu var mıdır?Kaydetmeye devam edecek ama.
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) KaydetmeOndan da olumlu sonuç çıkmazsa (açabilirsem) açabildiğim zaman içindekileri okumamdan endişe etmeyeceğiniz bir dosyayı özel mesajla gönderdiğim e-posta adresime gönderebilir misiniz?
Bütün konuşmalarınızın şifrelenerek kaydolmasını isterseniz Messenger Plus! Live eklentisinin Sohbet Günlükleme özelliğini kullanmanız gerekir. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| kaydetme, log, messengerda, msn, İletileri |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 58 | 1 Hafta Önce 18:46 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 09-10-2009 23:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| Konuşmalarınızdaki Metinleri Arayın - Gönderdiğiniz İletileri Çabucak Tekrar Gönderin | ahmetgns | Messenger Plus! | 1 | 05-07-2008 18:36 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |