| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? öncelikle teşekkür ediyorum live kullanmaktan nefret eden biri olarak ikinci olarak msidcrl.dll hatası alan arkadaşlar ilk sayfada verilen messengeri kurarak denerlerse sorunları ortadan kalkar çoklu msn ye kadar problem yok kavuştum messengerima | |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Hala Messenger Plus! uyumsuzluk sorunu yaşayan varsa, lütfen ilk mesajdan MsgPlusH.zip dosyasını tekrar indirsin... Yenilendi...
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Ya kusura bakma baya ugraştirdik seni ama bu ekteki .dll'i dediğin yere atiyorum değiştiriyor 2 dosyayi birbiri ile sonra MSN e dönüyorum bu sefer Yardim in yanındaki Plus felan hiç biri cıkmıyor | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||