Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2007   #71 (mesaj-linki)
phyxsius
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

31 sıra sayısı msşdcrl.dll baglantı kitaplıgında bulunamadı dio
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #72 (mesaj-linki)
phyxsius

31 sıra sayısı msşdcrl.dll baglantı kitaplıgında bulunamadı sorununu yaşayan arkadaşlar ilk sayfada verilen messenger sürümünü indirip yüklediniz zaman bu patch işe yarıo.hazırlayan arkadaşlar teşekkürler
Eski 14-09-2007   #73 (mesaj-linki)
karizmaco

kaç gündür 7.5 sorunu yaşıyordum. 8.1 i kurup sinir olup sonrada 7.5 i tekrar kuruyor ve 1 gün idare ediyordum. sizden allah razı olsun. ne kadar teşekkür etsem azdır. msn7.5+plus3+stuffplug kullanıcısıyım. sanki bi başarı ama olsun. tekrar tekrar teşekkürler.
Eski 14-09-2007   #74 (mesaj-linki)

Niye Live Messenger'a bu kadar karşısınız ki?
7.5 çıktığında da 6.2 sürümü için böyle deniyordu. Halbuki Live Messenger kullanım kolaylıkları, arayüz tasarımı ve sunduğu bazı seçenekler açısından oldukça rahat ve şık. Eklentileri de geliştirildiğinde mükemmel bir hale geleceğinden eminim.
Bu kadar önyargılı olmayın lütfen
Eski 14-09-2007   #75 (mesaj-linki)

Bende Begenmiyorum Live Messengeri Aslında 7.5 daha Guzel Geliyor Daha Iyi benim icin
Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13229489 saniyede (39.42% PHP - 60.58% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR